Şimdi Ara

11.sinif öğrencisiyim yardim edin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ablalarim,abilerim ve forumdaki tüm uye arkadaslarim oncelikle sunu belirtmek istiyorum ben 11.sinif öğrencisiyim ve 9 ve 10.sinifi yatarak gectim ortalamam hep 71-73 o civardi bu sene farklilik yaratmak istiyordum hedeflerimi yukseltmistim sayisal bolumunde okuyorum mimarlik istiyodum fakat 2 3 yazili moralimi cok bozdu onlar disinda hep 70 ustu notlarim ama malesef dusuk notlarimda cok dusuk matematik 16 fizik 27 biyoloji 38 bu dersler disinda tum derslerim 70 ustu ama esas onemli olan derslerim bunlar bana bir yol gosterirseniz sevinirim 2-3 hafta sonra 2.sinavlar basliycak seneye istedigim yeri tutturabilmek icin neler yapmaliyim basarabilir miyim yoksa pes mi etmeliyim desteklerinizi ve yardimlarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu yardimci olucak

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pes etme
  • 2. Sinavlara 3 hafta kaldi tam olarak yok mu rehberlik edicek yardimci olucak

• Dershaneye gidiyor musun? Gitmiyorsan okuldaki hocalarına danış hocam bu dersleri yapamıyorum önerileriniz nedir diye sor.Kitap önerir büyük ihtimal,birazda çalışmalısın diyecektir.
  • Yarindan itibaren matematikten ders alicam matematik 16 olmasina ragmen duzeltebilcegimi dusunuyorum sizcede duzeltebilir miyim birde fizik biyolojiye nasil calismaliyim dershane gidiyorum fakat cok bos geciyo fizikcisi ve biyolojicisi haric hic bisey anlamiyorum onlarda zayif derslerim fakat ama 10 saat dersten sadece 4 saat icin gitmek sacma gibi geliyor ne yapmaliyim devam mi edeyim birakayim mi ? Baska onerisi olan varmi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı sıkıntı bende de var ama hedefin varsa sıkıntı yok
  • Ya mimar olmak istiyorum ama cok zor iste ne yapicam bilmiyorum

• dostum bu işler birazda programa bakar düzenli 3 saat çalışarak İstanbul üniversitesinde tıp fakültesi okuyan akrabam var.
  • Fizik normal sayılabilir baya zor bu sene matı düzeltirsin log kolay konu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.