Şimdi Ara

11. sınıfken 9. sınıflarla tanışmak? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
2.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi fen lisesi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam internete hic bulasma. Totosuju kaldirmadan ben x tanisabilirmiyiz de kizin zaten egosu artik tavan yapmis olacak cunku ust siniflarla konusan takilan kizlarin kendi yasitlarinin bulundugu ortamda havasi oluyor tecrubeyle sabittir. Ayrica unutma o bir DOKUZ ipler senin elinde olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dean.

O facebook olayi degisir. 11 ken 9 la çıkmıştım ben de faceden yurumustum hem de oyle sacma sekilde baslamistim ki konuşmaya tamamen hatunun seni begenmesiyle ilgili

Ne önerirsin o zaman bu durumda

• Umarım amacına ulaşırsın başarılar
  • I see dead sübyaners. Neyse hocam lisede bu işler kolay. Çıkışta falan yakala. Yemekte yakala. Kantinde yakala. İlla tek olacağı bir yer denk gelecek. Hocaya soru sorar dönüşte yakala falan.
  • Bence utanmana gerek yok git bi arkadaşınla masalarına otur espirili muhabbetler kurun hep işe yarar yani
    Tabi biraz y*vşak hareketler sergilemelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zouguippo -- 20 Aralık 2014; 11:46:51 >
  • Zouguippo kullanıcısına yanıt
    Masalar 4 5 kişilik ve hiç boş olmuyor genelde

• quote:

Orijinalden alıntı: Pikkaccu

quote:

Orijinalden alıntı: Dean.

O facebook olayi degisir. 11 ken 9 la çıkmıştım ben de faceden yurumustum hem de oyle sacma sekilde baslamistim ki konuşmaya tamamen hatunun seni begenmesiyle ilgili

Ne önerirsin o zaman bu durumda

Rahat ol sen tecrübelisin o okulda ve otomatik olarak havalısın
  • Pikkaccu kullanıcısına yanıt
    En olmadı sandalye çek büyük olduğun için bişey diyicek halleri yok hatta onlarda böyle olmasını isterler
  • quote:

Orijinalden alıntı: LetnaErt

I see dead sübyaners. Neyse hocam lisede bu işler kolay. Çıkışta falan yakala. Yemekte yakala. Kantinde yakala. İlla tek olacağı bir yer denk gelecek. Hocaya soru sorar dönüşte yakala falan.

Yakalayıp ne diyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

quote:

Orijinalden alıntı: LetnaErt

I see dead sübyaners. Neyse hocam lisede bu işler kolay. Çıkışta falan yakala. Yemekte yakala. Kantinde yakala. İlla tek olacağı bir yer denk gelecek. Hocaya soru sorar dönüşte yakala falan.

Yakalayıp ne diyecek

Aynen hocam sorun orda

• 9. Sınıflar genelde birbirlerinden ayrilmadigi için ortama girmen lazım. İlk seneniz nasıl gidiyor gibi basit cümlelerle başlayabilirsin. Yok şu hoca zor sorar şu hoca kafadir diye hocalara bağlarsın yani gittiğin zaman mümkün olduğunca konuşmaya çalış. Kızlar daha fazla olunca kovma olasiliklarida azalıyor zaten emin ol.

• Bizim dokuzlar gerçekten çok aptal ve ergenler girişme zararlı çıkarsın yeni keşfetmiş gibiler

• kardeş 2 yaş büyüksün doğal seleksiyon git onların sınıftan bir iki erkekle arkadaşlık kur. Ama erkekler hanzo olmasın sonra tanışırsın işte Mecbur edecek etmesin görelim kızlar büyük yaştaki erkeklerden etkilenir knk
  • Bunu da beceremiyorsan artik
  • Bilal sen de ufak duruyorsun zaten sıkıntı olmaz.
  • Invisible Pink Unicorn kullanıcısına yanıt
    Karıştırdınız heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: Pikkaccu

Karıştırdınız heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Invisible Pink Unicorn -- 20 Aralık 2014; 16:06:53 >
  • Invisible Pink Unicorn kullanıcısına yanıt
    ne alaka hocam?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.