Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
1155 SOKET İ5 ARIYORUM
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
-
Referans olaylarını falan es geçiyorum. 200 TL'yi dahi riske edemeyen burda zaman harcamasın.
-
Ödemesi yapıldıktan sonra i3-i5 ne lazmsa göndereblirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni üye olmuşsun bir tane referans yok.
Belki yaşın kadar üyelik tarihi olan insanlara önce gönder sonra deneyeyim parayı vereyim, diyorsun.
Profil kapalı kim olduğun belli değil.
İlana kendini ifade etmek amaçlı yazan insanları ya tersliyor ya cevap vermiyorsun.
20 yıldır bu forumu takip ediyorum, ekstra bir alışveriş koruma programı olmamasına rağmen insanların birbirine güvenip alışveriş yapabildikleri nadir yerlerden biri fakat sizin gibiler sayesinde artık birbirinden de şüphe ediyor insanlar.
Daha sonra konuya geleyim benim de elimde işlemci var satabilirim ama önce hem ücreti hem de kargo ücretini göndermeniz gerekli. İlanlardan okuduğum kadarıyla kargo bile teslim alınmayabilir de ücreti başıma kalır gibi hissettiriyor. O kadar güven veriliyor yani.
İyi alışverişler.
-
Satıcı olmayanlar ilana tartışma amaçlı mesaj yazmasın benim şartlarım size uygunsa mesaj yazınız.
bende var hocam. i5 3570 fakat bende önce parayı gönderecek sonra işlemciyi alacak adam arıyorum. eğer varsa banada dönüş yapabilir. minimum 200 el salvador kolonuna verebilirim. |
Yeni üye olmuşsun bir tane referans yok. Belki yaşın kadar üyelik tarihi olan insanlara önce gönder sonra deneyeyim parayı vereyim, diyorsun. Profil kapalı kim olduğun belli değil. İlana kendini ifade etmek amaçlı yazan insanları ya tersliyor ya cevap vermiyorsun. 20 yıldır bu forumu takip ediyorum, ekstra bir alışveriş koruma programı olmamasına rağmen insanların birbirine güvenip alışveriş yapabildikleri nadir yerlerden biri fakat sizin gibiler sayesinde artık birbirinden de şüphe ediyor insanlar. Daha sonra konuya geleyim benim de elimde işlemci var satabilirim ama önce hem ücreti hem de kargo ücretini göndermeniz gerekli. İlanlardan okuduğum kadarıyla kargo bile teslim alınmayabilir de ücreti başıma kalır gibi hissettiriyor. O kadar güven veriliyor yani. İyi alışverişler. |
Referans olaylarını falan es geçiyorum. 200 TL'yi dahi riske edemeyen burda zaman harcamasın. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X