Şimdi Ara

118tk hdd değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 118tk sahibiyim 7200rpm bi harddisk alıp benimkiyle değiştirmek istiyorum.

Anlayan arkadaşlara sorum şu: mümkünmüdür? garanti dışı kalırmı ürünüm?

• Mümkündür, ben Segate'in 7200rpm 500gb hddsini taktım. Yalnız bir miktar harddisk sesi gelmeye başladı, haberiniz olsun...
  • 119TK var bende, geçen gün Koyuncu'ya sordum garanti dışı kalmaz değiştirebilirsiniz dediler. Ama tam olarak nasıl açılacak kasası o konuda bir video bulmam lazım daağıtmayalım PCyi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRm

Mümkündür, ben Segate'in 7200rpm 500gb hddsini taktım. Yalnız bir miktar harddisk sesi gelmeye başladı, haberiniz olsun...

Benim laptobun aslanlar gibi cızırtısı var sallamaz hdd sesi :P senin laptobun garantisi devam ediyormu hocam? birde harddiski kendin mi taktın?

quote:

Orijinalden alıntı: ua_anil

119TK var bende, geçen gün Koyuncu'ya sordum garanti dışı kalmaz değiştirebilirsiniz dediler. Ama tam olarak nasıl açılacak kasası o konuda bir video bulmam lazım daağıtmayalım PCyi :)

kasa tamamen açılmıyor heralde :S arkada vidalı klipsli bir bölme var ordan değişcez sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crix4lis -- 15 Ağustos 2010; 6:48:42 >

• hdd cızırtısının kaynağı ne olabilir lenovo y550p var özellikle işlem sırasında cızırtı yapıyor ?

HDD markasından kaynaklı olabilir mi ?
  • İçinden çıkan Western Digital 500GB hdd'nin çalıştığını anlamıyordum, şimdi taktığım Segate 7200rpm 500gb hdd işlem sırasında hafif hafif çıtırtı yapıyor. Bu arada komple kasa açılmıyor, sadece alttaki ufak kapak açılıp da değiştiriliyor. Ben tanıdık bir bilgisayarcı arkadaşa yaptırmıştım. Gayet memnunum, işlem süreleri, sistemin açılıp kapanma süresi falan gayet kısaldı. Zaten bu sisteme 5400rpm hdd hiç yakışmıyordu, bazı işlemlerde darboğazlık yaratıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRm

İçinden çıkan Western Digital 500GB hdd'nin çalıştığını anlamıyordum, şimdi taktığım Segate 7200rpm 500gb hdd işlem sırasında hafif hafif çıtırtı yapıyor. Bu arada komple kasa açılmıyor, sadece alttaki ufak kapak açılıp da değiştiriliyor. Ben tanıdık bir bilgisayarcı arkadaşa yaptırmıştım. Gayet memnunum, işlem süreleri, sistemin açılıp kapanma süresi falan gayet kısaldı. Zaten bu sisteme 5400rpm hdd hiç yakışmıyordu, bazı işlemlerde darboğazlık yaratıyordu.

aynen katılıyorum 5400rpm yeterli değil. En kısa zamanda değiştircem bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende 60gb bi ssd dusunuyorum ya hadı hayırlısı. biraz hayal ama olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.