Şimdi Ara

110 bin TL kadar aile arabası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam dizel otomatik benzinliden farklı olarak cvt değil, tek kavramalı robotik pek hoş olmayan bir şanzımana sahip, daha uygun fiyatlı otomobillerde gidiyor ama 100 bin verilip binilir mi biraz soru işareti. Eğer çok yokuş bayır olmayan biyerdeyseniz, sakin kullanıp çok sollamaya çıkmıyorsanız, 1.33 benzin daha mantıklı. Ama çekişi pek hoş değil, aile arabası dediğiniz için ön arka içinde 4 yolcu ve bagaj dolu seyahat ederseniz, rampalarda vs ciddi üzebiliyor. 1.4t astra tavsiye ederim otomatik için lakin 110bin lira limitlerinizi zorluyarak çıktığınız bir rakamsa, 1.4t motorun subap ve turbo gibi olası masraflarını da hesaba katmanız gerekir bilginiz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moon Star Turkey

Benim Jetta yı vereyim sana
    2017 1.2 TSI BMT benzin manuel. 26 bin KM de Trendline.
    Kaza boya değişen yok. Yetkili servis dışına çıkmadı.
    Fiyat nedir hocam?

• Hafta sonu sıfır 2020 clio 0.9 tce metalik gri touch artı konfort paket (park sensörü kol dayama 4 cm otomatik) sözleşme imzaladım 105 bin TL ye ama herhalde yarın iptal edicem. Hem clio 5 çıkması hem renault ya 100 bin verilir mi düşüncesi kafam karıştırdı.

Renault clio 5 1.0 touch 100 bg bu arada çok hoş olmuş. Direksiyon tasarımı iç tasarım bagajin genişlemesi. 118 bin TL touch paket. 132 bin otomatik. Renault 100 bin üstü verilir mi hala bilmiyorum.

• 1.33 corolla sahibiydim 2 sene kullandım şahsen önermem. 1.6 otomatiğine geçtim. Eski model bir 1.6 yı 1.33 yeni kasasına tercih ederim. 1.33 ile yeni kasayı karşılaştırdığım videoya aşağıdan ulaşabilirsin.
    iyi forumlar.
    Yunus Emre Çalıkyoutube
    YENİ COROLLA 1.6 VİSİON KULLANICI GÖZÜNDEN
    https://www.youtube.com/watch?v=yK1kGaU1iyc&feature=youtu.be

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.