Şimdi Ara

11.Sınıfta Ders Çalışmada İzlenecek Yollar(Tıp Kazanmak İçin) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
38.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet felsefe sınavım yarın.. tahminler... kaç alırım acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MostWanted_

evet felsefe sınavım yarın.. tahminler... kaç alırım acaba

1 saat okuyup ezberlesen 55 civarı bişeyin altında almazsın
    Bizimde Fizik sınavı var her konudan azar azar çalıştım ne yapıcam bilmiyorum bakalım.
  • mesajım kalsın
  • Baksanız bölüm matematiği-fiziği full çıkartanlarla dolu ama konuya gelince kimse tavsiye vermiyor Biraz yardımcı olun şu kardeşlerinize
  • insanların gözünü hırs bürümüş dostum kimse yardım etmiyor şaka bi yana kimse kale alıp cevap yazmadı ayıp ayıp
  • benim gibi çok arkadaş var.
    uçak mühendisi olacam kafa bi mata birde fiziğe basıyor (çalışınca anlarım). türkçe (yüklemi bile bulamıyom) ve geo dahil gerisi boş. (geo ve türkçeyi fule yakın yapamassam uçak mühendisliğini bırak oyuncak uçak mühendisi bile olamam. forumda ilk 1000'e giren bir ordu var onlardan yardım bekliyoruz.
    hep 500 puanlarda geziniyor. (450 sınavdan gerisi okuldan aşağısı kurtarmıyor).
    bi geo ve mat'a giren bi hoca var tam gerizekalı. ulan adam dik üçgende kenarları çarpıp hipotenüsün karesine eşitliyordu. karmaşık sayılarda eşlenik (z'nin üstünde şapka olur) onda modül alıyor. bu yıl dersaneye gitmesem bi halt öğreneceğim yokmuş. işte böyle öğretmenlerle 2 yıl okudum. (düz lise).

• MAT GEO Çok Severim.

Fizik çalışınca ALLAH'ın İzniyle yaparım.

Kimya : Ygs olanı kek , lys de çalışırsak yaparız diye düşünüyorum

BİYOLOJİ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MostWanted_

bizim de haftaya başlıyor sınavlar. ben ygsye yazın çalışayım diyorum ama hala karar veremedim. belki 15 tatilde mat1i bitiririm en azından. zaten neyi ne zaman çalışacağımı düşünene kadar günler geçiyor :S bi türlü karar veremedim 15 tatilde ne çalışsam diye. 10. sınıfta trigonometriden çok soru çözememiştim ona mı baksam? yoksa mat 1 mi kassam? 11. sınıf ilk dönem konularından da pekiştirmek ve unutmamak için test çözsem fena olmaz off off ne çok çalışacak şey var böyle.. zaten yaz tatiline gelmeden sınavlar erken biterse heyet raporu bile almayı düşünüyorum üç ay yetmez diye doğru düzgün bir program oluşturabilsem kafamda ona göre tempolu çalışıcam. bir de ben bu fen liselileri anlamıyorum. ben okuldan gelince zaten yorgun oluyorum. ancak hangi dersi çalışıcaksam tekrar edip soru çözüyorum en fazla zorlasam fizikten 170 soru çözebiliyorum mesela. onlar günde 300-400 soru nasıl çözüyorlar. adamlar anroid gibi mübarek. bi de ben mesela alışkanlık sanırım sürekli konu çalışıyorum. mesela matematikte karmaşık sayılardan soru çözeceksem önce hep unutmuşumdur diye defteri tekrar ederim. öyle yapınca çok zaman kaybı oluyor. az soru çözmüş oluyorum. bizim arkadaşlar konuyu bir kere tekrar ediyor sonra hep soru çözüyor konuya takıldıkları yerde bakıyorlar. ben de artık öyle yapmaya karar verdim yoksa soru bakımından onlara hiç yetişemiyorum. doğru karar vermiş miyim sizce?

