Şimdi Ara

110$'lık CYBERGHOST VPN Premium 1 Yıllık Yasal Lisans Bedava (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
3
Favori
50.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • program kendisi invisible açılıp bağlanıyormu? sürekli açıkmı olması gerekiyor programın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yawan -- 9 Kasım 2010; 10:13:48 >
  • arkadaşın eline sağlık. Hakikaten sımsıcak olmuş. Yalnız proğramı nereden kapatacağımı bulamadım. Nasıl kurduysam artık. sürekli açık kalıyor. İstediğim zaman açmak istiyorum.Ayarlara girdim bulamadım. Bilgisayarı kapatıp açtım olmadı. Şifreye felan gerek olmadan otomatik açılıyor. Acil yardım arkadaşlar...
  • veetle girebilirmiyiz bunla
  • Fırsat güzelmişte, ben kullanabileceğim bir yer bulamadım. Benim ihtiyacım yokta, çok kişi ihtiyaç duyuyor mu bu tür programlara?
  • Ücretsiz mi tamamen?
  • mesajım bulunsun
  • 1 sene, aylık 10 GB için evet...
    Fırsat için teşekkürler...
    quote:

Orijinalden alıntı: kadtas

Ücretsiz mi tamamen?
  • Programı kaldırma işlemi için yanlızca ekle/kaldırmaktan silmek yeterli olur mu?
  • veetle a girmiyo .bizzat denedim fıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___Murat___

Bu zımbırtı çalışmıyor

110$'lık CYBERGHOST VPN Premium 1 Yıllık Yasal Lisans Bedava

bu soruna çözüm bulan yokmu aynı hatayı bendede veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: borabd

veetle a girmiyo .bizzat denedim fıs

Atıp tutmadan önce birazcık program nasıl kullanılır acaba başka deneyen var mı diye düşünmek lazım

110$'lık CYBERGHOST VPN Premium 1 Yıllık Yasal Lisans Bedava

• Paylaşan arkadaşa çok teşekkürler. ilaç gibi geldi. ben de amerikan vpn sitelerine bakıyordum kaç zamandır hangisi daha ucuz diye.

İnşallah ssl-vpn yani sstp yi destekliyordur yani 443 portundan haberleşerek çalışabiliyordur. Yoksa pek bi işime yaramaz. Free sini yüklemiştim o yaramamıştı. Premium farklıdır diye düşünüyorum. Şu an kurdum yeniden başlatacağım pc yi.

Bu arada offline setup için yani full setup dosyası için Temp'e bakınız. Ben buldum dosyayı da upload hızım düşük 20.9 mb uzun sürüyor biraz. Başka bi arkadaş paylaşırsa iyi olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratremix

Bunun nesi sicak firsat?!

Yorumsuz..

@siriusblack cok tesekkurler bilgilendirdigin icin. Cok faydali bir paylasim.
  • bu programla youtube'a girmek istediğimde Telekom uyarısı veriyor

bazen youtube açılıyor zaten normalde ama bazen mahkeme kararı çıkıyor, bu programla da denesem yine aynı karar çıkıyor ... nerde hata yapıyorum...

Yukardaki resimdeki gibi Encrypted ve Anonymous da diyor ama
  • veetle e normal giriliyor zaten :S dns ile bir problem yok ki
  • teşekkür ederim siriusblack2051. program zatan çalışıyor ama premiumla canavar oldu. tekrardan teşekkürler..
  • Sanki bana videlou siteler daha hızlıymış gibi geldi...Psikolojik mi acaba?
  • arkadaşlar şimdi ben yurtta kalıyorum ve yurdun interneti kerio firewall üzerinden baglanıyor ben bu program ile internete baglansam kerio firewall tuttugu loglarda girdigim siteler çııkarmı ?

ona göre indiricem ?

şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: smartcard

Sanki bana videlou siteler daha hızlıymış gibi geldi...Psikolojik mi acaba?

bana da oyle geldi???
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.