Şimdi Ara

114 TL Logitech MK240 Kablosuz Klavye+Mouse Set

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
8.805
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 114 TL Logitech MK240 Kablosuz Klavye+Mouse Set
    https://www.amazon.com.tr/Logitech-MK240-Klavye-Kırmızı-920-008214/dp/B01MU98YU4/

Resmi web sitesi:
    www.logitech.com
    Logitech MK240 Nano Kablosuz Klavye ve Mouse Kombinasyonu
    https://www.logitech.com/tr-tr/product/mk240-nano-wireless-keyboard-mouse-combo

• Zamanında 50 mi 60 mı o civarda liraya kipa'dan almıştım. Sıkıntılarını yazayım da 114 liraya değer mi ? değmez mi siz hesap edersiniz.

1. Kablosuz teknolojisi çok eski 2.4 ghz değil eski tip wireless diye geçen formatta ve haliyle usb alıcısı ufak değil büyük.

2. Mouse'u 2 tane ince kalem pil kalvyesi de 2 tane ince kalem yani AAA tipte olanlar çalışıyor ve ömürleri çok kısa

3. Mouse'u zamanla sol klik problemi oldu tıklıyorum 2 kere tıklıyor basılı tutuyorum bırakıyor vs. vs.

4. Her yüzeyde mouse çalışmıyor ben koltuğun yüzeyinde kullanamıyordum illa ki düz biryer olacak sapıtıyor.

5. Alıcısı dediğim gibi eski tip ama şöyle bir sıkıntısı vardı, tv karşısında kullanılacaksa evde atıyorum bluetooth aygıt veya wifi modeminiz çok yakınsa ve tv'den şöyle 3-4 metre uzaktaysanız sapıtıyordu.

En büyük sıkıntıyı yazıyorum, bu mouse'un sıkıntısını daha alalı 2 sene olmadığından logitech'e bildirdim. Ya bakın böyle böyle oluyor kullanamıyorum. Bana diyorlar ki içine basınçlı hava tutun temizleyin vs. olmuyorsa garantör firmaya verin tamir edilsin vs. e iyi güzelde ben bunu dediğim gibi marketten almışım ve market bana fiş vermiş o fişin bilenler bilir zamanla yazıları siliniyor. Garantör firması benden fiş veya faturasını istiyorda yazıları okunmuyor ki ? silinmiş ne yapıcam ? logitech'e tekrar yazdım bildirdim vs. vs. sonuç ? karışmıyoruz birşey yapamayız vs. iyi dedim kırıyorum o zaman alın bu da resmi diye kırıp bunlara yolladım seti kırınca çöpe attım.
  • Android TV kutusu ile birlikte kullanmak için bu mu uygun olur yoksa toplu klavye ya da farklı model mi? Fikri olan cevaplarsa memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam emeğine sağlık. Sayende çok uygun fiyata ürünler alıyoruz. Sürekli takip ediyorum seni. Her defasında yazamıyorum ama neredeyse her fırsattan faydalanıyor um. tekrar teşekkür etmek istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: burak10261

Hocam emeğine sağlık. Sayende çok uygun fiyata ürünler alıyoruz. Sürekli takip ediyorum seni. Her defasında yazamıyorum ama neredeyse her fırsattan faydalanıyor um. tekrar teşekkür etmek istedim
    kesinlikle
  • Cohannan adamdır!!

• Laptop için böyle birşey arıyordum ürünü aldım .Sonra incelemeleri izledim çoğu kişi ürünü 50-60 tl den almış. Biraz da yorumlara baktım fare orta ayarda falan denildi.
    Siparişi iptal ettim bu ürün varhb da sizce nasıl arkadaşlar
    www.hepsiburada.com
    Defender Kablosuz Klavye Combo Berkeley C-925 - 45926 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/defender-kablosuz-klavye-combo-berkeley-c-925-45926-p-HBV0000097GDF

• Zamanında 50 mi 60 mı o civarda liraya kipa'dan almıştım. Sıkıntılarını yazayım da 114 liraya değer mi ? değmez mi siz hesap edersiniz.

1. Kablosuz teknolojisi çok eski 2.4 ghz değil eski tip wireless diye geçen formatta ve haliyle usb alıcısı ufak değil büyük.

2. Mouse'u 2 tane ince kalem pil kalvyesi de 2 tane ince kalem yani AAA tipte olanlar çalışıyor ve ömürleri çok kısa

3. Mouse'u zamanla sol klik problemi oldu tıklıyorum 2 kere tıklıyor basılı tutuyorum bırakıyor vs. vs.

4. Her yüzeyde mouse çalışmıyor ben koltuğun yüzeyinde kullanamıyordum illa ki düz biryer olacak sapıtıyor.

5. Alıcısı dediğim gibi eski tip ama şöyle bir sıkıntısı vardı, tv karşısında kullanılacaksa evde atıyorum bluetooth aygıt veya wifi modeminiz çok yakınsa ve tv'den şöyle 3-4 metre uzaktaysanız sapıtıyordu.

