Şimdi Ara

113 TL KARGO BEDAVA 50 KG DUMBELL SET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.221
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Vinly icin normal fiyat hatta pahali bile denilebilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilmeyene söyleyim bu vinly denilen mal içi kum dolu plaka yani döküm ağırlık değil. ben almıştım bundan bazılarının vidaları iyi sıkılmamış sanırım durmadan kum döküyodu eve. markası da ünlü bir şeydi. uzak durun bedava verseler kullanılmaz. bir de kalın kalın olunca bir demire 3 plakadan fazla konulmuyor 50kg yazdığına bakmayın
  • Ürünün aynısı bende var. Kesinlikle tavsiye etmem 5 kg ağırlık bile kocaman. Ayrıca malzeme kalitesi düşük. Bu işi uzun süreli yapmak isterseniz dökümlerden alın.
  • Hiç bulaşma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü alacaklara kesinlikle tavsiye etmem.
  • Ben almıştım bunlardan, o kadar dandikti ki taşınırken çöpün yanına bıraktım ve kurtuldum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bulaşmayın bunlara değmez döküm alın
  • Bunların fazla agırlıklı olanları yokmu minumum 5 kilo, 10 kilo olan setler? 2-3 kg plakalara para vermek istemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısını evde kullanıyorum yaklaşık 1 aydır. Yere bırakırken dikkatli olmanız gerekmekte. Çünkü dışı plastik içi kum. Herhangi bir sertlikte patlama olasılığı yüksek. Tek tarafa en fazla 3 bar takılabiliyor. Aldığıma pişman mıyım, değilim. Bu fiyata daha iyisini bulamadığım için 2-3 aylık idare etmek amacıyla aldım. Ama tavsiyem kesinlikle zamanınız var ise spor salonuna gidilmesi yönünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifix06

Bunların fazla agırlıklı olanları yokmu minumum 5 kilo, 10 kilo olan setler? 2-3 kg plakalara para vermek istemiyorum.

10 kiloluk dambılları var bende , hiç yoktan iş görsün diye almıştım daha 8-6-4-2 çiftli seti var.. Neyse 10 kilo da eğilme başlıyor bu ürünlerde, ömrü kısa sayılır.

Bu arada döküm aletlerim de var, vinyl olanlar kötü ama 2 yıldır sorunsuz iş görüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 27 Temmuz 2015; 22:05:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Delta marka olanı var memnunum. İşime yarıyor. Yere hafifçe bırakıp kaldırırsanız bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Plakalar döküme göre 2 kat büyük ve kalın. Benim için bir sıkıntı yaratmıyor, hatta daha da gaz veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Ben de Delta marka olanı var memnunum. İşime yarıyor. Yere hafifçe bırakıp kaldırırsanız bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Plakalar döküme göre 2 kat büyük ve kalın. Benim için bir sıkıntı yaratmıyor, hatta daha da gaz veriyor

bende delta olanını aldım ve 4 ayda yeniden formuma kavustum ben çok memnunum ağırlıkları salondaki artistler gibi atmadıkca uzun sure gider diye düşünüyorum
  • döküm dumbellarda yok mu kampanya şöyle güzel bi fırsat bulsakta alsak...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.