Bildirim
110 Lv. Boost
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
110 level'a ulaşınca void elf açılmıyor onun için uzun bir quest serisi var.
Boostu bfa için bekletirsen daha iyi olur. -
zaten dh'de boost kullanılamıyor, 103 bir karaktere basmak zaten aşırı mantıksız birkaç saate 110 olur çünkü. 1 levelken kullanmak en mantıklısı -
Hayır zaten 110 a kendim çıkarıp dh yi ardından yeni race lerin görevlerini yapıp void elf açıcam ardından onu yani v.elfi 110 a basıcam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ayrıca yeni ırkları elle 110a kasınca özel bi armor seti açıyorsun her biri için, o yüzden onlara basmak pek mantıklı değil. ha açarsın yaparsın 110 alırsın armor seti, sonra basarsın aynı ırktan yeni birine. mesela ben önce highmountain taurene bastım boostu, sonra sırf armor seti için 20den 110a monk (exp buffları olduğu için) highmountain tauren kastım. -
void elf'i açmak çok uzun sürcektir, argus görevleri çok az ve exalted'a ulaşmak için haftalarını vermen gerekebilir. void elf alliance bu arada, bildiğim kadarıyla sen twisting netherdaydın. twisting nether %95 horde %5 alliance ve o %5in %80ini de asıl charı horde olanlar öylesine açmıştır :) nightborne veya highmountain tauren bakquote:
Orijinalden alıntı: Mr.Shophar
Hayır zaten 110 a kendim çıkarıp dh yi ardından yeni race lerin görevlerini yapıp void elf açıcam ardından onu yani v.elfi 110 a basıcam -
Ya canım silvermoondada hesabım var ve bu arada silvermoon da neden gold =₺ fiyatları neden çok pahalı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
oyuncu sayısı azdırquote:
Orijinalden alıntı: Mr.Shophar
Ya canım silvermoondada hesabım var ve bu arada silvermoon da neden gold =₺ fiyatları neden çok pahalı -
ibretlik tespitquote:
Orijinalden alıntı: okandy
oyuncu sayısı azdır
Alıntıları Göster -
adam yeni oyuncu :) bilse sorar mı?quote:
Orijinalden alıntı: aschil
ibretlik tespit
Alıntıları Göster -
Ya “aschil” geri dönüşüme falan mı atsan sen kendini yararlı birşeyler çıkar belki... Yeni bir oyuncu olduğumu kaç kere belirtmem lazım. “Red Alert!!!” İster misin bir daha ki gönderimde ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X