Şimdi Ara

1100 tl ye temiz (32gb)iPhone 5s alayım dedim... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Görüştüm acil nakit ihtiyacı varmış, aynı şehirde olsak elden alırdım ama önce havale sonra kargo güvenilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: say

Ben de az önce bu ilan için aradım sahibini ama get yok havale & kargo işi zor referans yok sonuçta elden almadıkça.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-kutu-garanti-faturali-5s-gold-229143913/detay

URL bağlantısını incelediğimde teknik özellikleri, gerçek bir iPhone 5s ile hiç örtüşmüyor.

• SAHABİNDEN.COM HIRSIZ DOLU UZAK DURUN !!!!
  • 2.el mal alınmaz ben almam yani memleket tokatçı dolandırıcı kaynıyor
  • Türkiye'de güvenilecek hiç kimse kalmadı. Herkes dolandırıcı olmuş. Hele telefoncular falan, ikinci el asla satın almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: say

Görüştüm acil nakit ihtiyacı varmış, aynı şehirde olsak elden alırdım ama önce havale sonra kargo güvenilmez.

Ben de görüştüm kendisiyle hatta baya baya alacaktım
    Sonra dedim hocam get yapalım oda benim acil paraya ihtiyacım var O zaman 2-3 gün sonra para yatıyor bana bugün lazım dedi ben de diğer türlü nasıl yapacağız hocam bir güvencesi yok diyince siz parayı gönderin ben size satışı taahhüt ettiğime dair bi mesaj atarım dedi
    sonra dedim bir arkadaşlara sorayım onlarda madem öyle , onlarda bir tane kağıda kimlik fotokopisini çektirsin altına TC adres ve kimlik bilgileri girsin kağıdı sana fakslasın o zaman kabul et dediler ben de adama söyledim hem kabul etmedi
    hocam dedi bir defa benim ağzım yandı bu işten daha önce bir alışverişinde birden fazla kimlik fotokopisini göndermiş sonra onun üzerine Şirket mi açılmış bir şeyler yapılmış İki gün nezarette yatmış sonra baktım yanlış anlamayın ama kimseye zorlama satmıyorum deyince ben iyice soğudum vazgeçtim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu işte bi iş var.

Ben de siteden mesaj attım kendisine. Henüz dönmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1100 TL'ye hem 5S hem 32gb hem de temiz olacak...

Bulursan bana da haber ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

1100 TL'ye hem 5S hem 32gb hem de temiz olacak...

Bu var
    Bunda da var bi cacık diyoz

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-kutu-garanti-faturali-5s-gold-229143913/detay

• Ya zaten adam kargolamassa paran geri geçer hesaba gönderirsede belli bir süresi var zaten eline geçer ürün kullanırsın 1-2 gün bakarsın incelersin bir sorunu varsa paketle geri gönder paran iade olur yani sıkıntı cıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_R6

Ya zaten adam kargolamassa paran geri geçer hesaba gönderirsede belli bir süresi var zaten eline geçer ürün kullanırsın 1-2 gün bakarsın incelersin bir sorunu varsa paketle geri gönder paran iade olur yani sıkıntı cıkmaz.

Satışı iptal etmiş paramı geri
    Aldım zaten de
    Şu yeni mevzuyu okudunuz mu hocam bir iki yorum Üstte anlattım
    Link falan da verdim
    Bu işte de bi gariplik var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talhayarici -- 3 Eylül 2015; 18:03:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhayarici

quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

1100 TL'ye hem 5S hem 32gb hem de temiz olacak...

Bu var
    Bunda da var bi cacık diyoz

fiyat süper hatta ve hatta ihtiyacım olsa bizzat oraya bile giderdim çok ucuz.

forumda birsürü ölü soyan fırsatcılar var onlar çoktan düşündüğümü düşünüp gitmiştir belkide

• Can_R6 kullanıcısına yanıt
    Hocam bişe sorucam imzandaki 5s sürümü 8 1 4 . Bu 5s ler için en stabil sorunsuz sürüm hangisidir yani . cihazı kastırmıyacak yavaşlatmayacak sürümler ? İos 9 altı olduğunu duydum ama sende cevaplarsan . iyi olur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartoo378

Hocam bişe sorucam imzandaki 5s sürümü 8 1 4 . Bu 5s ler için en stabil sorunsuz sürüm hangisidir yani . cihazı kastırmıyacak yavaşlatmayacak sürümler ? İos 9 altı olduğunu duydum ama sende cevaplarsan . iyi olur .

