Şimdi Ara

11. Sınıf Olan ve Tıp İsteyen Biri Ne Yapmalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
4
Favori
7.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11.sınıfı halletsen zaten lysyi halletmiş olursun, ygs için de haftada bir deneme yapıpı eksik olduğun yerleri tespit etmen bu soruların nasıl çözüldüğünü öğrenmen güzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu arkadaşım sen önceden de konu açıp bütün bir yaz yaptıklarını tek tek yazıp 'acibi içimi sinmidi ni yipmiliyim' demiştin. Hayır millete ne kadar çalıştığını anlatıp prim yapıyorsun bulduğun bahaneye bak

Şimdi de gelmiş ben rahatım ygsyi hallettim lys kascam deyip cuğara emojisi yapmışsın. Nerde kaldı senin endişeli halin ? Amacın egonu tatmin etmekse yanlış yoldasın kardeşim. Ben Konyanın güzide fen liselerinden birindeyim, orda kimse çalıştığını söylemez ve çatır çatır yaparlar sınavı.

Gerçekten çalışan bir insan sürekli BEN ÇALIŞIYORUM diye sağda solda hava atmaz.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertayKardes -- 24 Ağustos 2017; 0:11:13 >
  • MertayKardes kullanıcısına yanıt
    Kardeş banane senin güzide fen lisenden. Ben hangi okulda okuduğumu yazmışmıyım sen de ego şişiriyorsun şu an.

Ayrıca fen lisesinde olduğun halde benim çalışmam sana neden bu kadar battı onu anlamadım. Madem çatır çatır yapıyorsun yap o zaman banane. Mesajlarımdan da SANANE?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest87628 -- 24 Ağustos 2017; 0:18:28 >
    Tamam güzide kardeşim ben kıskanıyorum seni.

Benimle yeni yetme diye dalga geçiyorsun gelmişsin burada çocuk gibi ss paylaşıyorsun yaptığın marifetmiş gibi. Ben onların aksini iddia ediyor muyum peki? Keşke ss atmaya odaklanacağına mesajımı anlasaydın

Neyse daha mesaj atma muhattap olmak istemiyorsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest87628 -- 24 Ağustos 2017; 0:49:7 >
  • 11de 11i sıkı tut. Yaz başlayınca 2 hafta tatil ver sonra ygs mat ve 11 tekrarı aban. Yıl içinde 9-10 ygs ve 12 halledersin zaten 12 hariç benzer.

Günde 50 paragraf çöz hızlı çözmeye çalış geçiştirme de hızlanmaya çalış. Süre çok önemli. Çok ygs ye girme şimdiden 130 yapmak ile ygs ye 2 Ay kala 130 yapmak bişey fark ettirmiyo süre kaybi.

• 11.sinifta tip istemiyordum 12 yazina kadar hic ygs lys kasmamistim ama simdi tıptayim tip kazanmak cok zor bisi deil sen adamakilli calis yeter ki.

• Sen çıldırmış olmalısın mesajların sananeli bananeli dediği lafa bak sanki köşe yazarlığı yapıyor mübarek. O kıskançığında , fesatlığında boğulursun inşallah. Nerden fen liseli olduğumu söyledim sana kem gözlü yetme

Hadi git 2-3 kaynak daha çöz gene konu aç içimi sinmidi diye.

Selametle

Hala fesatlık kıskançlık diyor ya

Bu kadar kudurmana gerek yoktu sen de yaparsın bir gün elbet

Bu arada fen liselerine bakış açımı da değiştirdin. Gerizekalıların da gittiğini bilmiyordum

• Evet senin gibileri de geliyor buraya rahat ol her fırsatta çalıştığını belirtenler mesela ama pek rağbet görmüyolar Uzatmanın anlamı yok dediğim gibi git soru bankanı çöz tekrar konu açmayı unutma tamam mı çalıştıklarını anlatmazsan rahat edemezsin çünkü sen primci yetme seni

bir daha da yazma asosyal olmuşsun ne dediğini de bilmiyorsun. Git test kitaplarınla konuş

Hadi eyvallah

Kudur

• Mat geo ve fizikte 3. soru banklarını çözüyorum demişsin.Bu üç yayının isimlerini yazar mısın çok merak ettim
  • He he
  • quote:

Orijinalden alıntı: divergent99

Mat geo ve fizikte 3. soru banklarını çözüyorum demişsin.Bu üç yayının isimlerini yazar mısın çok merak ettim

Sonuç yayınları
  • Tm

• Bi taraflarından sallayıp kudur diyen çomar sayesinde iyi prim yaptı konu

Yazık lan şöyle hemen çomar diyenlere üzülüyorum. Okulda seni kim bilir nasıl eziyorlardır gelmiş burada bana ahkam kesiyor beyinsiz

Bu kadar ağlayacağınızı bilseydim yazmazdım yaptıklarımı ama ağladığınızı gördükçe sevinmiyor da değilim

Çalışmaya devam

• Sonuç yayınlarını bakarak çözerim koçum bilip bilmeden konuşma

• divergent99 D kullanıcısına yanıt
    Araştırmaya devam et. Kolaya kaçıyorsun

• Acıyorum senin gibi yetmeye. Yaklaşık 3 mesajdır ikiyüzlü oluşunu ve fesatlığını bahsettim sen tutturmuşsun fen lisesi fen lisesi. İçinde uhte kalmış demi ahahah iyi olmuş sana zırla kudur geber
    Edit: iyiki kazanamışsın emeke pirimcisi şimdi havandan geçilmezdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertayKardes -- 25 Ağustos 2017; 22:38:5 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.