Şimdi Ara

1100 TL Civarına Dokunmatik Telefon Tavsiyesi - Galaxy S2 Alındı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
2.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egerasim

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

quote:

Nokia 5800 alabilirsin sağlam bir telefondur.Vede Nokia C7 öneririm.

5800 alsın da aldığı gün kırsın telefonu. Hey Allah'ım ya...

adamda canavar değil elbet yani ne kırması abartma

Hocam sanıyorum arkadaş verdiğiniz telefon önerisinin günümüz telefon modelleri arasında çok eski teknolojili olduğundan dolayı o parayı bu telefonlara vermem halinde hırsımdan telefonu parçalayacağımı ima etmiş

• Bence 1100tl cok tehlikeli bir rakam bir sekilde parayi arttirabilirsen daha iyi olur. 1100 tl de olan telefonlarda hep bir seyler eksik kalmış hatta 300 400 fazla ver veya biriktir saglam tel bulursun s2 veya iphone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi circumciser -- 15 Şubat 2012; 10:24:02 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

quote:

5800 alsın da aldığı gün kırsın telefonu. Hey Allah'ım ya...

adamda canavar değil elbet yani ne kırması abartma

E72 yi parçaladım canavar mıyım ben? Donmakta ısrar ederse, performans yerlerde olursa parçalanır yani hocam.

• ilk mesajınıza istinaden yazıyorum;

düz xperia neo her açıdan tatmin eder. arc almayı düşünüyorsanız bir mağazada bakın, inceleyin çok kaba gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tabip

ilk mesajınıza istinaden yazıyorum;

düz xperia neo her açıdan tatmin eder. arc almayı düşünüyorsanız bir mağazada bakın, inceleyin çok kaba gelebilir.

Evet bir türlü hanımla çıkamadık aslında ilk yapmam gereken bahsi geçen telefonları bir denemek sonuçta hanım kullanacak, kendinin karar vermesi lazım. İlginiz için teşekkür ederim
  • Arkadaşlar sırf 3D özelliği için HTC Evo almayı düşünen yada kararsız kalan arkadaşlar için yazıyorum.
    Dün Youtube ve Vimeo da HTC Evo ile çekilmiş görüntüleri 3D Tvmde izledim. Görüntü kalitesi 3D için çok vasat. Eyer telefonu benim gibi sadece 3D özelliği listesine ekleyen biri iseniz kesinlikle listeden çıkarmanızı tavsiye ederim
  • quote:

ben hiç önermem al bi android 2. sgs kafan rahat etsin sonra böyle olmak zorunda kalırsın >>>>
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankaragücü1910

quote:

ben hiç önermem al bi android 2. sgs kafan rahat etsin sonra böyle olmak zorunda kalırsın >>>>

o senın dusuncen dostum. kımsenın dusuncesını curutmeye calısma

• ben şu anda 5250 kullnıyorum bir cevap yaz a tıkladım 3 dk sonra geldi ekran
  • Abi Bence Samsung Alın Dokunmatik Süper
  • Kamera en önemli şeyse n8i tavsiye ederim. Piyasada başka hiçbir telefonun kamerası şimdilik n8 kadar iyi ve özellikli değil. (Belki iphone 4s veya SE modelleri yaklaşabilir n8e ama onların da fiyatları uçuk) İnternet çok önemli değilse n8 derim, opera yüklerseniz n8 de internette sorunsuz olur ancak yine de android ve iphone kadar hızlı olmaz. İnternet kameradan daha önemliyse SE modellerini tavsiye ederim, kameraları da kalitelidir genelde
    Edit: iphone 3g yi kamera için asla düşünmeyin, iphone 4ü bile düşünmeyin bence 4s de çok pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telliibrahim -- 18 Mart 2012; 20:02:14 >
  • bu Optimus Black ve Xperia RAY modellerini kıyasladım

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/LG-Optimus-Black-P970-vs-Sony-Ericsson-Xperia-ray

bu optimus black telefonu ne zannediyorlar anlamıyorum. hangi özelliğinden dolayı tek geçiyorlar.. bana biraz komik geliyor bunlar.

radyosu olsa atrix alırdım.
    orta yada büyük boy telefon tasırken kotun içerisinde rahatsız etmeyecegını dusunsem Neo alırdım

gittim ray aldım.
    hay aklımla bin yaşayım
  • Nexus u incelesen keşke, butcen sınırlı değilse
  • bütçeyi biraz arttırabilirsen sg2 al derim ya da teknosa turuncu indirimleri takip et 1200e kadar düşebiliyor şahsen ben öyle yapıyorum indirim gelmezse mayıs sonu mart başı alıcam çok acelesi yok şuanda da n8 kullanıyorum çok kötülemişler burda n8i bi kere çok sağlam telefon metal kasa değil ama çok telefon düşüren biri olmama rağmen henüz büyük çizikleri yok symbian olduğu için biraz yavaş ve sadece bi kaç basit oyunu bulabiliyorsun angry birds filan ve kamerası çok iyi umarım gs2 n8 in kamerayı aratmaz ha bir de yurtdışı durumu var babam çıkarsa yurtdışına ordan alabilir garanti biraz sıkıntı yapıcak ama babam işi gereği yılda 5-6 defa yurtdışına çıkıyor o zaman götürür çok acil bi durum olursa burda parayla yaptırırız olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chenk

