Arkadaşlar herkeze merhaba, Herculesteki 110 Level Full Farm nukerimi satıyorum yada tekliflere göre takas edicem ;) Char Cold-Fire-Bicheon'dur.İnt Str eksiği nerdeyse yoktur.Char Pure İnttir.Bankası Full Elixir, Tablet, Stone vs. ile doludur, 3 tane yan char vardır 3üde full elixir stone vs. doludur.
Char bütün serverlarda takaslıktır, aynı zamanda satılıktır tekliflerinizi konu altından, p.m atarak, veya msn adresimi ekleyip yapabilirsiniz.
Charda hotmail koruması vardır, alternatif vs. msn'i yoktur tertemizdir hotmaili ;)
Antalya/Merkez elden satış&takas, diğer iller karşı taraf aracılık ücreti ödemesi halinde yapılacaktır veya güveniyorsa ki sitede birçok referansım var ptt'den havale şeklinde veya önce bilgileri alıp değiştirip verme şeklindede yapabiliriz ;)
Karakter 2 gün önce başarı ile takas edilip , bu sabah saat 8'de hacklenmiştir.
Hackerin bu CharSeller isimli arkadaşın bir yakını olduğuna eminim.
İyi günler.
efe kardesm charı bn antalyadan elden aldım cocuk bn charı aldıktan sonrada 1-2 ay sonra charı almıştı :S gittim yapıştım yakasına aldım charı, mailin bilgileri kayıt edip birşekilde geri alıyorlar :S bnde bilmiyorum nasıl yaptıklarını :S şimdi heralde extraloobda msnde fln bn takas ettiğimi görmüş tekrar almış charı :S
Korumalı olan Charın Dezavantajı.Hotmail korumasını yapan ilk kişi ilk bilgilerini '' Mail Adresim Hacklandi.İlk Bilgileri Bunlardır'' diye yolluyor yönetime.Onlarda bu bilgilerin doğru olup olmadığını kontrol ediyor ve doğruysa Yeni şifreyi yolluyor kişiye.Mail KORUMALI CHAR HER YÖNÜYLE SAKINCALI...