Şimdi Ara

110 LEVEL GELDİ. blade nin skilleri daha 90 da Bowa dönsem mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 110 level geldi ama ben 100 level oldum halde blade fire light sikillerim daha 90 da. çarı bowa mı çevirsem 110 levele blade ile kasılması imkansız. hemde ff deilim. nasıl yapayım bi akıl verin valla deli oldum blade çarımı çok seviyorum ama ezik kalmasıda zoruma gidiyor.

şu an 300k sp var bowa dönersem sp yeterli olurmu. acaba kaç silk gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RAPTOR_ -- 25 Şubat 2010; 16:34:36 >

• 90 da ise silk olarakda gold olarakda baya para harcarsın..
  • Bence hiç gerek yok.blade karakterlerin gücüne güç katilıyor yeni update ile.holy %50 olunca her türlü statusu gecirebilirsin rakibine.ayrica kasmak da problem degil.kasarken uzaktan fırlatma skillerini maxlarsan bowdan farkın kalmaz.ben blader kasiyorum su an,yanimda kasan bowcu neredeyse benimle ayni sürede kesiyor mobu.tabi illa ki gecicem diyosan glavieye dön.
  • Yeni gelicek olan pt sistemine bi bakılması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Death.

Bence hiç gerek yok.blade karakterlerin gücüne güç katilıyor yeni update ile.holy %50 olunca her türlü statusu gecirebilirsin rakibine.ayrica kasmak da problem degil.kasarken uzaktan fırlatma skillerini maxlarsan bowdan farkın kalmaz.ben blader kasiyorum su an,yanimda kasan bowcu neredeyse benimle ayni sürede kesiyor mobu.tabi illa ki gecicem diyosan glavieye dön.

1110 k sp lazım 110levele ff olmak için şu an levelim 100 gap 9 ve günde 7k ancak sp kasabiliyorum. 100 gün farm yapmam lazım ki gerekli sp yi toplayayım. sonra da 110 level için kasmaya başlayacağım. en az 6 ayda o etti 9 ay 9 ay sonrada update gelir. bilmem ki nasıl olur level kasması iyi bladenin ama o sp yi kasıp sonrada ff olam diyene kadar. 120 kesin gelir. ama bowa dönsem bow toplam da 110 levele 900k sp istiyor bende 300k sp var. en az 1m de bicheonu sıfırlamadan gelir 1300k sp 900 sp harcasam 400k sp kalır. 120 ye çok çok rahat yeter. kasması da kolay olur ftw gw gibi durumlardada çok işe yarar. pvp için blade çok iyi ama 76 level 800k sp li varior cleriğim var pvp için onu kullanırım.

900 silk harcasam 200m de para harcasam ne kadara mal olur acaba.

ama bow nasıl çar onu pek bilmiyorum . sizin düşünceniz nedir.

• İmkansız değil, rotanı değiştirme derim..

Devam devam ^^
  • Hocam 16 mart ta gelecegi garanti degil ki.nisan gibi de gelebilir patch.bence bu hızda kasarsan 8 ay gibi bir sürede farm +level kasma olayin tamamlanir.bundan sonra da patch gelecegini sanmiyorum.maximum level 110 olayi var cünkü.sonra da kral olur gezersin ortalarda :) ben de spli blader aldim 93 ff+550k sp.kasiyorum 110 a donmeyi de hic dusunmuyorum.kral olucam kral :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • glaive yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

İmkansız değil, rotanı değiştirme derim..

Devam devam ^^

hangi yol blade mi yoksa bow mu ?
  • Bladeye devam diyor :)
  • İlla 110 gelince hemen ilk 110 olmana gerek yok yavas adımlarla sağlam=blade ile ilerle blade spr çardır dewam
  • Blade devam et. Bu capta sadece buildler dengelenmeye çalışılacak. Chinese charlarda düşüş olmaz gibime geliyor. Ama glaiver yine eski krallığını alamayacak o ayrı.

Bana kalırsa bow devam et. Statulerin tutma şansı artacak eu charlara karşı bir üstünlüktür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Death.

Bence hiç gerek yok.blade karakterlerin gücüne güç katilıyor yeni update ile.holy %50 olunca her türlü statusu gecirebilirsin rakibine.ayrica kasmak da problem degil.kasarken uzaktan fırlatma skillerini maxlarsan bowdan farkın kalmaz.ben blader kasiyorum su an,yanimda kasan bowcu neredeyse benimle ayni sürede kesiyor mobu.tabi illa ki gecicem diyosan glavieye dön.
  • günde 5k sp kasıyorum toplamda bana 1200k sp lazım 300k sp var 900k kasmam lazım. 900k spyi 6 ayda kasarım. level 103 oluyor 110 level olmak için 4 ay daha kasarım toplamda 10 ayda benim blade ff olur.

ya 10ay kasar ff blade olurum yada bowa dönsem nasıl olur. 110 ff için 700k sp istiyor. 300 bende var 400de geri dönüşümden gelse fit oluyoruz fire ve ligtda 110 olana kadar gelcek sp den uplarım gapsız 110 oldumda ff de olmuş olurum.

ne dersiniz baya morelim bozuldu 110 levelin gelmesine bu ne yaa
  • [Deleted by Admins]
  • Benim de 100 level 91'e ff bir Blader karakterim var ve benimde uzun süredir arastirdiğim ve tarttiğim bir konuydu..build değistirme mevzuusu..bu siralar Chinese bowman'i cazip buluyorum zaten..Benim build değistirme isteğim de kasamamasi değil..cokta rahat kasiyor aksine ..fakat bana göre Blader tek esprisi pvp alanlarinda bir cok buildi zorlamasi..ama oyun cok genis bir alana yayilmis durumda bunun herkes farkindadir..Job , Fw , Gw gibi aktiviteler de cokta iyi isler cikaracağini düsünmüyorum Blader'in..tamam 3-5 kisinin arasina rahat girebilirsin bu sana cesaret verebilir ama karsindaki adami kesemeyebilirsin..hele ki buff manyaği biri ise..cok kolay lokma olunabilir..sadece beni yoran bir build diyebilirim..kesilmiyorum / kesemiyorum..keyif alamiyorum..bana hitap etmiyor..attack ve defans yönünden güclü bir build olarak Bowman'i uygun buldum.. Ama Pacheon/Fire/Cold bowman olmali..iyi bir set ve iyi bir silah..ölümcül bir karakter ve bir o kadar da keyifli olacağini umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umayumay -- 11 Nisan 2010; 13:51:52 >

• Bence Blade Bowdan daha iyi hep yüksek lvllarda kasabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.