Şimdi Ara

12.000 YTL'ye kadar hangi arabayı tavsiye edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araba almaya karar verdik ama ne alacağımıza bir türlü karar veremiyoruz. Maksimum 12.000 ytl verebiliriz. İlk arabamız olacak. Düşündüklerimiz palio, corsa, accent. Klimali ekonomik bi araba olsun diyoruz. sizin tavsiye edebilecekleriniz var mı?

• fıat brava
  • 97-2000 Model Arası LPG li Dijital Klimalı Tipo 1.6 i.e SLX MPİ'ı 11.000 YTL civarına bulabilirsiniz.
  • fiat marea 1.6 elx donanımı çelik jant 2 hava yastığı otomatik klima içeriden açılan depo ve bagaj kapağı sis farları içerden ayarlanabilir elektirikli dikiz aynaları lgp ile sorununuz çözülür piyasası ucuzdur ama bu paraya alınan en donanımlı arabadır.

• quote:

dkerem2
    fiat marea 1.6 elx donanımı çelik jant 2 hava yastığı otomatik klima içeriden açılan depo ve bagaj kapağı sis farları içerden ayarlanabilir elektirikli dikiz aynaları lgp ile sorununuz çözülür piyasası ucuzdur ama bu paraya alınan en donanımlı arabadır.

Katılıyorum çok doğru söylüyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ONURcan L23

quote:

dkerem2
    fiat marea 1.6 elx donanımı çelik jant 2 hava yastığı otomatik klima içeriden açılan depo ve bagaj kapağı sis farları içerden ayarlanabilir elektirikli dikiz aynaları lgp ile sorununuz çözülür piyasası ucuzdur ama bu paraya alınan en donanımlı arabadır.

Katılıyorum çok doğru söylüyo

ama bide şu var doğru söyleyeni 9 köyden kovuyorlar ya hadi bakalım hayırlısı...
  • o fiyata arkadaşlarımızın dediği gibi marea alınabilir.daha geniş olarak toyota carina da bulunabilir ancak bakım masrafları mareadan yüksektir.
  • 98 2000 arası renault megane,clio
    hem az yakar, servisi ucuzdur
  • corsa üzmez seni..dizel alırsın lpg ile de uğraşmazsınhttp://www.sahibinden.com/cok_temiz_sahibindenWQQaXQQ6261671WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1. Selim -- 4 Haziran 2008; 13:43:42 >
  • herkese teşekkür ederim görüşleri için. Marea diyenler ağırlıkta sanırım. Ekonomik demiştim araba açin. Aynı zamanda tabi sorun çıkartmayacak bi araba olsa tam süper olur. Marealar görünüm olarak güzel. Sorun çıkarma riski var mıdır acaba?
  • biz 2000 aralık 2006 şubat arası bakımlarını tam yaptırdık o kmde almıştık sadece 5. yılda klima balans arızası verdi onun dışında bi arızası olmamıştı. yakıtını lpg ile kolayca halledersiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

biz 2000 aralık 2006 şubat arası bakımlarını tam yaptırdık o kmde almıştık sadece 5. yılda klima balans arızası verdi onun dışında bi arızası olmamıştı. yakıtını lpg ile kolayca halledersiniz.

dostum sana şunu sorcam mareayı 0 aldığınızda klima performansı nasıldı üşütüyormuydu 1 berbat 2-etkisi var yok 3- çalışıyor işte 4-iyi auto-iyi işte çok iyi veya harika diyemiyorum accentle kıyaslama yapıyorum accent 2-üşütüyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 4 Haziran 2008; 23:47:07 >
  • 5 sene Marea'ya binmiş biri olarak Marea derim. Konforlu arabadır ve LPG ye oldukça uyumlu bir motordur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

biz 2000 aralık 2006 şubat arası bakımlarını tam yaptırdık o kmde almıştık sadece 5. yılda klima balans arızası verdi onun dışında bi arızası olmamıştı. yakıtını lpg ile kolayca halledersiniz.

dostum sana şunu sorcam mareayı 0 aldığınızda klima performansı nasıldı üşütüyormuydu 1 berbat 2-etkisi var yok 3- çalışıyor işte 4-iyi auto-iyi işte çok iyi veya harika diyemiyorum accentle kıyaslama yapıyorum accent 2-üşütüyordu

abi orasını tam hatırlayamam satalı 2.5 sene oldu ayrıca yaşım ufaktı şuan 22 yaşındayım klimayıda pek açmazdık çoka yakar die dier arkadaşlar inş sorunun cevabını verir bide şu var geniş arabayı soğutmak her zman zordur accent mareaya göre küçük olduğu için daha çabuk sağutur aynı klimayı koysan bile yani

• accent al keyfine bak.. parçası ucuz kullanımı güzel. fazla sorun çıkarmayan bir araçtır kendileri .. sen onu üzmezsen o da seni üzmez
  • Sonra küçük bir kaza yap Accent'le , büyük hastane masraflarını eklemeyi unutma arkadaşım
    Ya Hyundai araba mı ya!
    Tofaş ' ı biraz örnek alsın bence daha süper olur . En azından kaportada biraz plastik yerine biraz metal parçalar kullanır
  • ne kadar espriklisin sen öyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: hybride

Sonra küçük bir kaza yap Accent'le , büyük hastane masraflarını eklemeyi unutma arkadaşım
    Ya Hyundai araba mı ya!
    Tofaş ' ı biraz örnek alsın bence daha süper olur . En azından kaportada biraz plastik yerine biraz metal parçalar kullanır

şakamısın sen

kabul hyundainin sacı ince ama tofaş demişsin abicim ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 5 Haziran 2008; 14:24:42 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.