|
Bildirim
|
Hocam emeğine sağlık. Sayende çok uygun fiyata ürünler alıyoruz. Sürekli takip ediyorum seni. Her defasında yazamıyorum ama neredeyse her fırsattan faydalanıyor um. tekrar teşekkür etmek istedim
|
Cohannan adamdır!!
|
Zamanında 50 mi 60 mı o civarda liraya kipa'dan almıştım. Sıkıntılarını yazayım da 114 liraya değer mi ? değmez mi siz hesap edersiniz.
1. Kablosuz teknolojisi çok eski 2.4 ghz değil eski tip wireless diye geçen formatta ve haliyle usb alıcısı ufak değil büyük. 2. Mouse'u 2 tane ince kalem pil kalvyesi de 2 tane ince kalem yani AAA tipte olanlar çalışıyor ve ömürleri çok kısa 3. Mouse'u zamanla sol klik problemi oldu tıklıyorum 2 kere tıklıyor basılı tutuyorum bırakıyor vs. vs. 4. Her yüzeyde mouse çalışmıyor ben koltuğun yüzeyinde kullanamıyordum illa ki düz biryer olacak sapıtıyor. 5. Alıcısı dediğim gibi eski tip ama şöyle bir sıkıntısı vardı, tv karşısında kullanılacaksa evde atıyorum bluetooth aygıt veya wifi modeminiz çok yakınsa ve tv'den şöyle 3-4 metre uzaktaysanız sapıtıyordu. En büyük sıkıntıyı yazıyorum, bu mouse'un sıkıntısını daha alalı 2 sene olmadığından logitech'e bildirdim. Ya bakın böyle böyle oluyor kullanamıyorum. Bana diyorlar ki içine basınçlı hava tutun temizleyin vs. olmuyorsa garantör firmaya verin tamir edilsin vs. e iyi güzelde ben bunu dediğim gibi marketten almışım ve market bana fiş vermiş o fişin bilenler bilir zamanla yazıları siliniyor. Garantör firması benden fiş veya faturasını istiyorda yazıları okunmuyor ki ? silinmiş ne yapıcam ? logitech'e tekrar yazdım bildirdim vs. vs. sonuç ? karışmıyoruz birşey yapamayız vs. iyi dedim kırıyorum o zaman alın bu da resmi diye kırıp bunlara yolladım seti kırınca çöpe attım. |
kesinlikle
|
Cohannan'ı kimseye yedirtmeyiz
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haksancan -- 1 Eylül 2019; 23:42:34 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 2 Eylül 2019; 0:14:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|