En büyük sıkıntıyı yazıyorum, bu mouse'un sıkıntısını daha alalı 2 sene olmadığından logitech'e bildirdim. Ya bakın böyle böyle oluyor kullanamıyorum. Bana diyorlar ki içine basınçlı hava tutun temizleyin vs. olmuyorsa garantör firmaya verin tamir edilsin vs. e iyi güzelde ben bunu dediğim gibi marketten almışım ve market bana fiş vermiş o fişin bilenler bilir zamanla yazıları siliniyor. Garantör firması benden fiş veya faturasını istiyorda yazıları okunmuyor ki ? silinmiş ne yapıcam ? logitech'e tekrar yazdım bildirdim vs. vs. sonuç ? karışmıyoruz birşey yapamayız vs. iyi dedim kırıyorum o zaman alın bu da resmi diye kırıp bunlara yolladım seti kırınca çöpe attım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle bu takım eskiden Bim'de 40 liraya satılıyordu ülkenin geldiği duruma bak

Benim 5 yıldır her gün kullandığım ürün ve oldukça memnunum ama yukarıdaki arkadaşın bahsettiği sorunların hepsi doğru aynı sorunlar benim kullandığım üründe de yaşandı.

sevdiğim yönlerini sayarsam klavyesinden çok memnunum. yukarıdaki arkadaştan farklı olarak benim klavyenin pili bitmiyor, 5 senede 1 kere değiştirdim . boyut olarak da klavye hem oldukça küçük kompakt ama mini klavyeler gibi kullanışsız değil, tuşları normal boyutta.

Ben zamanında bim açılışında baya ucuza almıştım o yüzden üründen oldukça memnunum ama 115 lira verilecek bir ürün mü emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haksancan -- 1 Eylül 2019; 23:42:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: OrcunFix

Zamanında 50 mi 60 mı o civarda liraya kipa'dan almıştım. Sıkıntılarını yazayım da 114 liraya değer mi ? değmez mi siz hesap edersiniz.

Hocam bu ürün nasıl sizce?
    www.hepsiburada.com
    Defender Kablosuz Klavye Combo Berkeley C-925 - 45926 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/defender-kablosuz-klavye-combo-berkeley-c-925-45926-p-HBV0000097GDF

• eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı durumdaydım. Logitech yorumları nedense iç açıcı değil. Aslında logitech marka olarak hiç olumsuzluk yaşamadım. Ev, ofis ve mobilde hep logitech mouse kullanıyorum yıllardır.

Defenderin bu modeli genelde kullanıcı yorumları ve dizayn olarak başarılı duruyor. Galiba rus markasıymış ama her kullanan çok memnun.

Neyse ben zaten kablosuz klavye aradığımdan ve mouse konusunda mevcut logitech modelinden memnun olduğum için, sony marka aşağıdaki klavyeyi aldım. Satıcının hepsiburada, gg ve n11 dükkanı da var. Ertesi gün elime ulaştı. Çeklerle diğer sitelerden belki daha uyguna alınabilir. Şimdilik memnunum.

Burada konusunu sıcak fırsatlarda açmayı düşündüm ama satıcı çok bilinmediği için benim dükkan falan sanarlar diye açmadım;

www.smallman.com.tr
    en ucuz sony cech-zkb1fr ps3 -ps4 bluetooth q kablosuz kl fiyatı smalman.com.tr'de 69,62 TL
    http://www.smallman.com.tr/urun/detay/sony-cech-zkb1fr-ps3--ps4-bluetooth-q--kablosuz-kl-47059

• Cohannan'ı kimseye yedirtmeyiz
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Yorumları güzel gibi duruyor, kullanıcıları memnum alıp deneyin olmadı iade edersiniz ama kesin tabi bilemiyorum. Artık genelde tv karşısında pc kullandığımdan
    www.microsoft.com
    All-in-One Media Keyboard | Microsoft Accessories
    https://www.microsoft.com/accessories/tr-tr/products/keyboards/all-in-one-media-keyboard/n9z-00017
    bunu almıştım çok memnunum, koltuktan öyle mouse falan hiç rahat kullanılmıyor, buna geçince çok rahatladım. 100 liraya mı ne almıştım ? tabi malum dolar kur şu bu şuan nedir ne değildir bilmiyorum.

• Turkuaz siyah olani var bende 58 e almistim, klavye orta ayarda olsada mouse cok kotu arkadaslar. Mouse ile sorun yasamayim diyorsaniz almayin kesinlikle, MK235 e yonelin derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 2 Eylül 2019; 0:14:45 >
  • www.amazon.com.tr
    Logitech Mk240 Kablosuz Q Tr Combo Keyboard Set, Beyaz: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B01MU98YU4
    75 TL olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus000

Android TV kutusu ile birlikte kullanmak için bu mu uygun olur yoksa toplu klavye ya da farklı model mi? Fikri olan cevaplarsa memnun olurum.
    bende 5 senedir kullanıyorum heralde maviliyi. gayet sorunsuz çalıştı. zaten mouse u kullanıyorum sürekli, klavye nadir. tv koltuğu üzerinde örtü var, kolunda padsiz akıcı çalışıyor. mouse pili 1ayın üstü, klavye min 6ay gidiyor. mouse çok düştü bişey olmadı. tuşları vs sorunsuz hala. 114 e bende yedek alacaktım neredeyse. bu tip mini setlerde rakibi yok bence. tvbox için ideal set.
    bende 40 a hızlıal zamanlarını hatırladımda doğalgaz zammı gibi sinir oldum.

• Gecen sene 60 70 bandina inmisti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAKACI

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B01MU98YU4 75 TL olmuş
    140 tl olmuş hocam
  • çöp
  • fare markanın yüz karası

klavye işlevsel ve sağlam.

yıllardır kullanıyorum.

m570 ile güzel 2 li oluşturuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

çöp
    Faresi çöp. Kkavyesi iyi.baya. 114 tl değil de maksimum 50 tl.iadeal bu set için

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.