Şimdi Ara

110$'lık CYBERGHOST VPN Premium 1 Yıllık Yasal Lisans Bedava (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
3
Favori
50.679
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vallahi işine yarayacaklar için bulunmaz fırsat güle güle kullanın arkadaşlar.
  • Yasadışı iş yapacaklar bu servisi kullanmaz zaten, log tutmayan ve sunucuları bilimum muz cumhuriyetinde bulunan bir ton VPN var.. Almanya üstündeki sunucudan bir halt çevirirseniz anında tepenize binerler, hani niyeti olan varsa

Neyse, beleş VPN candır, fırsat için teşekkürler. Keşke USA server olsaydı da pandora dinleyebilseydik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 21 Kasım 2010; 15:23:47 >
  • Bu fırsattan yararlandım aldım bi hesap gayet memnundum. Ancak format attım win 7 den Xp ye geçiş yaptım girmeye çalışıyorum Program ''This account is already linked to another computer....'' diye hata veriyor.Benden başka kullanan yok bu programı birde hdd değiştirdim ondan mı oldu acaba.Nete baktım bir kaç kişi de böyle sorun yaşamış kesin bi cevap yok bekliycez bakalım.30 gün olmadan hesabıda silemiyorsun.15 gün sonra bi deneyim bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AceVenturA -- 21 Kasım 2010; 23:29:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AceVenturA

Bu fırsattan yararlandım aldım bi hesap gayet memnundum. Ancak format attım win 7 den Xp ye geçiş yaptım girmeye çalışıyorum Program ''This account is already linked to another computer....'' diye hata veriyor.Benden başka kullanan yok bu programı birde hdd değiştirdim ondan mı oldu acaba.Nete baktım bir kaç kişi de böyle sorun yaşamış kesin bi cevap yok bekliycez bakalım.30 gün olmadan hesabıda silemiyorsun.15 gün sonra bi deneyim bakalım.

Yeni hesap açma şansınız yok mu?
  • Kampanya bitti mi? Promosyon kodunu kabul etmiyor.
  • promosyon kodu olarak cobiextra kabul edilmiyor.

The serial number entered is invalid.

Try again or visit the online shop.

quote:

Orijinalden alıntı: FREE_MIND

Kampanya bitti mi? Promosyon kodunu kabul etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: binner

promosyon kodu olarak cobiextra kabul edilmiyor.

The serial number entered is invalid.

Try again or visit the online shop.

quote:

Orijinalden alıntı: FREE_MIND

Kampanya bitti mi? Promosyon kodunu kabul etmiyor.

+1

çözümünü bilen var mı?
  • kampanya bitmiştir,faydalanabilenlere ne mutlu artık.
  • tskler cok makbule gecti. hele su anda bırcok torrent sıtelerını de ttnet banlamıs,sayesın de cok guzel gırıyoruz.
  • ben yaptım kabul etti
  • ben de aldım şimdi, teşekkürler haber için.
  • süper artık telefonun ip si gözükmüyor :)
  • Vpn sunucusu diyor. Vpn sunucusu iphone da da var. ben iphone un int. ile bağlanıyorum pc ye. ip değişti. fakat iphone nasıl bu vpn ayarlarını girebilirim. iphone da ki vpn ekle ne demek ya da ?
  • http://www.buzz99.com/1728/cyberghost-vpn-premium-account-free-1-year-subscription/

yukarıdaki adresten yeni bir 1 yıllık kampanyası var hemen yumulun fırsatı kaçırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: o_avs

http://www.buzz99.com/1728/cyberghost-vpn-premium-account-free-1-year-subscription/

yukarıdaki adresten yeni bir 1 yıllık kampanyası var hemen yumulun fırsatı kaçırmayın

Çok teşekkürler.
  • bende kaptım. ama anlamadığım 10gb sonra kendini kapatıyor mu?
  • neyse :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TWiST_oF_FaCe -- 7 Mart 2011; 23:04:02 >
  • promosyon kodu değişmiş: quale157
  • Konuyu başlatan ve güncel tutan arkadaşlara teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: o_avs
    http://www.buzz99.com/1728/cyberghost-vpn-premium-account-free-1-year-subscription/

Bu linkteki rehbere göre 1.mesajda güncelleştirme ve mini düzenleme yapıldı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.