Şimdi Ara

11. Sınıf ygs/lys ' ye nerden ve nasıl başlanmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 11.sınıf öğrencisiyim şuandan itibaren ygs ye başlamak istiyorum ve ufaktan başladımda. Lakin tam anlamıyla başlamadım derslerimin geneline yüz üzerinden puan verecek olursam kendime %75 lik bir öğrenci derim . Temelim fena değildir fakat arkadaslar şimdi nerden nasıl başlayacagımı bilmiyorum elimde herhangi bir konu anlatımı ek kaynak kitapda yok . Tek kafama taktığım dersler Matematik ve Fizik arkadaslar . Nerden nasıl başlamalıyım ? Direk testmi almalıyım yoksa konu eksiklerimimi tamamlamalıyım ? Ayrıca konu eksıklerımı nasıl tamamlamalıyım ? Yardımcı olacak arkadaslara sımdıden tesekkurler

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fem mat1 konu anlatimli kitaptan calisip fem konu ozetli soru bankasini tamamla sonrasinda duruma bagli yeni kitaplar çözersin bu iki kitabi al bence temelim var diyosun

• Ubhyr U kullanıcısına yanıt
    hocam şansıma fem mat1 konu anlatımlı kitap var fakat yapamadıgım çok soru oluyor ondan yaklaşık 2 hafta once aldım ama sadece 80 soru çözdüm. Birde galiba bu soruların ınternette çözümleri varmış sanırsam doğrumu bu hocam ?
  • up
  • up yardım arkadaslar
  • Herkese soyluyorum sanada soyleyim.11 i sağlam şekilde hallet.Bunlara ek olarak trigoyu bitir.Yaz tatilinde ygs ye başla.12. Sınıf doneminde çok rahat edersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11.sınıf tyt ne zaman bitmeli
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Judoo kullanıcısına yanıt
    Yani hocam ben şimdiden başlamak istiyordum ama direk 11. sınıf konularımımı halledeyım ? Birde şöyle bir şeyden endişe ediyorum yaz tatili ygs için geç olmaz değilmi ?
  • Hocam ben başladım YGS ye biyoloji hariç temel oluşturuyorum acele etmeden sindire sindire şunun şurasında 13 ay kaldı göz açıp kapatıncaya geçer. Hedefiniz yüksekse başlayın. Herkes fedakarlık ettiği ölçüde kazanacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Its Time I kullanıcısına yanıt
    Konu ozetli sb nin var hocam konu anlatimliyi bilmiyorum arastirmak lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ubhyr -- 26 Ocak 2016; 20:19:15 >
  • Dostum ben yazın başladım.Yaz başlangıcı 47 net yapmıştım.Şimdi genel olarak 100 net ustu veya 100 net geliyor.Gayette rahat yetişti.Bir iki konu eksiğim var.11 ve trigoyu halledersen çok rahat edersin ilerde.12 nin nerdeyse her konusunda trigo geçiyor.

• Pixel. kullanıcısına yanıt
    hocam elbette hedefım yuksek fakat şurada çok karasız kalıyorum . Nerden hangi dersten ve nasıl başlamalıyım
  • Its Time I kullanıcısına yanıt
    15 tatilin kalan sürecini iyi değerlendirebilirsiniz ben dediğim gibi biyolojiyi yaza bıraktım kimya fizik matematik ve geometriyi kitaptaki sırasıyla işliyorum. Kitap olarak Fizikte simetri kullanıyorum ama çok önermem kimya için körfez konu anlatımlı ve fem soru bankası matematik için de fem konu özetli soru bankası kullanıyorum her konuyu işlerken bir deftere de özet çıkarıyorum önemli formül gibi şeyleri de tam karşıma asıyorum

hocam ilgilendiğin için ç.ok tesekkur edıyorum şimdi birkaç sorum olacak . Matematik - Biyoloji - Kimya - Fizik bu 4 derse başlamayı dusunuyorum . Lakin bu saydıgım derslerden bir konu anlatımı birde soru bankası olmak uzere her dersekitap önerirmisin ? 2. sorun ise şuan aldıgın kıtaplardan memnunmusun ?
  • Herkes mat-1 çalışın diyor ama ben mat-1i denemeler üzerinden götürüyorum konu eksiği de ona göre tamamlıyorum başka önerisi olan yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Its Time

hocam ilgilendiğin için ç.ok tesekkur edıyorum şimdi birkaç sorum olacak . Matematik - Biyoloji - Kimya - Fizik bu 4 derse başlamayı dusunuyorum . Lakin bu saydıgım derslerden bir konu anlatımı birde soru bankası olmak uzere her dersekitap önerirmisin ? 2. sorun ise şuan aldıgın kıtaplardan memnunmusun ?

Hocam şöyle söyliyeyim yaklaşık 1 saatini ayır büyük bir kitapçıya git güzelce hepsini incele hangisini beğenirsen onu al. Fizik için simetriyi önermem çok özet gitmiş körfez'in kimya konu anlatımlısı hoşuma gitti ordan çalışıp fem kimya sotu bankasından çözüyorum matematik için de dediğim gibi konu özetli soru bankası. Dediğim gibi eğer yaklaşık 1 saatinizi ayırıp gezerseniz kendinze uygun kitapları seçebilirsiniz. Ben simetri hariç memnunum

hocam hepsinin soru bankası ve konu anlatımı için FEM alsam nasıl olur ? şuan elimde sadece matematık-1 fem konu anlatımlı soru bankası var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Its Time

hocam hepsinin soru bankası ve konu anlatımı için FEM alsam nasıl olur ? şuan elimde sadece matematık-1 fem konu anlatımlı soru bankası var

Hocam dediğim gibi inceleyin beğenirseniz alın fem kalitelidir

birde hocam her ygs dersinden 1 konu anlatımlı birde soru bankası almayı dusunuyorum sizce nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Its Time -- 27 Ocak 2016; 19:48:39 >
  • Öncelikle yapabildiğinizi görüp hırslanmak icin alın kimya ygs simetri hızlıca bitirin zaten 1 haftata biter sona kesinlikle simetri mat alın onu çözün rıfat hocayla beraber bio içinde kimyayi bitirdikten sonra gene simrtri öneririm unutulur demeyin başlayin temel bilesenlerden.fizik için 11 konulari cok önemli sadece ona bakın(ama sizin mufredat fsrkliydi heralde)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.