Şimdi Ara

1100 TL Civarına Dokunmatik Telefon Tavsiyesi - Galaxy S2 Alındı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
2.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biliyorum bu şekilde onlarca konu var inanın hepsini inceledim, ama bir türlü karara varamıyorrum.
    Hanıma bir telefon almayı düşünüyorum. Telefonu en çok internete girmek için ve bebeğimizin kaliteli fotoğraf ve videolarını çekmek için kullanacak. Donanım haber deki hemen hemen bütün incelemeleri izledim, bütün tavsiyeleri okudum. İsteğime en çok Sony nin modelleri uyuyor gibi gözüküyor.

Telefonu yurtdışından getirmek istemiyorum.

Genelde forumda herkes Sony Ericsson Xperia Neo yu tavsiye ediyor. Xmor R özelliği ve megapiksel için Neo V yi düşünmüyorum. Neo ya okadar para vermektense Sony Ericsson Xperia Arc a biraz daha vermek daha mı doğru olur? Ya da bu fiyat aralığında sırf isminden dolayı Iphone 3GS almam daha mı doğru olur? Yada bu fiyat aralığında Samsungun (HTC, Motorola düşünmüyorum) bir modelini mi tavsiye edersiniz?

Biraz uzun oldu, muhtemelen çoğu kişi daha yazının yarısında sıkılıp okumayı bırakmıştır :) ama şu kardeşinize/abinize/dostunuza bi yardım ederseniz çok müteşekkir kalırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orislevin -- 26 Mart 2012; 9:46:02 >

• Neo ideal 8mp kamera var. Nokia n8 de olabilir 12 mp kamera var ama yazılımı pek iyi değil oyun falan oynanmaz internet konusunda idare eder.
  • Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Arc ekran büyüklüğü ile biraz aklımı çeliyor açıkçası ama onun da önde kamerası yokmuş galiba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orislevin

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Arc ekran büyüklüğü ile biraz aklımı çeliyor açıkçası ama onun da önde kamerası yokmuş galiba?

Yok sanırım tam hatırlamıyorum şimdi. Birde çatlama sorunu varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Markhov -- 13 Şubat 2012; 21:03:29 >
  • 1000 tl sonyericsson a o parayı vereceğine galaxy s2 al daha iyi.her yönüyle neodan daha üstün vede daha kaliteli bir cihaz...
  • iPhone 3GS'yi bu saatten sonra almak aptallık olur. Neo her yönden 3GS'den üstündür. İşletim sistemi haricinde :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia 5800 alabilirsin sağlam bir telefondur.Vede Nokia C7 öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arc al eğer 1100 lira civarına bulabilirsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wox

1000 tl sonyericsson a o parayı vereceğine galaxy s2 al daha iyi.her yönüyle neodan daha üstün vede daha kaliteli bir cihaz...

Hocam 1100 Tl ye Garantili S2 bulsam zaten hemen alırım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: createemir

iPhone 3GS'yi bu saatten sonra almak aptallık olur. Neo her yönden 3GS'den üstündür. İşletim sistemi haricinde :)

Haklısınız özelliklerine göre şu an fiyatı epey yüksekmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Arc al eğer 1100 lira civarına bulabilirsen.

Hocam vatanın %25 kampanyası ile bu fiyata düşüyor. Ama arcın duyduğum kadarı ile kapağı çok ince imiş hemen kırlılıyormuş. Herkes farklı birşey söylüyor ne yapacağımı şaşırdım vallahi
  • quote:

quote:

Hocam vatanın %25 kampanyası ile bu fiyata düşüyor. Ama arcın duyduğum kadarı ile kapağı çok ince imiş hemen kırlılıyormuş. Herkes farklı birşey söylüyor ne yapacağımı şaşırdım vallahi

Çatlama oluyor evet ama garanti kapsamında. Biraz narin bu telefon. Pek kastirmamak lazım o yüzden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Çatlama oluyor evet ama garanti kapsamında. Biraz narin bu telefon. Pek kastirmamak lazım o yüzden.

Bu çatlama arka kapağı takıp çıkarırken mi oluyor acaba? Hani öyle ise zaten çok fazla kurcalamayız. Ama diyer bölümlerde normal kullanım sırasında oluyorsa ciddi bir sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: egerasim

Nokia 5800 alabilirsin sağlam bir telefondur.Vede Nokia C7 öneririm.

5800 alsın da aldığı gün kırsın telefonu. Hey Allah'ım ya...
  • LG Optimus Black ya da White al.
    Neodan da Arc'dan da üstündür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

quote:

Orijinalden alıntı: egerasim

Nokia 5800 alabilirsin sağlam bir telefondur.Vede Nokia C7 öneririm.

5800 alsın da aldığı gün kırsın telefonu. Hey Allah'ım ya...

Nokia düşünmüyorum zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

LG Optimus Black ya da White al.
    Neodan da Arc'dan da üstündür.

Hocam ne açıdan üstündür acaba? Kamera görüntülerini (foto/video) izledim arc'ın görüntü kalitesi daha iyi gibi geldi. Ayrıca Android 4 desteği gelecek mi acaba LG Optimus Black'e
  • HTC EVO 3D niye düşünmüyorsunuz acaba? Fotoğraf ve video demişsiniz. 3D çekip izlersiniz çokta güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legion90

HTC EVO 3D niye düşünmüyorsunuz acaba? Fotoğraf ve video demişsiniz. 3D çekip izlersiniz çokta güzel olur.

Hocam HTC nin marka/destek olarak nasıl olduğunu bilmiyorum. Hem kendime alıyor olsam özellik olur benim için önemli olan ama şimdi eşime alacağımdan dolayı hani zariflik, özellik yanında marka tanınmışlığı da önemli oluyor
  • Doğru düşünüyorsunuz bir bakıma fakat HTC şuan Amerika'da en çok satan telefondur. Kendim kullanmıyorum yanlış anlaşılmasın marka fanatiği de değilim. Hatta markayı 6-7 aydan beri biliyorum ama gidip inceledim, cihaz gerçekten güzel. Ama derseniz ki tasarım olsun, zariflik olsun Sony ARC S te güzeldir. Fiyat olarak biraz aşabilir ama. İnceleyin derim. Sonuçta birkere alınacak birşey. Hele eşinize alıyorsanız daha da özen göstermek gerek. Aynı dert bende de var da ondan diyorum.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.