dinde yasak olan ırkçılık: Süperiority dir. yani bir ırkın diğer ırktan üstünlüğünün iddasıdır. bu yüzden siyahın beyaza beyazın siyaha üstünlüğü yoktur son fetvadır. lakin burada üstünlük değil, bir tür suça meyillilik soruşturuluyor. |
11 Mayıs 2024 Moto Kurye Cinayeti (Yine bir suç makinesi tarafından işlenmiş bir cinayet) (3. sayfa)

-
-
6 ayrı suç kaydı olan, adam yaralaması olan bir döl israfını kim niye dışarı salmış? 7. suç kaydına cinayet eklendi şimdi ne oldu? Ekmeğinin peşinde olan bir genç öldürüldü? Bu mu sizin adaletiniz?
Video dehşet verici herif neredeyse bir dakika boyunca çocuğu şişliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya arkadaş hastayım şu hapishane yok bahanesine ya. Hapishane yoksa yap ulan işin ne? İnşaat mı sevmiyorsun sanki, beton tapar değil misin? Ülkeyi şantiyeye çevirmişsin ama iş suçlulara, hapishaneye gelince onlar yeterince yokmuş. Oraya buraya yazlık saray diktireceğine, otel diktireceğine hapishane diktir. İşin ne? Gardiyan, polis, müdür atarsın yandaşına da mama olur işte. Bu mu lan bahaneniz, hapishaneler doluymuş da hapishane yokmuş da.
Ayrıca hapishanede yer yok diye bir şey olamaz. Orası otel değil, itin kopuğun, hırlısının, hırsızının, bütün döl israflarının yattığı yer orası. İster alt alta üst üste diz isterse balık istifi yap bizene. Geberirlerse de gebersinler, sanki çok lazımlardı. Suçu sabit olan (cinayet, gasp, tecavüz vs) olanların koğuşu bırak limitlerini zorlasın ya. Geberip gitsinler bizene. Eceliyle geberdi deriz geçeriz.
Şimdi şöyle birşey var, konuyu tam okumadım ama belliki içerde de yer yok diye ufak tefek söylemler olmuş sizde buna istinaden böyle yazmışsınız.
Yazınızın başında ki yer yok olayına bende katılıyorum, yani gereksiz şeyler olacağına yer yap o konuda haklısınız.
Şimdi yakın bir aile dostumuz, içerde yatıyor, ondan birebir aldığım durumların bir kaçını anlatayım size.
Öncelikle içerde gerçekten yer yok 30-40 kişilik koğuşlarda 80-90 kişi kalıyor, bazısı yerde bazısı koridorlarda yatıyor, kimisi sabahı bekliyor diğeri uyanınca o yatıyor filan. Şimdi cezası iyi halde düşürülüp cezasını tamamlamaya çalışanlar yargıda paket olarak adlandırılan kararlar alınıyor. Nedir bu; ilk kişinin cezasına bakılıyor, iyi haline bakılıyor denetimli serbestlik veriliyor. Böyle olunca yer açılması adına bu tür kararlar alınıyor. Şimdi bizimde aile dostumuz olan abimizin yaşadığı olay gibi gerçekten iyi halden bir sürü kişi var, bu kişileri denetimli salmak adına yer açılıyor. Hatta Yargıda 9.paket olarak 1 Haziranda yine denetimli serbestlik geleceği konuşuluyor. Bunun dışında zaten başlığa konu olan bu cinayette bu tür suçları alanlar Kapalı da yatıyor. Bir kapalı olarak cezsını çekenler var birde açığa alınanlar. Açık ve Kapalı olarak arasında ki farkı google'a yazarsan açıklamasını görürsün burada açıklamam çok uzun olur.
Asıl konuya gelecek olursak, bu cinayeti işleyen şerefsiz neden 6 ayrı suç kaydı bulunan kişi niye dışarda,1 değil 2 değil 3 değil bu bunu tartışmamız lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
abudik gubidik üniversiteler, imam hatipler, kurslar açılacağına cezaevi sayısı artırılsın.
bu katilin de dışarda olmasına sebep olan savcı ve hakim soruşturulmalı.
millet ekonomik sebeplerden avrupaya kaçıyordu. artık hayatta kalmak, akıl sağlığını bozmamak için avrupaya kaçmaya başlayacak.
-
Gencecik tertemiz parlak bir çocuk gitti. Çok üzülüyorum.
-
Bu zürriyetsiz hangi ırktan bell mi?
-
Türk.
-
Avrupa birliği yerin dibine batacak, dağılacak zaten. Oraya hiçbir zaman zaten almayacaklar. Dolayısıyla böyle kanıtlı suçlarda İDAM olabilir.
Şu konudaki 10 kişi CİMER'e İDAM konusunda mesaj göndermemiştir. Ancak burada konuşuluyor ve kapanıyor.
