Şimdi Ara

11 LeGenDary Turks (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kasarsin istesen ole bi kasarsin ki bzi bile gecersin not:89 overall
  • bu aksam butun takımı online olarak beklioruz yeni arkadaslar sizleride denicez kaleci sende aksamlari bize katıl ve ferhat senide beklioruz dun 1mac kaybimiz oldu 6 galibiyet vardi gereksz cıvıtıoz o yuzden kaybettik o macida
  • beyler fb macından sonra toplanıyoruz herkesi beklioruz bugun cumartesi
  • HADİ BEYLER HERKES CLUB E
  • Yeni Uyeleride Beklioruz Abi Tek Tek Caartirmayin Kendinizi Yeni Uye Arkadaslarimiz
  • promurder sürekli klübe çağırıyosun online olduğumda ama ben kariyerde veya transferli lig maçında olabiliyorum. Sürekli emir kipiyle konuşuyorsun. Rahatsız edici oluyor bazen
  • caardigimda gelcen herkese club e gel yaziorum standart toplu mesaj yolluom 1 sen gelmiosun aksam biz clubteysek gelcen ne kac dk suruo lig kariyerle ne işin var ayrica
  • yine emir kipiyle konuşuyorsun hem sanane kariyerle ne işim varsa var. Çıkar beni klüpten vp sıktı artık
  • Biz Canin Sıkılınca Gelmeyip Canın İstiyince Gelcegin Clublerden Deiliz Niyetimiz Ciddi Cok Defa Soledim Daha Olgun Ve Karakterli İnsanlari Takımımıza Beklioruz Yeni Forum Sayfamiza Basvuru Yapınız Busayfa Artık Gecerli Deil Tesekkuler
  • olgun karakterli kişilerse senin o takımda ne işin var? diğerlerine lafım yok ama sen hem bencil oynuyorsun hem hata yapıyorsun başkası yapınca bi ton laf ediyosun
  • cirkinleşmiyelim cikartildin bitmiştir
  • yeni konu actim ordan konuşuyoruz artik beyler eski konuyu kullanmayinm
  • ahh ahhh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahtebeyaz -- 30 Kasım 2010; 1:45:22 >
  • ne oldu ferhat yeni konu actim kadroda orda ordan konus burdan deil
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 2 Mart 2016; 0:17:59 >
  • yeni sayfa actim artik ordan konuşuyoruz takımdaki coluk cocuklarla uğraştik braz o kdr onemsiz kişiler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.