Şimdi Ara

110$'lık CYBERGHOST VPN Premium 1 Yıllık Yasal Lisans Bedava (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
3
Favori
50.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fırsatı bildiren arkadaşa teşekkürler. Fakat eksik bilgi var galiba tam 1 senelik lisans fakat aynı zamanda trafik sınırıda var 10GB olarak yani hangisi ilk dolarsa lisans bitiyor. Sadece gerekli zamanlarda kullanılması durumunda uzun süre kullanılabilir. Tekrardan teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkeraistlin -- 6 Kasım 2010; 11:34:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkeraistlin
    Fırsatı bildiren arkadaşa teşekkürler. Fakat eksik bilgi var galiba tam 1 senelik lisans fakat aynı zamanda trafik sınırıda var 10GB olarak yani hangisi ilk dolarsa lisans bitiyor. Sadece gerekli zamanlarda kullanılması durumunda uzun süre kullanılabilir. Tekrardan teşekkürler.

Aylık olarak 10 gb veriyordur kaynak > After installation, login with the account login username and username and you will get 10GB / month Bandwidth in Premium + 1GB in Premium. This is quite enough if you use it for everything like Surfing, Chatting, etc. Except Downloads.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hata404 -- 6 Kasım 2010; 12:20:24 >
  • çok teşekkürler
  • Türk Ip lerini banlamış sitelere girebiliyormuyuz bununla acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hokagé

Türk Ip lerini banlamış sitelere girebiliyormuyuz bununla acaba.

Evet girebiliyorsunuz.
  • Peki bu program neti yavaşlatıyor mü arkadaslar?
    Proxy filan yavaşlar diye biliyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruf

Peki bu program neti yavaşlatıyor mü arkadaslar?
    Proxy filan yavaşlar diye biliyorum ben.

Kullandığınız internet hızlı, proxy server i hızlı ve gireceğiniz siteninde web sunucuları hızlıyla kesinlikle yavaşlama olmaz.

Ama bu 3 lü bağlantıda biri yavaş olursa, sayfa yavaş gelir, olay bundan ibarettir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cydonia

Kullandığınız internet hızlı, proxy server i hızlı ve gireceğiniz siteninde web sunucuları hızlıyla kesinlikle yavaşlama olmaz.

Ama bu 3 lü bağlantıda biri yavaş olursa, sayfa yavaş gelir, olay bundan ibarettir.

Programı kurduk... Opera ie falan ayırt etmiyor değil mi ?

Bir de arka planda falan çalışmıyor galiba, otomatik de açılmıyor...

Kullanmak istediğimiz zaman programı açmamız mı gerekiyor ? +açtıktan sonra bişey yapmaya gerek var mı otomatik başlıyor mu vpn ?
    ilk açılışı yaptım ve kullanıcı bilgilerini girdim.

Sorular uzun gibi ama cevaplar kısa
    şimdiden teşekkürler

• Haber veren arkadaşa teşekkürler. Gördüğüm kadarıyla sunucuların hepsi Almanya kaynaklı. Sunucularda İngiltere, Amerika gibi Almanya harici seçenekler de olsa iyi olurdu aslında.

@MaDMaxiBo, evet her program üzerinde geçerli. Bilgisayarın bütün internet çıkışı Vpn ile oluyor bağlandıktan sonra. Programı açtıktan sonra Connect Basic ya da Connect Premium'dan birine tıklarsan bağlanmış oluyorsun. Programı açar açmaz kendisi bağlanmasını istiyorsan yukarıda "Settings" tabında "Automatic Login" altındaki seçenekleri aktif etmen gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agemennon -- 6 Kasım 2010; 14:31:36 >
  • VPN FreeWare Olarak, HSS' de Kullanılabilir...

Beleş Olan Cazip Gelmez, Paralı Olan Tadından Yenmez...

@siriusblack2051, Paylaşım İçin Teşekkürler, Bal Gibi De Sıcak Fırsat, Yanıyor Alev Alev...

Programda Sadece Almanya Serverları Var, İlk İzlenimlerim Olumlu...
  • bunu kullandığımızda tüm bilgilerimiz adamların serverından gecmez mi? isteseler kendi ağlarında ki bir pc gibi bizi takip etmezler mi? bazıları sırf bu işlemi yapabilmek için envai çeşit trojan yazıyor biz gönüllü program kurup katılıyoruz ..
    diğer yandan birileri sizi izlemek istiyorsa gizlenmeye çalışmak herzaman kötü işler yağacağımız anlamına gelmez !
  • arkadaşlar internette ne gibi avantajlar sağlayabilir kullnacıya?
  • Valla ben iphoneda kullanacağım güzel olacak youtubea sıcak sıcak gireriz
    Teşekkürler siriusblack2051

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycloner -- 6 Kasım 2010; 16:32:40 >
  • Iphone vpn ayarlarını yapmayı bilen var mı :D
  • Arkadaşlar program yapımcılarının sizin bilgilerinizi alıp kullanması gibi bir durum söz konusu değil cyberghost alanında 1 numara programdır. aylık 10 . gb kullanımı var ona dikkat etmemişim ,Türk iplerının banlı olduğu bzaı trackerlara rahatça üye oldum bence sorunsuz. Zaten istediğiniz zaman kullanıyorsunuz sürekli açık kalmıyor program.
  • Bu program websense belasından kurtarır mı beni ? :) Hemen aldım bi hesap
  • Bu zımbırtı çalışmıyor

110$'lık CYBERGHOST VPN Premium 1 Yıllık Yasal Lisans Bedava
  • bir çok ipnin yasak olduğu üniversitelerde internette gezinmek için oldukça yararlı bir program. zamanında yourfreedom programına iyi para bayılmıştım online oyun oynayabilmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patience

quote:

Orijinalden alıntı: ___Murat___

Peki bu programı kullananlar suç işliyorlarsa?

Girilen siteleri kendi deposunda saklaması gerekir yoksa suçluyu tespit imkansız olur. Devletlerin buna izin vermesi de saçma olur.

Bütün büyük bilindik firmalar (vpn proxy vs verenlşer) tüm bilgileri loglar adli bir durum için.

Su durumda bu programin bir anlami kalmiyor.Haliyle gizlilikde soz konusu degil madem log tutulup istendiginde veriliyor.Ayrica birsey sorayim bu vesileyle BlackBery de log tutuyormu cunku bazi ulkeler maillere ulasamadigi icin telefonu yasaklamayi dusunuyordu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.