Bildirim
110 bin TL kadar aile arabası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Opel astra 1.4t ler var. 2015 olanları 110.000 ve biraz altına temiz olarak bulabilirsin. Ben çok almayı düşündüm ama parasal olarak güçüm yetmedi.
2011 -2012 model jetta da bakabilirsin. Düşük km bulursan tadından yenmez bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allen3nme -- 15 Şubat 2020; 10:39:54 > -
Toyota corolla daha mantıklı olur bence -
www.sahibinden.comsahibinden.com Hata Sayfasıhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-hatasiz-boyasiz-2015-elantra-1.6crdi-elite-787793216/detay
km biraz fazla ama biraz kovalarsanız uygun kmde kiler 120ye satılıyor hatasız sekıldewww.sahibinden.comsahibinden.com Hata Sayfasıhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-47-bin-km-de-garantisi-devam-ediyor-hatasiz-boyasiz-791063359/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 15 Şubat 2020; 10:56:45 >
-
corolla bana göre de daha iyi ama o fiyata 2014-2016 model toyota corolla temiz bulabileceğini sanmıyorum. Hasar kayıtlıdır hep aynı zamanda yüksek km li . Ben bir tane yaris buldum 2014 model. Adam kaza resmi atmış. Sadece arka tampon çıkmış yerinden. Başka kazası yok diyor ama ne ilginçtir ki aracın bagaj kapağı ve sağ çamurluk da değişmiş .quote:
Orijinalden alıntı: drjacob
Toyota corolla daha mantıklı olur bence -
klasik araç satma manıkalrı ne yazık ki o , kaza yok diyor ama arabada değişmeyen parça yok , bunları bile gördük -
Mazda 3 rakibi yok tek geçerim -
Piyasaya bakınca line hiç satasim gelmiyor. Üstüne 60 bin TL para vericem sanki degicek araba bulamıyorum yada bana mı öyle geliyor 😀
100 bin TL ye değişen siz 3 parça local boya Toyota corolla dizel otomatik 2015 95 bin km mi?
90 bin TL 2017 30 bin km 1.3 benzin manuel mi? -
Fiesta yi aile arabası olarak görmüyorum. Bu bütçeye göre temiz Astra j bulunabilir. -
Manuel jetta bakabilirsiniz. Comfortline. 1.4 tsi zaten az yakar ayağınıza sahip olursanız üstüne dsg derdi yok. İlerde satarsan paran değer kaybetmez üstüne kazanır bile.
Edit: oha 2015 manuel comfort Jetta 110 a yok. Pes.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi road35 -- 16 Şubat 2020; 22:27:2 > -
jetta manuel -
2013-14 Picasso dizel otomatik bulabilirsiniz tam bir aile aracı -
Tabi yok ne sandınızzzzzzz.
İkinci el piyasayi kalp krizi gecirtiyor su an bana -
Baktim yok dizel otomatik o paralara Picasso
E-hdi lar da var ama yari otomatik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 16 Şubat 2020; 23:53:2 > -
fiyat hakkında bir şey söyleyemem ama aile arabsı denililnce akla peugeot suvları gelmelidir onu bilirim -
2017-18 corolla 1.33 life 8-10 bin km'de sıfıra yakın 90-100 bin arası bulunur. Kalan 10 binle tüp, çelik jant, multimedya takılır mis gibi binilir. -
Tam otomatik bütçeyi aşar zaten ehdi kullanıcısiyim tavsiye ederim -
Etg6 olanlar mi daha iyi öbürü mcp6 mi ? -
Ben etg6 kullanıyorum diğer şanzıman hakkında bir fikrim yok hocam eğer Picasso akliniza yatarsa Facebook grubuna üye olup grup üyelerinin satılık araçlarını değerlendirebilirsiniz genelde kullanicilar titiz -
Benim Jetta yı vereyim sana
2017 1.2 TSI BMT benzin manuel. 26 bin KM de Trendline.
Kaza boya değişen yok. Yetkili servis dışına çıkmadı.
Benzer içerikler
- astra j 1.6 benzinli
- mazda 3 kronik sorunlar
- mazda 323 tutulan modeli
- egea"nın en çok tutulan modeli
- skoda felicia 1.3 glx alınır mı
- uçan araba fiyatları
- renault logan
- renault arkana fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X