Bunların alayı rivayet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brknzbz -- 26 Kasım 2011; 10:15:43 >

• bence de adam ayda 10k soru mu biteirecek? 1 senede de zorlasa 0.1 milyon soru hobaaaa
  • merhaba arkadaşlar internette 2 senede tıp kazanılır mı başlığı adı altında bir araştırma yapıyordum ve yorumlarınızı gördüm. öncelikle şunu belirteyim özel okulda okuyorum ve yukarıda bir arkadaşın yazdığı yorum dikkatimi çekti. sanırım özel okullarda felsefe almanca gibi derslerin önemsenmediğini vurgulamış. şunu belirteyimki ortaokuldayken bende sürekli özel okullar hakkında böyle söylerdim fakat inanın almancadan 69 alanı 70 yapmıyorlar ve buda arkadaşın ortalamasını düşürüyor buna bizzat şahit oldum . bu arada 11.sınıfım ve sırf yorum yazabilmek için üye oldum diyebilirim.öncelikle başta arkadaşımızın yazmış olduğu soruya cevap yazmak istiyorum. yazdıklarının aynısı yaşamış bir abla tanıyorum ve bu yıl mezun oldu ank. ünide diş okuyor. 9-10 da neredeyse çalışmamış ve 10. sınıf denemelerinde fizik 5 netin yukarısına çıkmıyormuş ama 11.sınıfta konular aşırı zorlamadığı için 3 saat çalışıyorsa bunun 1 saatini ygs ye ayırmış.yani siz yazılı notları yüksek tutun inanın bana okulumuzda din sınavında bile hatta 10.sınıfta milli güvenlik sınavında bile kopya çektirmediler. lütfen yanlış anlamayın size öğüt gibi gelmesin bunlar sadece tavsiye sonuçta bende 11.sınıfım. İsterseniz okulumuzun ygs çalışmasını anlatayım. bakın ben şuana kadar hiç yani 9-10-11 deshane gitmedim ve düşünmüyorum hayatım boyunca özel ders almadım sadece piyasadaki konu anlatımlarla ve soru bankalarıyla çalışıyorum. güvender ygs konu anlatım kitaplarını alın ve 2 saat 11. sınıf ile ilgili 1 saat de ygs yani mesela bugün fizik çalışacağım deyin ve fiziğin ilk ünitesinden başlayın çözmeye çok yanlışınız çıkacaktır ama yılmayın bu yanlışlar size ygs de doğru olarak geri dönecek. hergün bu şekilde planlı çalışın işte planlı çalışın dedikleri bu 1 hafta boyunca söz verin ve face yada internet açmayın kenidiniz kontrol edin face sınavda sizin hayatınızı kurtarmayacak sonuçta. 1 hafta sonunda ise fem 3 lü ygs denemesi alın 1.denemeyi çözün ve yanlışlarınıza bakın yanlıl olan soruların konularını tespit edip o konulara yoğunlaşın bu sayede 12.sınıfta rahat edersiniz .UMARIM YARARLI OLMUŞTUR. bende bu tavsiyeleri 2011 ygs lys türkiye 70. si olan bi abimden aldım okulumuzda okumuştu ve çalışma ciddi anlamda çalışmaya 11.sınıfta başlamış.bunları uygulayın inşallah yararlı olacak.ŞİMDİDEN ALLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN. BAŞARILAR...

• hocam fen liselileri 300-400 soru cozuyor olayı yalan bizzat biliyorum.He yalan derken dereceye oynayan okulun ilk 5i genelde cozer insanlık dısıdır onlar.Diğer öğrenciler ise zaten fen lisesinde oldukları için kendilerine cok guvenirler cogu ders bile calısmaz dogru durust ama yazılıları acayip kazıktır bırakın ygs lysyi olimpiyat soruları gibi sorarlar.Bu yuzden de ygs ve lys de cok rahat yaparlar yani 300-400 soru cozen adam fen lisesiyse eger kesinlikle dereceye oynar =)
  • Arkadaşlar konu çok arkalara gitmiş belki abilerimiz bize yardım eder diye bir daha upluyorum. Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: busra_95

