Şimdi Ara

110 Lv. Boost

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abiler ablalar , ben WoW’a yeni başlamış biriyim. Oynayışımda bi problem yok yani MMO’lara eskilerden beri alışığım (rogue haricinde :D) . Battle For Azeroth’u aldım bu gün Pre-Order şeklinde. 110 Lv. Boostumu neye kullanıyım bilemiyorum 103 Lv. DH’ye sahibim onu 110’a çıkarıpta Void Elf Mage mi bassam ? Yoksa direk herhangi bir istediğim Race’e mi bassam ? Bana akıl verir misiniz ? Şimdiden teşkkürler ❤️😂

110 Lv. Boost

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 110 level'a ulaşınca void elf açılmıyor onun için uzun bir quest serisi var.
    Boostu bfa için bekletirsen daha iyi olur.
  • zaten dh'de boost kullanılamıyor, 103 bir karaktere basmak zaten aşırı mantıksız birkaç saate 110 olur çünkü. 1 levelken kullanmak en mantıklısı
  • Hayır zaten 110 a kendim çıkarıp dh yi ardından yeni race lerin görevlerini yapıp void elf açıcam ardından onu yani v.elfi 110 a basıcam

• ayrıca yeni ırkları elle 110a kasınca özel bi armor seti açıyorsun her biri için, o yüzden onlara basmak pek mantıklı değil. ha açarsın yaparsın 110 alırsın armor seti, sonra basarsın aynı ırktan yeni birine. mesela ben önce highmountain taurene bastım boostu, sonra sırf armor seti için 20den 110a monk (exp buffları olduğu için) highmountain tauren kastım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Shophar

Hayır zaten 110 a kendim çıkarıp dh yi ardından yeni race lerin görevlerini yapıp void elf açıcam ardından onu yani v.elfi 110 a basıcam
    void elf'i açmak çok uzun sürcektir, argus görevleri çok az ve exalted'a ulaşmak için haftalarını vermen gerekebilir. void elf alliance bu arada, bildiğim kadarıyla sen twisting netherdaydın. twisting nether %95 horde %5 alliance ve o %5in %80ini de asıl charı horde olanlar öylesine açmıştır :) nightborne veya highmountain tauren bak
  • Ya canım silvermoondada hesabım var ve bu arada silvermoon da neden gold =₺ fiyatları neden çok pahalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Shophar

Ya canım silvermoondada hesabım var ve bu arada silvermoon da neden gold =₺ fiyatları neden çok pahalı
    oyuncu sayısı azdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: okandy

oyuncu sayısı azdır

Alıntıları Göster
    ibretlik tespit
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

ibretlik tespit

Alıntıları Göster
    adam yeni oyuncu :) bilse sorar mı?
  • Ya “aschil” geri dönüşüme falan mı atsan sen kendini yararlı birşeyler çıkar belki... Yeni bir oyuncu olduğumu kaç kere belirtmem lazım. “Red Alert!!!” İster misin bir daha ki gönderimde ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.