Şimdi Ara

110 luk ford connect glx hakkında bilgisi olan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2010 model connect almayı düşüyoruz bu araba hakkında bilgisi olan yardım edebilir mi ? ( dün yanlış bi foruma dalmışım inşallah yine öle olmamıştır :) )

• Kara_sewda_71

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok yakarv çoookkk
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabbani1903

arkadaşlar 2010 model connect almayı düşüyoruz bu araba hakkında bilgisi olan yardım edebilir mi ? ( dün yanlış bi foruma dalmışım inşallah yine öle olmamıştır :) )

Çok iyi gider :) bayır aşağı 190 gördüm. Yokuş kalkış desteği, ön cam rezistans yağmur ve far sensörü vardı hatırladıklarım iyi arabadır connectler arası en az yakan sınıfında en çok yakan arabadır 110 luk connect, bizde bu arada 2009 yeni tipi vardı eski tipi bilmiyorum

• Ben 2006 model 90'lık kullandım 1 sene. 110'luğu olan bir arkadaşımın arabası hem performans hem de yakıt yönünden daha iyi
  • Çok yakar çok kaçarrrrr

• quote:

Orijinalden alıntı: madman1

quote:

Orijinalden alıntı: rabbani1903

arkadaşlar 2010 model connect almayı düşüyoruz bu araba hakkında bilgisi olan yardım edebilir mi ? ( dün yanlış bi foruma dalmışım inşallah yine öle olmamıştır :) )

Çok iyi gider :) bayır aşağı 190 gördüm. Yokuş kalkış desteği, ön cam rezistans yağmur ve far sensörü vardı hatırladıklarım iyi arabadır connectler arası en az yakan sınıfında en çok yakan arabadır 110 luk connect, bizde bu arada 2009 yeni tipi vardı eski tipi bilmiyorum

Diğer markaların araçlarının tüketimleri hakkında bir bilgim yok ama 110 luk connect 90 lıktan az yakar.şehir içi 7 şehir dışı 5.3 görüyorum ben bu çoksa yaklaşmayın derim

• En az yakan 110'luk en çok yakan 90lıktır connectlerde . 90lık var memnunuz.
  • biz yılda 5000 km yapıyoruz kırıkkale sakin trafik şehir dışı fazla yapmıyoruz yani birde bunalrın vergisi ne kadar şuan 2010 model olanın
  • rabbani1903 R kullanıcısına yanıt
    kısa mesafelerde bu araç çok yakıyor.

bizde'de var 110'luk yazın istanbul şehir içi 6-7 litre civari yakıyor memlekette gidiyoruz 9 litre'nin altına düşmüyor.

vergi'si de 860 lira falan. ticarilerde vergi 6 yıldan sonra düşüyor.
  • yok biz husisi olana bakıyoruz 2010 bir tane uygun bulduk ama 2014 de vergisi 1 basamak düşecek değil mi birde çok yakıyo derken km de 30 kuruş ideal bizim için 30 kuruştan fazla mı yakar ki
  • ilk çıkan modelleri connectin: dizelleri benzinli gibi çok yakıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.