Nexus u incelesen keşke, butcen sınırlı değilse

hocam bende telefon bakıyorum şu aralar. nexus un ekran çözünürlüğü ve android 4.0 haricinde bir artısı yok malesef kaldıki s2 zaten 4.0 güncellemesini alacak
  • Arkadaşlar Samsung galaxy s2 almis bulunuyorum tam anlamı ile bütün ihtiyaçlarımızı karşılAdı yorumlariniz ve önerileriniz için teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izlenimlerini boş bi zamanda buraya yazarsan benim gibiler için yararlı olur bende arayış içerisindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: orislevin

Arkadaşlar Samsung galaxy s2 almis bulunuyorum tam anlamı ile bütün ihtiyaçlarımızı karşılAdı yorumlariniz ve önerileriniz için teşekkür ederim

Hayırlı Olsun Hocam...

quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir197

izlenimlerini boş bi zamanda buraya yazarsan benim gibiler için yararlı olur bende arayış içerisindeyim

Katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MrDattebay0

quote:

Orijinalden alıntı: orislevin

Arkadaşlar Samsung galaxy s2 almis bulunuyorum tam anlamı ile bütün ihtiyaçlarımızı karşılAdı yorumlariniz ve önerileriniz için teşekkür ederim

Hayırlı Olsun Hocam...

quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir197

izlenimlerini boş bi zamanda buraya yazarsan benim gibiler için yararlı olur bende arayış içerisindeyim

Katılıyorum

Teşekkür ederim

Daha önce dokunmatik telefon kullanmadığım için başka markalar ile çok fazla kıyas yapamıyorum ama kendiz izlenimilerimi yazayım;

Telefon bir kere çok hızlı, hele internet browserı inanılmaz öyle ki bazen Laptopumda gezindiğimden rahat geziniyorum internette. Android market gayet yeterli hele ücretli yazılımları da indirebiliyor olmak çok iyi oldu. Zaten video oynatması, müzik oynatma kapasitesi çok iyi. Ekran büyüklüğü telefonu kullanırken başlarda biraz zorladı bizi ama alışınca daha büyük ekran bile olsaymış olurmuş dedik. Ama, ben mühendisim genelde şantiyede koştururken telefonumu arka cebime koyarım bu telefon benim olsa arka cebime koymaktan korkardım açıkçası. İncelemelerde telefonun tuş kilidi-kapatma tuşunun yeri iyi deyil diye okumuştum pek çok yerde bana göre yeri çok iyi olmuş. Eyer tepede olsaymış asıl ozaman çok zor olurmuş basılması. Ekran, renk ve parlaklık olarak çok güzel ama ben kullanıyor olsaydım daha yüksek çözünürlüklü bir telefon olmasını isterdim. Yalnız diyer telefonları bilmem ama bu telefonun ısınması ile ilgili bir kaç şey okumuştum, cidden iyi ısınıyor. Hele internet ile uğraşırken yadaoyun oynarken biri aradığında suratınıza telefonu yapıştırdığınızda inanılmaz rahatsız oluyorsunuz. Gerçi hanım bluetooth kulaklık ile kullanıyor telefonu o açıdan bir sıkıntı olmuyor. Telefonun şarjı sürekli Wifi açık ve hemen hemen full kullanımda 1 günü zor çıkartıyor ama bu tür telefonların genel bir problemi bu. Telefonun fotoğraf çekme kalitesi çok iyi ama daha yeniyiz telefonda belki diyer ayarları vardır diye düşünüyorum o yüzden şu an bir yorum yapmak erken fakat şu an için deklanşöre bastığımızda bize göre çok geç tepki veriyor gibi geliyor. Video çekimindeki Autofocus bazen insanı cinnet geçirtebiliyor mesela 8 aylık kızım elini sallarken bir çekim yaptığımda ir hareketli noktaya bir yüzüne odaklanmaya çalışıyor öyle olunca flu, göz yoran bir video oluyor. Ama tabi daha çok kurcalamam lazım.

Onun dışında neyden bahsedeyim bilemiyorum. Sonuçta bu tür seçimlerde özelliklerin yanında tamamen içe sinme olayı da çok önemli. Mesela ben özellik olarak Arc S te karar kalmışken hanım bu telefonu inceleyince başka telefonu gözü görmedi.

Şimdilik bu kadar, zaman içerisinde iyi yada kötü izlenimlerim olur ise buradan paylaşırım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.