Şimdi Ara

1199 TL SAMSUNG 24' CRG50 FHD 144Hz FreeSync HDMI+DP VA Kavisli Gaming Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
3.223
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1199 TL SAMSUNG 24" CRG50 FHD 144Hz FreeSync HDMI+DP VA Kavisli Gaming Monitör
    www.tekramarket.com
    SAMSUNG 24 CRG50 FHD 144Hz FreeSync HDMI+DP VA CURVED LC24RG50FQMXUF
    https://www.tekramarket.com/urun-detay/MONSAMLED2400008

1199 TL SAMSUNG 24" CRG50 FHD 144Hz FreeSync HDMI+DP VA Kavisli Gaming Monitör

• 144 hz monitör arıyordum, bu fiyata kavisli Samsung hiç görmemiştim, alacağım bunu sanırım. Siteyi ilk defa duydum, güvenilir mi ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vazgeçtim 4ms imiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

Vazgeçtim 4ms imiş
    4ms ile 1ms arasında gözle görülür bir fark olmadığını çokça okudum hocam
    bi araştır istersen fiyat güzel
  • Viewsonic'in 1150 TL'lik monitöründen iyi midir acaba?
  • Monitor ihtiyacım vardı curved istiyordum, fazla araştırmadan burdan sipariş verdim hayırlısı bakalım.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Viewsonic'in 1150 TL'lik monitöründen iyi midir acaba?
    Link atarsan karşılaştıralım hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimal vx2458-mhd modeliyle karşılaştırıyorsunuz emin olun samsung, viewsonicten 2 kat iyidir ikisini de kullanmış biri olarak söylüyorum
  • Eser. kullanıcısına yanıt
    N11 üzerinden bu satıcıdan işlemci almıştım. Anakarttaki problemden dolayı sistem ayağa kalkmadı (ben tabii hangi parçanın sorunlu olduğunu bilmiyorum, ram anakart işlemci yeni) işlemciyi geri yolladım. Hemen servise gönderip testini yaptırmışlar. Sorun yok diye tekrar yollamışlardı. Sonra anakartı değiştirdim, problem çözüldü. Bu süreçteki tavırları ve hızlı işlem yürütmeleri hoşuma gitmişti.

• piyasa ortalamasının baya bir altında bende ay sonu bu monitörü buradan almayı düşünüyorum ama ölü piksel vs. çıkarda uğraştırırlar diye çekiniyorum.
    ayrıca 1ms ile 4ms arasında farkı insan gözü kolay kolay ayırt edemez zaten ona takılmayın derim bu fiyata göre en iyi f/p ürünü şuan.
  • Bildirim için teşekkürler. Aynı ürün N11 ve Trendyol da mevcut kupon vs kullanmak isteyenler için.

ms ticari hile. bu değerlerin sapma payı 10lara kadar gidiyor. kaldı ki online oyunları 60 70 pingte oynuyoruz ekran kartı da bir 10+ ms koyuyor. monitördeki 3 ms fark birşey değil yani.
    sadece ms değil hertz de öyle. 144 hertz gerçekten 144 değil. kılavuzu biraz kurcasan 120-144 arası gbi ibareler görürsün mesela alyani kareeş vazgeçöe fiyat uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskikarateci

ms ticari hile. bu değerlerin sapma payı 10lara kadar gidiyor. kaldı ki online oyunları 60 70 pingte oynuyoruz ekran kartı da bir 10+ ms koyuyor. monitördeki 3 ms fark birşey değil yani.
    sadece ms değil hertz de öyle. 144 hertz gerçekten 144 değil. kılavuzu biraz kurcasan 120-144 arası gbi ibareler görürsün mesela alyani kareeş vazgeçöe fiyat uygun
    Ben 150 civarı fps alıyorum o yüzden 144 hz olsun istiyorum hocam. Ms işinin teknik boyutunu bilmiyorum açıkçası tamamen olmuşken iyisi olsun diye 1 ms arıyor insan

hocam yüksek hertzli al tabi. ben sadece bu açıklanan değerlerin insan eliyle kesin olarak fikse edilebilecek ayarlar olmadığını söylüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.