-
Ne adalet be Öldüren, babası hepsi korunuyor. Ölenin babası kendisi yedi sülalesinin resimleri öldürülme anı sosyal medya da haber kanalında boy boy. Babasının üniformalı resmini koymuşlar. Neymiş efendim Albayın oğlu neden motokuryelik yapıyormuş Utanmadan bunu yazmışlar. Namusuyla para kazanmak kimseye el açmamak şeref namus hepsi bitmiş. Normaldir karılarımız bile helaldi birilerine ne çabuk unuttunuz. Alkışlıyordu ülkenin çoğu Nefretini kusuyordu insanlar. Evet bir albayın oğlu motokuryelik yaparken öldürüldü. Ne nefretmiş kardeşim bu yıllarca bitmedi. Biri de utanmadan babasının ilişkileri incelensin diye yazmışlar. Ulan biz bu vatanı sevmekten başka ne yaptık. Ama karılarımız bile helal değil mi ? Yazıklar olsun.
-
Bayılıyorum şu ‘’ AB yüzünden elimiz kolumuz bağlı brom ‘’ palavracılarına. 20 küsür yılda ülkenin içine etmişsin, demokrasi, hak hukuk adalet içinden geçmişsin, bunları yaparken AB’yi iplememişsin ama senin 6. kez hapse atman gereken nefes israfı yaratık için AB seninle papaz olacak öyle mi? Bu tür konulara islami soslu yorum yazıp ‘’ şeriat ‘’ göndermesi yapan alçaklar kadar alçakçadır AB, Avrupa veya Batı’lıları bahane etmek.
Batı’nın hiç umurunda bile olmaz, tınlamaz bile. Hem zaten dünya lideri değil misin, batılılar senin ağzının içine bakmıyorlar mı? onlardan mı korkacaksın.
Biraz az imam hatip aç, yandaşına az para yedir de bu yaratıkları tıkacak hapishane yap. Eskiden hapse girmeye korkardı insanlar..yurtdışında bile Türk hapishanesi deyince akan sular dururdu. Bunların döneminde hapishaneler o lakabı bile kaybettiler…zaten suçlu ne kadar sicili kabarık da olsa bir şekilde salıveriliyor.
TSK’nın şerefli subayları içeride çürürken bütün yaratıklar teröristler her ülkeden dinden milletten farklı kriminal dışarıda cirit atıyor. rezil herifler sizi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 15 Mayıs 2024; 21:55:27 >
-
Gerçekten çok üzücü bir olay. Ayrıntıları okuyunca dahada insanın canını sıkıyor.
Çocuk Üniversite öğrencisi 20 li yaşlarında ter temiz birisi . Annesi Üniversitede öğretim görevlisi babası emekli asker. Daha 6 gün önce ailesi ile vakit geçiriyor. Üniveriteye gidince ihtiyacı olmadığı halde aileden zengin olmasına rağmen cep harçlığı olsun diye moto kuryelik yapmaya başlıyor. Daha 4 gündür çalıştığı yer 5. gününde yolda giderken nedensiz yere 17 yaşında birisi tarafından 25 yerinden bıçaklanıyor hemde öyle böyle bıçaklanma değil 20 si direkt öldürmeye teşebbüs bıçak darbeleri . Ne yapmış olabilir bu çocuk ki bu kadar canice öldürülür !!!
Öldüren kişinin karakola götürülme görüntülerini gördüm o nasıl 17 yaş baya 35-40 yaşında adam kalıbında. Kafadan mı özürlüdür engellimidir nedir normal birisi değil gibi geldi bana. Bazen şu ülkede keşke idam olsa diyorumda yaş 17 olduğuna buna idamda vurmazdı...
Rahmetli olan genç yazın ailesinden para almadan 11 ülke gezmiş ama ne olduğu belirsiz bir serseri yüzünden öldü gitti gerçekten çok üzücü...
En iyi ihtimal 13-15 yıl arası yatıp gene 30 lu yaşlarında aramızda geçecek bu cani...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 15 Mayıs 2024; 22:9:58 >
-
Tahminim şu
Bence kız meselesi var.. Kurye kumpas ile katledildi..
Katil oraya bıçakla geliyor.. Yani önceden planlı.. Kuryeyi de sahte sipariş ile çağırıyorlar..
Kapıdan çıkar çıkmaz orda bitiyor katil..
Eğer katilin akli dengesi yerinde ise.(ki öyle görünüyor)
ATA Emre kız meselesi yüzünden öldürüldü.. Ama dediğim gibi bu sadece tahmin. 25 bıçak vurmanon başka açıklaması yok..
Ben Emre suçluour demiyorum asla ve kataa.. Katil namus meselesi gibi saldırıyor.... Belki birini karıştırdı belki yanlış anlama..
Polisin bir açıklama yapmaması daha da garip.. Sakladıkları bir şey var...
Bu konuda en acımasız yargı Askeri Mahkemelerdir 80 Darbesinde nice 18 yaş altı genç çocuk idam edildi.
Bu şerefsiz evladının açık adı soyadı nedir ?
Ruh hastası şerefsiz. Bunları salanlarin çocuklarına musallat olsunlar.
Videoyu izleyince önce çocuğun yerine kendimi koydum, sonra bu videoyu izleyen yakınlarının yerine kendimi koydum. Ikisi de berbat.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ozymandias'ın hesabı hacklenmiş herhalde... ölen çocuğa suç bulmadığına göre...
yönetim bir bakıverin size zahmet...
-
Yukarı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
okuyun da ne hale getiriledik zırıl zırıl ağlayın.
https://www.sozcu.com.tr/sinir-disi-edilecek-yabancilari-suclulari-birakmislar-wp7772995
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X