Şimdi Ara

11.sınıf Zor konular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
4.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar 11.sınıfa geçtim hangi konular zor hangilerine çalışmalıyım önceden çalışalım ileri de rahat ederiz

• Hangi bölümsün ilk öncelikle ona göre yorum yaparız
  • 11. sınıfta matematiğin en zor konusu karmaşık sayılar. Geometriyse hepten zor. 10. sınıf geometri altyapısına sahip değilsen bir şey yapamazsın.
  • en başta ygs bitirmek şart..
  • logaritmaya da çalış
  • Üçgenle ilgili her şeyi bilmen şart zaten 10.sonof geometrisini bu oluşturuyor.11.sınıfta çokgen-dörtgen-Daire görüceksin bunun için üçgeni iyi bilmelisin.Karmaşık sayılar başta çok kolay gelebilir ama milyon tane çeşidi var ve zorlayıcı bazılar.Bunun dışında geçen sene fizikten 20 tane falan konu vardı ilk baştakileri bitirmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk-Engineer

en başta ygs bitirmek şart..

Heh, konuya balıklama atlarsan böyle fail olursun işte. Adam 11. sınıfa yeni geçmiş hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11.sınıf tyt ne zaman bitmeli
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell Patrol

quote:

Heh, konuya balıklama atlarsan böyle fail olursun işte. Adam 11. sınıfa yeni geçmiş hocam

Fail felan degil adam hakli 11. sınıfta ygs bitiremezsen 12. sınıfta 4 seneyi zor bitirirsin hele ki sayısalsan dershaneler bile 12. sınıfta 2. döneme kadar 1. sınıf konularını zor bitiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkman66

quote:

quote:

Fail felan degil adam hakli 11. sınıfta ygs bitiremezsen 12. sınıfta 4 seneyi zor bitirirsin hele ki sayısalsan dershaneler bile 12. sınıfta 2. döneme kadar 1. sınıf konularını zor bitiriyor.

Ya 11. sınıfta YGS ile mi uğraşıcaksın birde. Zaten 12. sınıfta hayat zehir olacak... Haziranda başlanır YGS'ye, Eylülde biter. En güzel çözümü bu bence. Gerçi ben Temmuzda başladım TM olduğum için.

• logaritma en basit konudur muhakkak yaparsın. Karmaşık sayılar ağırdır, 1 ay falan işlerler, ama üniversite sınavında 1 soru çıkar sadece. Böyle de kazık bir durumdur.
  • Edebiyat'ta Milli Edebiyat zor değil ama baya yazar ismi var ve uzun konudur
  • çemberde uzunluk kasmıştı beni..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ya 11. sınıfta YGS ile mi uğraşıcaksın birde. Zaten 12. sınıfta hayat zehir olacak... Haziranda başlanır YGS'ye, Eylülde biter. En güzel çözümü bu bence. Gerçi ben Temmuzda başladım TM olduğum için.

Bak sen TM sin sana lafım yok başla çünkü senin ygs den sonra sadece ugrasıcagın edebıyat dil anlatım ve matematık adam sayısal bi düşün fizik, kimya ,biyoloji,metematik ... vs fizik zaten başlı başına matematik gibi tamamen formüle dayalı nisbeten kimyada öyle matematik başlı başına bi dünya bi düşün yetişirmi diye ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bak sen TM sin sana lafım yok başla çünkü senin ygs den sonra sadece ugrasıcagın edebıyat dil anlatım ve matematık adam sayısal bi düşün fizik, kimya ,biyoloji,metematik ... vs fizik zaten başlı başına matematik gibi tamamen formüle dayalı nisbeten kimyada öyle matematik başlı başına bi dünya bi düşün yetişirmi diye ?

Bak onu düşünmemiştim ya. Sayısalcıların işi zor valla

• Trigonometri yi goremedim konuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yol yakınken dön derdimde yolu yarılamışsın sen.Bende yarılamışım zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Trigonometri yi goremedim konuda

Çünkü yok

11 sınıf matematiği lisede görebileceğini en kolay matematik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karmaşık sayılar diziler logaritmalar başkada hatırlamıyorum
  • fzk kmya çalış diğerleri o kadar zorlucak konular değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyz1995

arkdaşlar 11.sınıfa geçtim hangi konular zor hangilerine çalışmalıyım önceden çalışalım ileri de rahat ederiz

11. sınıfın en kolay dersi matematiktir. Azcık kafan basıyorsa yaparsın. Kimya asıl zor olan. Biraz da fizik/momentum. Kimyadaki redoks tepkimeleri çok karmaşıktır, ondan sonra piller gelicek daha karmaşık olacak.

Eğer kimya öğretmeniniz iyi değilse dershaneden etütleri almaya başla sen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.