Şimdi Ara

112 TANK YANMA SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sözde 9.3 güncellemesinde yanma sorununa el atmışlardı fakat 112 almıştım tankımı çok seviyorum pre hesap ile ortalama 60-90 k arası para alıyorum fakat hemen hemen her savaş motor yanıyor... Artık oynamaktan da soğudum. Eğer almayı düşünen varsa bence kesinlikle vazgeçsinler. Ben sürekli mesale gibi yanan löwe yi bilirdim şimdi ise onun yerini 112 aldı :(

• Buz at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomatik söndürücü kullan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • IS-6 dururken neden 112?
  • quote:

Orijinalden alıntı: borisgrey

IS-6 dururken neden 112?

daha iyi çünkü
  • NDS kullanıcısına yanıt
    daha iyi degil, sadece daha hizli, tank-compare.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: borisgrey

daha iyi degil, sadece daha hizli, tank-compare.com

112

daha hızlı
    250pen heat atabiliyor (ki bu tek başına yeterli zaten)
    turret x10 daha iyi
    view range 30 metre daha iyi

Onun dışında zayıflık olarak sadece lower plate sayabiliriz ve birde DPM biraz daha az. Birbirine yakın tanklar ama dediğim gibi 250 pen heat atması bile tercih sebebi.

--------------
    Ayrıca o site efektif zırhı, weak spotları, spaced armorları felan göstermiyor. Öyle tank karşılaştırmayın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDS -- 9 Ekim 2014; 19:20:55 >
  • NDS kullanıcısına yanıt
    pre mermisini görmemişim, avantajlıymış, ancak IS-6 ile takım maçları da yaptım pre mermiye hiç ihtiyaç duymadım, belki ST-I ya da E75 çıkarsa önden lazım.

ancak taret daha iyi kısmına katılmıyorum, IS-6 önden delen var mı tareti, o kadar maçım var hiç denk gelmedi. View range 30 metre fazlalığı o topla çok önemli değil, dar alanların topu sonuçta. Buna karşılık, yine dar alan mevzuatında DPM farkı öne çıkar.

Esas olarak IS-6 zırh eğimleri nedeniyle iyi sektiriyor, spaced armorsa onda da var, LFP minik tutturması zor, kupolaları minik, alette weak spot yok.

En önemli avantajı, geçen sene IS-6 beleş dağıtıldı, 112'de böyle bir durum yok. Şahsen tier8 pre tanklarda T34 ve Löwe harici tercih etmezdim. Pre tankın zorlanmadan delmesi lazım ki hasar olsun para gelsin.
  • bu bir seçim kardeşim sen ıs6 al ben ıs6 alıp delik deşik olacağıma yanar giderim daha iyi. savş başına 2k zırhtan dolayı hasar engelliyorum. hasar versin ki kredi gelsin diyen arkadaş da 13 saniyede 400+ hasar veren topu var ben cok memnunum iyi de hasar veriyor. Atacağın yeri bilirsen benim gibi 613 metreden Tortoise sen de vurursun. Bence en iyi pre tank t26e4 sonra da 112.
  • önemli olan zırh bana göre. her topun delme gücü vardır. gerekirse altın atarsın 3 harcadıysan sana 2 katı döner :) 112 nin sadece yanıp durmasından şikayatçiyim ki dizel motor olduğu halde yanması tam bir rezalet. WG in acilen bir el atması gereken bir sorun.
  • efexxxefe E kullanıcısına yanıt
    Bence biraz talihsizsin bu konuda. Yangin sondurucu bir nebze seni kurtarsa da kem talihinden kurtulman imkansiz :) Ayni sey benim birkac tankimda da var. M103 de ne zaman paleti gitse beraberinde Ammo Rack de gidiyor :D Centurion 7/1 dede yandan darbe aldigimda taret bozuluyor mutlaka :D cok garip sorunlar yasiyorum.

Ozet:
    Sicaga alissan iyi edersin, yoksa bos yere moral bozarsin, degmez.
  • alıştım alıştım :D ama her güzelin bi kusuru var kabul etmek lazım. depo yanmasa daha da ezici bi tank olacak :D WG bu şekilde durdurmak istiyor sanırım :)
  • 112 yanarsa 110u ara gelsin söndürsün.Hehehehe biraz kötü espri oldu ama idare et kardeş :)))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • efexxxefe E kullanıcısına yanıt
    tamam hocam IS-6 daha hızlı ateş ediyor, arkadan bile sektirebiliyor, delik deşik olma gibi durum yok. Sonuçta aynı top ama dakikada atışı daha fazla DPM derken yukarda ondan bahsediyorduk.
  • bu yangın işi çok saçma ve sıkıyor t1 ile savaşırken t1 im yandı yuh dedim ya tier 1 tanklara bile yangını bulaştırdılar crusader ile kv1 in götüne dolandım 2 sıktım tam kv1 -150 hasar aldı derken adam tek sıktı başladı bizim gaz tenekesi yanmaya başladı 3 atışta hop garaja gittik sanşlı kv1 götü kurtardı bu yangını komple kaldırsalar keşke
  • 112 tankının benzin deposu önde olduğu için yanıyor. Ayrıca WG düzelttiği tankları liste şeklinde yazmıştı. Orada yazan tankların yangın sebebi ön tarafta bulunan şanzıman sistemiydi. Artık E100, E75, Tiger II, Tiger, Panther gibi Alman efsaneleri önden isabet eden mermiler ile yanmıyor. Sadece motoru hasar görüyor. Senin dediğin tankın benzin deposu önde. İsabet gelince yanması normal yani.
  • arkadaşım bence 112 nin her yeri benzin deposu çünkü nereye atarlarsa atsınlar benzin deposu hasar görüyor. Sektirmesi olmasa dk durmam kurtulurdum bu eziyetten ama öyle güçlü zırhı var ki vazgeçemiyorum kendisinden :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.