Valla benim 5s 8.4.1 ile şarjı iyi gitmeye başladı performansıda iyi memnunum yani sıkıntı yok yani.
  • Sahibinden'den sıfır diye alsan bile kasası değiştirilmiş ürün çıkar. Geçmiş olsun. Ben o siteden alışveriş yapmamaya yeminliyim.
  • Alenen sahte ürünleri vitrine koyduran bir site sahibinden.com. Tamam ben çok ürün sattım ancak alma konusunda her sitede olduğu gibi güvenilir olandan al. Adamlar utanmadan ana sayfaya sahte saatleri koyuyor. Mesaj atıyorum ilgilenen yok.
  • talhayarici kullanıcısına yanıt
    Yukarıda önceki mesajımda belirtmiştim ki, URL bağlantısını incelediğimde teknik özellikleri, gerçek bir iPhone 5s ile hiçbir şekilde örtüşmüyor. Bir iPhone 5s'te arka kamerası 20 MP ve ön kamerası 8 MP olamaz. Ayrıca RAM miktarı 3 GB olması imkansız.

Gerçek iPhone 5s teknik özellikleri:http://www.apple.com/tr/iphone/compare/
    Sahte iPhone 5s teknik özellikleri:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-kutu-garanti-faturali-5s-gold-229143913/detay

• Türkiyede 2.el hiç birşey alınmaz maalesef millet köy kurnazı olmuş iyice.
  • Birsürü 2.el telefon aldım sattım hepsini de elden alıp sattım hiçbir sorun yaşamadım en iyisi yüzyüze
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhayarici

arkadaşlar iphone 5s arıyordum temizinden şöyle 1 seneye yakın da garantili falan
    böyle 1250 ye bi iki cihaz buldum biri ben aramadan önce satılmış diğeride il dışı olup elden aldırabileceğim adam olmayınca oda kaldı derken neyse akşamüstü yine bakıyorum sahibinden de
    bi baktım bi tane adam 1100 tl ye koymuş hem temiz hem 10 ay garantili üstelik bide 32 gb...
    ulan dedim kesin bunda bi nane vardır.tabi baktım GET ödemesi. iyi dedim sıkıntılı bile olsa onay vermem geri gönderir paramı alırım.Elemana soruyorum hocam numarayı yollayın konuşalım
    cevap atmış kardeşim akşam eve dönünce ararım sen yaz noyu diye. ne aradığı ne de cevap verdiği var yani anlaşılan bi haltlar dönüyor. tabi bu arada sistem benim ödemeyi falan onaylamış satıcının kargolaması bekleniyor falan yazıyor.neyse dedim ilana bidaha bakayım bi baktım ürün adedi 2 olmuş.. iyice kıllandım. bi tanesini biz aldıysak 3 telefon ne alaka? bitmedi adama mesaj olarak da yazdım hocam ne iş vs bu diye, ulan tekrar ilana bi baktım adet olmuş 6 !!!
    lan dedim noluyoruz artık aradım müşeri hizmetlerini dedim bu adam niye ürün adedini 6 yapar telefonlar yumurtlamadı ya. ha bide ayrı bi saçmalık ürünü gönderme aşamasında yanlız satıcı iptal ederse iptal oluyomuş. e dedim nasıl edecem ya ben şimdi ; adam kargolayacakmış elime gelince veyahut 4 gün içinde kargolamazsa iptal oluyomuş. anlayacağınız m.hizmetlerinin de olaya doğrudan müdehalesi söz konusu değil.
    bekliyoz bakalım sabah nolcak.bu GET sistemiyle ilgili handikap yaşayan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşmalarını beklerim...

Geldiğinde teslim almayın geri gitsin. Alır açarsınız bu seferde derdinizi anlatmakla uğraşırsınız. Aynısını bir mp3 player aldığımda yaşadım. Adam sıfır ürün demiş, cihaz bi geldi ekran kırık açılmış bariz ikinci el ve kargoda kırılmamış. Geri iade ettirene kadar canım çıkmıştı. Hiç gerek yok görerek almak en iyisi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.