Şimdi Ara

11. sınıf kaynak tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bu sene 11'e geçiyorum. Sınav için önümde 2 sene var.

Not ortalamam geçen sene 80 geldi, şu an matematik konusunda fazlasıyla zayıfım. 2. dereceden denklemler, geometri gibi konularda çok kötüyüm. Gelişmek için tecrübeli arkadaşlar bana kaynak önerebilir mi? Piyasada belli başlı kitaplar var ancak hangisi seviyeme uygun bilemiyorum, kendime uygun bir kaynak seçmem gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• var ya 11 olsam kaf alırdım miss gibi ayt temeli atardım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam size verilcek en büyük tavsiyeyi veriyorum:11inizin iyi olması için tyt bilgisine ihtiyacınız yok, sene içinde sınıfımdakiler çok ağlamıştı 9 10 pandemide geçti tytmiz yok ayt nasıl yapcak egvle ehvle

Tüm konular birbirinden bağımsız dersleri sevin yeter 11de bolca emek vermeniz gerek fen derslerine

Matematik için 4 5 kitap kullandım 11de fazla zaman ayırıyordum soru çözmeye kaynaklar bitince diğerlerine geçiyordum karekök öneririm 4 5 kaynak al diyemem karekök al çöz zaten önemli olan süreklilik

Fizik kimya biyolojide meb kazanımlarını mutlaka ama mutlaka çöz gerekirse 2 3 kez çöz sene sonunda teşekkür ediceksin bana

Bi anda 12 olcaksın benim gibi :) arkadaşlıklarının tadını çıkar güzel zaman geçir bi sevgili yap kendine ama çok bağlanma sonu kötü oluyor sonra

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.

• Güncel.

• 11 esen fizik konu özetli

11 orijinal mat

11 kimya aydın

11 biyotik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.