Şimdi Ara

1100 tlye kadar telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1 ay içerisinde yeni bir telefon alacağım 110tlye kadar bir telefon öneririmisiniz android olmasını istiorum lg samsung sony ve diğer markalarda olabilir
    pili 2300 2600 arasında oyunları rahat oynayabileceğim bir telefon ekranı full hd yada hd olabilir önerilerinizi bekliyorum

• Nexus 4 ve Xperia Sp ye bak ikisininde bazı iyi ve kötü yönleri var sana uygun olanı al.
  • LG Optimus G al üstteki iki telefondan da daha iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nexusda hafıza artırılmıyor diye biliyorum.oyun lar sığmayabilir sp olabilir
  • Sp cunku batarya 2370 ve kasa saglam sd kartta takarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sp yada Lg G

• Grafik delisi. Değilsen lumia925 oyun ve bataryada sorun çıkarmaz
    edit: windows ta oyunları ücretsiz yükleme gibi bir durumunuz olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strange01 -- 19 Şubat 2014; 0:26:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1000 TL ye android telefon
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • calamityeas kullanıcısına yanıt
    Aslında Nexus 4 ü şimdi inceledim ve cazip geldi aslında o fiyata çok iyi geldi
    önerin için çok teşekkürler bu arada nokiadan geçtigim için android nexux ta daha iyi oldugunu duydum
  • Zig Zag kullanıcısına yanıt
    Yorumun ve önerin için çok teşekkür ediyorum
    Tasarımını çok beğendim tek şüphe çektiğim taraf şarj ve full hd olmaması bir sorun yaratırmı ?
  • strange01 kullanıcısına yanıt
    yorumun ve önerin için teşekkür ediyorum
    nokiadan geçeceğim için nokia kesinlikle almamayı kendime borç bildim ama yinede önerin için teşekkürler
  • evet benim için tasarımda önemli oluyor nexus daha cazip geliyor 16gb yeticek gibime geliyor sizce nasıl olur nexus 4

yorum için teşekkürler
  • yorum için teşekkürler bu 2i telefon arasında seçim yapılacaktır teşekkürler
  • Arkadaşlar telefon aramaya devam ederken n11.comda xperia z nin 1.300 tl civarı olduguğunu gördüm eger dogru ise bütçeyi biraz daha zorlucam
    bir yanda 1.600 tl civarı başka yerlerde n11 nekadar güvenilirki bu fiyata satıyor

http://www.n11.com/sony-xperia-z-c6603-cep-telefonu-siyah-P12694358

sizce bu iyimidir önerirmisiniz özellikleri tasarımı vb herşey çok iyi ama n11 hiç bilmiorum sizce güvenilirmi bütçeyi 1.300 e getirirsem alayımmı ?
  • Elit i bekleyebilirsiniz. Yada g2 alın hepsiburada'dan. 100 wp+150 hediye çeki+ 30 kart wp nı+ avantijix.
  • Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    g2 ile xperi z arasında kaldım şuan tabi bütçe 1.300 tl yapabilirsem alacağım telefonlar arasında bütçe ayarlanmaz ise nexus 4 yada lg g yi tercih edicem
    aslında çok büyük telefon sevmiyorum ekranı 5inc i geçince bnm kafama yatmıyor xperia z 5 inç g2 biraz daha büyük ve xperia z nin tasarımı bana göre daha iyi
    ne yapsam bilmiyorum g2 ve xperia z arasında ki ne gibi farklar var ve siz ne öneriyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeqenDRove

g2 ile xperi z arasında kaldım şuan tabi bütçe 1.300 tl yapabilirsem alacağım telefonlar arasında bütçe ayarlanmaz ise nexus 4 yada lg g yi tercih edicem
    aslında çok büyük telefon sevmiyorum ekranı 5inc i geçince bnm kafama yatmıyor xperia z 5 inç g2 biraz daha büyük ve xperia z nin tasarımı bana göre daha iyi
    ne yapsam bilmiyorum g2 ve xperia z arasında ki ne gibi farklar var ve siz ne öneriyorsunuz

Hepsiburada'dan g2 yi sepete eklemeni öneriyorum hocam fiyatı 1450 ye düşüyor. üzerine word puandı çekti derken 1200 lü civara geliyor.
  • G2 nexustan ve z den cok daha ustun telefondur,z de nexustan

• Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Hocam n11de.1350 civarı gördüm bu arada word puan derken ne işime yarıyacak ona göre alırsam alıcam
    kredi kartı denizbank ile alınırsa alıncak
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    teşekkür ediyorum g2ye biraz daha kafam yattı zamanı gelince tercihimi yapacağım büyük ihtimal g2 olucak

galaxy s4 öneriyormusunuz g2 ile kapıştırsak
  • G2 s4 ten daha cazip fiyat batarya ses gibi kistaslarda g2yine daha mantikli

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.