Şimdi Ara

11.Sınıf 2.Dönemden itibaren ygs'ye başlamak çok mu geç ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar temel iyi sayılır lakin şuana kadar geleceğime dair ygs ye dair hiç çalışmadım fakat 2.dönemden itibaren kendimi ful ders odaklı kurmak ve ygs ye başlamak istiyorum . Fakat aklımda hep şu soru var . Çalışmak için çok mu geç ? Şimdi o kadar çalışıp konuları yetiştiremem diye acaip korkuyorum ve motivasyonum düşüyor sizin görüşleriniz neler ? Birde başlangıç için nasıl çalışma programı uygulamalıyım ? Yardımcı olacak arkadaslara sımdıden tesekkurler

• Çabuk sil bu konuyu forumdaki 132332 kişi 2 ayda bitirmeyi hedefliyor , o çilekli limonatayı görüne sokar demedi deme .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçte geç değil bende 11'im

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silinsin

• Hocam ne biliyim şimdi panikledim daha önceden bir tecrübem yok nasıl çalışılır ne edilir falan ama bir yandanda içimi rahatlattınız 2 ayda bitebiliyorsa güzel gerçekten
  • Sen okuma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahahahaha :D yanlış anlamadıysam 11.sınıf 2.dönemdesin(12.sınıf değil ???) ve konuları yetiştirememekten korkuyorsun.

Dostum hiç merak etme YGS en fazla 3-4 aylık bir sınav. 3-4 aydan kastımda şu: Eğer Türkiye de derece filan yapmak istiyorsan ne bileyim ilk 1000 hedefin filan varsa 3-4 aylık. Bunun dışında çok yüksek bir hedefin yoksa rahat olabilirsin. 1 Ay disiplinli ve sıkı bir şekilde çalışan biri Ygs'den istediğini alır. Ama temelim iyi dediğin için böyle konuşuyorum tabiki. Hiç bilmeyen birinin işi elbette zor.

Ayrıca seni rahatlatmak için şöyle bir örnekte vereyim: Tekno fem'de Ygs Mat-1 konularının tamamının anlatımı 45-50 saat civarında sürüyor. Günde 5 saatten 10 gün içinde bitirebiliyorsun mat-1'i mesela. Tavsiyem yazın çalışmaya başla. Mat-1'i bitir mesela. Birkaç hafta konu kas, sonra tamamen test çöz. Seneye başlarken matematiği halletmiş olarak başlarsan çok çok çok rahatlarsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çilekli Limonata kullanıcısına yanıt
    Şaka yapıyosun demi
    Çok geç kalmışsın arkadaşım kreşte başlamıştı ben dalga geçiyordum 1de başladım o yüzden. O cerrahpaşa ingilizcede şu an. Erken kalkan yol alır hatta erken doğup zaman kaybetmeden başlamak lazım.

• cr1soLsay C kullanıcısına yanıt
    Evet 11.sınıf 2.dönem . Hocam içimi o kadar rahatlattınız ki Ben ne olur ne olmaz diyerekten ve 2.dönem taktiri hedefleyerekten bu 15 gün içerisinde başlamak istiyorumve hocam diğer bir sorum ise benim Fizik , Kimya , Biyoloji bu üçünde eksiklerim var baya bana bunlar için konu anlatımı ve soru bankası önerebilirmisin
  • Arkadaşlar daha önce herhangi bir çalışma tecrübem olmadığı için açtım bu konuyu abartmanıza gerek yok İlgilenen herkesi teşekkür ederim
    başla şimdiden çalışmaya rahat yetiştirirsin tek isteğim rehabete kapılma yeter düzenli bir şekilde geçmiş senenin konularını halletmeye başla bu senenin konularınıda aksatma ama
    çalışırken konunun özünü mantığını anlamaya çalış onun dışında yetiştirememe gibi bi tereddütün olmasın
  • 7styx7 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam birde şöyle bir durum var benım şimdi eski defterlerden eser kalmadı 9 ve 10. sınıf konularını nasıl çalışabilirim kitap veyahut başka birşey önerebilirmisin hocam
  • Çok geç kardeşim geçmiş olsun. 2 yıllıkları düşünmeye başla ya da mezuna kalmayı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.sınıftan başladım hala bitmedi ygs konuları 11 çok geç 6.sınıfta çalışmaya başlamayanlar barajı geçmesi unutsun.
  • Ygs 20 günlük bir sınav denemeyle 40 sen mezolitik çağdan başlasaydın kardeşim sınava.
    simetri seti iyidir onla başlayabilirsin matematik kısmı gerçekten iyi sayısal fen kısmı ise biraz zor sözelleri ise o kadar iyi değil başlangıç için ideal bir set
    http://www.edebiyatsemineri.com/News/Read/koc-univ-hukuk-fak-kazanan-ogrencimizden-ygs-tavsiyeleri/60
    burda koç üniversitesini kazanan arkadaş gerçekten güzel bir paylaşım yapmış aydınlatabileceğini düşünüyorum
  • Alfa Bey A kullanıcısına yanıt
    Hocam daha önceden hiçbir tecrübem yoktuki nedir ne değildir nasıl çalışılır fakat içimi öyle bir rahatlattınızki sağolun
  • 7styx7 kullanıcısına yanıt
    Hocam baştan sona okudum gerçekten harika yazmış arkadas , Bu arada çok tesekkur edıyorum ilgilendiğin için
    Şİmdi sana çok geç kaldın desek ne yapacan çok merak ediyorum. Olan olmuş zaten 2. döneme girdik sayılır. Yazın başlasak geç olur mu falan desen anlayacağım. Lafın özü çok geç kaldın ilk 100 e girersen şükret...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.