Şimdi Ara

12.000-13.000 Dizel Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Yine sabahı ettim, ne belaymış bu araba işi

İyi bir şoförüm ve kendime ait ilk arabam olacak.13.000 lirayı 1 TL bile aşmam mümkün değil.Fiyatları ve piyasayı çok araştırdım.Sanal alemi resmen yuttum, birkaç oto pazarını gezdim.Bu işten anlayanların yorumlarına danıştım.

Ayda 700-800 km civarı yol yapmam gerekecek.Bu yüzden dizel olsun istiyorum.LPG'li araçlara sıcak bakmıyorum.Malum İstanbulda kapalı ve birçok açık otoparklara giriş pek mümkün olmuyor.

2 model beni fena halde zorluyor.

Citroen C3 en sıcak baktığım araç.2003-2004 120.000-150.000 km arasında dizel bulunabiliyor.Dizel ve 100.000 üstü... Bu noktada tıkanıyorum işte.Birçok yerde okudum, yorumlar aldım.Dizel bir motor 150000'i devirdiyse uzak dur diyor herkes.Ve bu C3 ise.Sizin C3 hakkındaki yorumlarınız neler ?

Diğer bir model Hundai Getz.Yine bu bütçeye dizel 1.5 bulunabiliyor.Ancak Getz ilanları çok fazla.Satışta zararım büyük olur korkusundayım.

Hangisi beniz üzmez.Ya da bunların dışında bir tavsiyesi olan var mıdır ?

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.scribble -- 3 Ağustos 2010; 5:07:35 >

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-fiesta-klimali-masrafsiz-bakimli-ekonomik-ve-temiz-van-29017675/detay

babam ilandaki kasasını 140 binde verdi şirket aracı olarak kullanıyor 2010 yani son kasayı aldı ikisinide kullandım ancak bu kasa daha tok daha oturaklı bir kasa gibi geldi ayrıyeten 1 sefer baskı balata değiştirdi gerisi klasik masraflar filtreler vs gibi gerçi bunda subay olmasınında büyük katkısı var diye düşünüyorum 2010 unu oda sevmedi ayrıyeten şu araçtaki stock ses sistemi o serideki hiçbir araçta yoktur gayet net söylüyorum 3.5 litre fabrika verisi var kesinlikle ciddi tavsiyemdir

• babamdaki 2 kasada 5 kapı gece gece tipini km sini görüp yazdım ancak kesinlikle bu sınıfta çok sevdiğim bir araçtır kendileri
  • Cevap için teşekkürler.Van tipi araçlara bir süre takıldım.Ancak arka koltukları, arkaya geçiş durumunu vs. hiç görmedim.Van 206 serileride uygun ancak klima yok.

Ek olarak ruhsata işli değil bir kısmı.Bunun ceza miktarı nedir trafikte yakalanırsak ?
  • Up ...
  • Aceleniz yoksa bekleyin, fiyatlar aşırı yüksek şu aralar...
    1-2 ay bekleyebilirseniz uygun fiyatlı, yüksek donanımlı citroén xsara bulabilirsiniz, 1.4 HDi motorlulardan
    Ya da Mitsubishi Carisma 1.9 DiD lerde çok iyidir, asla üzmez sizi..

Ama acelem var diyorsanız bu şişkin fiyatlarla; Albea, Hyundai Accent, Hyundai Getz bakınabilirsiniz. Albea ve Hyundai Accent'lere aman dikkat; pek çoğu rent a car ya da taksi çıkması olabiliyor. Ucuza buldum derken bir dünya da bakımı tamiri para çıkabilir sizden..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    900.000-1.000.000 Araç Tavsiye
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.