Şimdi Ara

1150 Pin Anakart Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, elinde i7 4790k işlemci var ve z97 çipset uygun fiyatlı bir anakart arıyorum.

Gigabyte z97 d3, msi z97 pc mate yada asus z97-p anakartlarından birisini düşünüyorum. Kullanıcısı olup deneyimleyenlerin yorumları benim için daha değerli olacaktır.

Ayrı bir husus; i7 4790k kendi kendini overclocklayan bir işlemci mi? B85 çipset anakart alsam yine 4.4 ghz hıza çıkar mı yoksa illa z97 çipset mi gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4790 k çok iyi bir işlemci. 1 seneden uzun bit süredir kullanıyorum. Yük altında 4.4 ghz e çıkar. Ama siz hep 4.4 olarak kullanmak istiyorsanız overclock destekli bir anakart size şart. Msi gaming 5 ile kullandım. Şimdi de gaming 7 ile kullanıyorum. Bu iki anakartta da overclock kendi yazılımı ile tek tıkla yapılıyor. İster 4 ghz de kullanın ister 4.4 ghz de. Ama her şekilde hangi anakart olursa olsun, yük altında 4.4 ghz olacaktır. Uygun fiyatlı bir anakart istiyorsanız bizzat inceledim be montajladım arkadaşımın bilgisayarına msi pc mate. 2 günde kasa bende kaldı. Oyunlarda kurdum sorun yaşatmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.