Şimdi Ara

11. sınıfken 9. sınıflarla tanışmak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72
Cevap
1
Favori
2.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    siz bilirsiniz umarım istediğiniz şekilde olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pikkaccu

İnternetten ekleme falan denedim olmadı hocam önceden. Tekrar aynı hataya düşmek istemiyorum bu yüzden yüzyüze belli bir seviyeye gelmeden eklemeyi düşünmüyorum internetten

İnternetle uğraşma. Bir soru bul ve sor. Sadece soruyu düşün gerisini planlama. Kız en azından arkadaş ollmak isterse sonrası kendiliğinden gelişir. Tanışma sürecinden sonra arkadaş olmaya başladığınızı farkedersen açıl.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı yerlerde bulunmaya çalış bence. Bir programda yanlarına oturmak gibi. Bi göz aşinalığı kazanırlar sana ve konuşacak ortak bir noktanız olur. Konuşma fırsatı yakalayınca da gerisi sana kalır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: II. Aragorn

Aynı yerlerde bulunmaya çalış bence. Bir programda yanlarına oturmak gibi. Bi göz aşinalığı kazanırlar sana ve konuşacak ortak bir noktanız olur. Konuşma fırsatı yakalayınca da gerisi sana kalır

Onu da deniyorum ama bir şey çıkmıyor şimdilik

• Mama dağıtıyorum ayağına muhabbet kur.

O değil de geçen bir 2000linin yanında kulaklıkla film izliyordum ingilizce altyazılı, al istersen dedim kulaklığın birini. Yok abi altyazı var zaten falan dedi. Konuştuk biraz istanbul erkekte Almanca hazırlık falan okuyormuş. Ben de üni okuyorum. Adam 95 gorunumlu 2000 idi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

Mama dağıtıyorum ayağına muhabbet kur.

O değil de geçen bir 2000linin yanında kulaklıkla film izliyordum ingilizce altyazılı, al istersen dedim kulaklığın birini. Yok abi altyazı var zaten falan dedi. Konuştuk biraz istanbul erkekte Almanca hazırlık falan okuyormuş. Ben de üni okuyorum. Adam 95 gorunumlu 2000 idi.

Hormonlu bu nesil hocam

• quote:

Evet beyler fen lisesi 11. sınıf öğrencisiyim. 9. sınıfta bir kızdan hoşlanıyorum. Ama gelin görün ki kantinde felan hep sürü gibi beraber geziyolar. Tanışmak için fırsat kolluyorum sürekli herhangi bir muhabbet için ama gelmiyor anasını satıyim. Direk gidip ben x tanışabilir miyiz demek veya facebooktan ordan burdan eklemek de istemiyorum ( daha önce ekledim pek iyi sonuçlar doğurmadı). Tek yakalayıp tanışmayı geçtim gezdiği grupla herhangi bir muhabbete girsem de yeter. Bu sefer de olmazsa gelecekte aşk hayatımı pek parlak görmüyorum ve araya sınıfımdan bir kızı falan da sokmak istemiyorum . Son çare olarak bakıyorum ona. Sizce bu kızla olağan yollardan nasıl tanışıp sohbet kurabilirim? Lütfen yanına gidip gözlerinden çok etkilendim, sözlerinden de etkilenmeme izin verir misin? Tanışabilir miyiz? gibisinden şeyler söylemeyin. Hem yapmacık hem de tek yakalamak sıkıntı.

Kantinde falan sırada görürsen geç öne istediklerini kantinciye söyle.Teşekkür eder sınıfına kadar götür. İşlem tamam Ne dersen de cevaplamak zorunda çünkü o DOKUZ

• nöbetçi ol. sonra dersteyken bu kızın sınıfına git. kızın adını bi kağıda yaz. altına bi imza at. sonra kızın sınıfına gir kızın adını soyadını söyle müdür yardımcısı çağırıyor de. sonra kız dışarı çıkınca gerisi sana kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaitreSkiLL

nöbetçi ol. sonra dersteyken bu kızın sınıfına git. kızın adını bi kağıda yaz. altına bi imza at. sonra kızın sınıfına gir kızın adını soyadını söyle müdür yardımcısı çağırıyor de. sonra kız dışarı çıkınca gerisi sana kalmış.

• Bana fen lisesi öğrencileri tenefüste bile soru çözüyor demişlerdi.
  • Bende 11. Siniftaim sınıftakı bazı arkadaşlarım 9. Sınıftaki kızlardan hoşlanıyor aslında haklılar
    . 12ler güzel kızlar ama surekli ders çalışıyorlar 11. Ve 10 . aradığı kız yoksa 9 dan olabilir.

• sınıfına moonwalk yaparak gir numarasını verir zaten
    Yoksa işin DH'ye kaldıysa senin iş yaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofluking61

Bana fen lisesi öğrencileri tenefüste bile soru çözüyor demişlerdi.

Bizim sınıf öyle o yüzden 9lara yürüyoruzya zaten

• Yaşitin olarak konusucak olursam eve giderken servis kullanmiyorsa yolda tanış. Beden derslerinde de olabilir ama arkadaş grubun dayken asla gitme yanına normalden 2 kat farklı davraniyorlar.

• Sypex kullanıcısına yanıt
    Ne diycem hocam yanına gidip?

• quote:

Ne diycem hocam yanına gidip?

Adini söyleyip onunkini sor hocam en rahatı bu daha sonra gördükçe arkadaşlarının yanında da olsa uzakdan selam ver ve belli et kendini fırsat buldukcada yanına gidersin en iyisi bu bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sypex -- 20 Aralık 2014; 10:15:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum sübyancı diyenleri aldırma ciddden bazı 2000liler fena oluyor
  • Bizim de var lise 1 lerde bi tane çok güzel tam aradığım kiz tipi hatta aşık bile oldum diyebilirim.

• Sübyan içinde sübyan sanki inception.

• O facebook olayi degisir. 11 ken 9 la çıkmıştım ben de faceden yurumustum hem de oyle sacma sekilde baslamistim ki konuşmaya tamamen hatunun seni begenmesiyle ilgili

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.