1080 TL Crucial P3 CT1000P3SSD8 1 TB 3500-3000 MB/S PCIe M.2 NVMe SSD
-
-
n11 den bir şey alırsanız orijinal mi diye kontrol ediniz kutu açma aşamasından itibaren
-
bu bilgi tüm siteler için geçerli bence =)
-
N11'den elektronik ürün alınmaz satıcı çok bilindik değilse, çakma ürün merkezi gibi N11
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
N11 elektronik almıyorum artık, iade kabul etmiyor - teknik servis raporu istiyorlar direkt.
-
-
Aison Elektronik iyi firmadır. Çakma ürün satmaz.Ancak açılmamış ürün olduğundan emin olun. Orjinal ürünü alıp öakmasını içine koyup iade eden dolandırıcılar var. Bu diyarın şerefsizi bitmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcake± -- 3 Nisan 2023; 11:58:54 > -
Konu sahibine teşekkür ederim faydalandım. Garanti 75+40 TL Bonus mevcut
-
SSD fiyatları çok iyi ya, sata ssd bulamaz olduk üretimi bitti mi?
Tek yuva m2 girişim var 1 tb aldık ahmak gibi dolu orası. Sata lazım düzgün satıcı yok sata ssd satan. Çeşit yok, evo 870'ler çıkmıştı. Yok olmuşlar resmen..
-
Hocam sata girişe büyük ssd almaya değmez artık bence. Nvme girişi olan birşeye geçin. Bir de başlıktaki ssd fiyatı güzel, konu sahibine teşekkürler ancak DRAM olan bir modeli tercih etmekte fayda var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus000 -- 3 Nisan 2023; 16:53:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tabi ki, her türlü bakın da risk oranı yüksek siteler arasında n11 daha çok öne çıkıyor yakın zamanda yaşanan olaylardan dolayı
-
Aison tedarikçisi çakma olacağını sanmıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bundan al bir tane keyfine bak. Depolama amaçlı kullanırsın. Firmalar Sata soketini öldürmedikleri müddetçe her zaman iş görür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdush42 -- 3 Nisan 2023; 23:59:16 > -
Veri Yazma Garantisi 220 TBW
-
Şunu almış bulundum hocam. 3D NAND diye. Sanırım kötü de bi tercih değil hepi topu 600lira fark var.
amazonCrucial CT2000BX500SSD1 BX500 SSD Disk, Siyah, 2 TBhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07YD5F561/ref=asc_df_B07YD5F5611649916000000 -
nvme ssd fiyatlarında ciddi düşüş oldu aliexp'te falan. sanırım fiyatlar biraz daha geri gelecek. dolar yükselmezse tabi
-
yani hocam düşük mü? yeterli mi?
bir de bu kingston'la kıyaslanırsa hangisi daha iyidir ?
www.n11.comKingston NV2 SNV2S/1000G 1 TB PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/kingston-nv2-snv2s1000g-1-tb-pcie-40-nvme-m2-ssd-23261811?magaza=pozitifteknikdestek -
600 Tl az değil. Hem hp de 3d nand. Micron nand kullanıyor. İkisi de dramsiz.
-
Kağıt üstünde crucial düşük kingston yüksek 320TB vaad ediyor.
İşin garibi şu ki kingston ne kadar iyi marka olsa'da içideki yongalar yine crucial'a ait olabilir:)
Crucial'da Samsung gibi bu işin piridir ancak bu serisinde önem arz eden dram yok attığınız kingston'da da yok.
Ben olsam Crucial alırdım
-
Qlc yapıdakilerin ömrü kısa bilginize.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Aison Elektronik iyi firmadır. Çakma ürün satmaz.Ancak açılmamış ürün olduğundan emin olun. Orjinal ürünü alıp öakmasını içine koyup iade eden dolandırıcılar var. Bu diyarın şerefsizi bitmez. |
Benzer içerikler
- terabox güvenilir mi
- phanteks t30
- deepcool morpheus
- msi shout out
- epson l3260 yorumlar
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X