merhaba arkadaşlar internette 2 senede tıp kazanılır mı başlığı adı altında bir araştırma yapıyordum ve yorumlarınızı gördüm. öncelikle şunu belirteyim özel okulda okuyorum ve yukarıda bir arkadaşın yazdığı yorum dikkatimi çekti. sanırım özel okullarda felsefe almanca gibi derslerin önemsenmediğini vurgulamış. şunu belirteyimki ortaokuldayken bende sürekli özel okullar hakkında böyle söylerdim fakat inanın almancadan 69 alanı 70 yapmıyorlar ve buda arkadaşın ortalamasını düşürüyor buna bizzat şahit oldum . bu arada 11.sınıfım ve sırf yorum yazabilmek için üye oldum diyebilirim.öncelikle başta arkadaşımızın yazmış olduğu soruya cevap yazmak istiyorum. yazdıklarının aynısı yaşamış bir abla tanıyorum ve bu yıl mezun oldu ank. ünide diş okuyor. 9-10 da neredeyse çalışmamış ve 10. sınıf denemelerinde fizik 5 netin yukarısına çıkmıyormuş ama 11.sınıfta konular aşırı zorlamadığı için 3 saat çalışıyorsa bunun 1 saatini ygs ye ayırmış.yani siz yazılı notları yüksek tutun inanın bana okulumuzda din sınavında bile hatta 10.sınıfta milli güvenlik sınavında bile kopya çektirmediler. lütfen yanlış anlamayın size öğüt gibi gelmesin bunlar sadece tavsiye sonuçta bende 11.sınıfım. İsterseniz okulumuzun ygs çalışmasını anlatayım. bakın ben şuana kadar hiç yani 9-10-11 deshane gitmedim ve düşünmüyorum hayatım boyunca özel ders almadım sadece piyasadaki konu anlatımlarla ve soru bankalarıyla çalışıyorum. güvender ygs konu anlatım kitaplarını alın ve 2 saat 11. sınıf ile ilgili 1 saat de ygs yani mesela bugün fizik çalışacağım deyin ve fiziğin ilk ünitesinden başlayın çözmeye çok yanlışınız çıkacaktır ama yılmayın bu yanlışlar size ygs de doğru olarak geri dönecek. hergün bu şekilde planlı çalışın işte planlı çalışın dedikleri bu 1 hafta boyunca söz verin ve face yada internet açmayın kenidiniz kontrol edin face sınavda sizin hayatınızı kurtarmayacak sonuçta. 1 hafta sonunda ise fem 3 lü ygs denemesi alın 1.denemeyi çözün ve yanlışlarınıza bakın yanlıl olan soruların konularını tespit edip o konulara yoğunlaşın bu sayede 12.sınıfta rahat edersiniz .UMARIM YARARLI OLMUŞTUR. bende bu tavsiyeleri 2011 ygs lys türkiye 70. si olan bi abimden aldım okulumuzda okumuştu ve çalışma ciddi anlamda çalışmaya 11.sınıfta başlamış.bunları uygulayın inşallah yararlı olacak.ŞİMDİDEN ALLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN. BAŞARILAR...

hangi okuldasın merak ettim.

• Benimde YGS eksik dershanede bir deneme olduk
    Türkçe: 34 net Sosyal: 26 net
    Matematik: 20 net
    Fen : 13.75 net
    Matematiği bu kadar beklemiyordum ama diğerleri beklediğim gibi kötü. Türkçede dil bilgisinden yanlışım çıkıyor paragrafları full yaparım genelde dershanede YGS görüyoruz az da olsa faydası oluyor ama benim de çok eksiğim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk-Engineer

MAT GEO Çok Severim.

Fizik çalışınca ALLAH'ın İzniyle yaparım.

Kimya : Ygs olanı kek , lys de çalışırsak yaparız diye düşünüyorum

BİYOLOJİ ?

En kolayi Biyoloji bence. Biraz mantik yurutmek gerekiyor. Biyoloji full ezber dersi degildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

Arkadaşlar konu çok arkalara gitmiş belki abilerimiz bize yardım eder diye bir daha upluyorum. Şimdiden teşekkürler

Hocam sonuç nedir hangi ünide hangi bölümdesiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.