Şimdi Ara

12-13 bin liraya otomatik vites hangi araba alınabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eşimin kullanması için otomatik vites bir araç almak istiyoruz.

yaklaşık bir aydır sahibinden.com, arabam.com dolanıyorum, bir türlü karar veremedim. 15 bin kredi çekmiştik elimizdeki para da git gide azalmaya başladı. biran önce almak istiyorum artık. ama hala ilk günki soru kafamı kurcalıyor. acaba hangi marka alsam?

araç yılda en fazla 5-6bin km yapıcakve 5-6 yıl kullanmak istiyoruz. bakım masraflarının ve yakıtının az olmasını istiyoruz.

sizden ricam "ben olsam şu aracı alırdım" dediğiniz sahibinden yada arabam.com ilanlarının linklerini atmanız ve pazarlık etmekten anlamadığım için o ilandaki araca verilebilecek fiyatı yazmanız.

yardımlarınız için hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum.

• getz olabilir.
  • 4-5 yıl binerim diyorsan carisma 1.6 ların otomatiklerini bulursun 2000-2001 belki 2002 bile bir örnek ilan vereyim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-as-kale-mitsubishi-bayii-carizma-1-6-confort-otm-56558271/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendikendine

4-5 yıl binerim diyorsan carisma 1.6 ların otomatiklerini bulursun 2000-2001 belki 2002 bile bir örnek ilan vereyim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-as-kale-mitsubishi-bayii-carizma-1-6-confort-otm-56558271/detay/

carisma bayan için biraz büyük olur hocam. bence o paraya picanto, alto, swift, eski kasa micra gibi araçlar daha uygun olur.

• haklısınız o zaman b segment bir otomobile yönelmeli clio masrafsız bir araç clio olablir 1.4 rxt si ama. veya yarisler yada opel corsaların 1.0ları bulunabilir çok az yakıyor 5-6 litre
  • Arkadaşımda vardı. Peug. 306. Fiyatı 10 bin civarı sanırım. 1.8 olmasına rağmen yakıt(lpg) tüketiminden de memnundu. Farklı motor seçenekleri mevcut tabi.
  • PEJO 206
    PEJO 307
    OPEL CORSA GLS 2000-2001 MODEL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. önerdiğiniz modelleri inceliyorum sürekli ama malesef temiz bulunmuyor bütçe de kısıtlı olunca. cilio rxt ve 206 lar genede 14500 üstündeler.

durmak yok aramaya devam :)
  • palio bakabilirsin fiat miat idare eder :) ne yapcan elinizdeki parada çar çur olmadan bir araç almanızı isterim
  • otomatik vites ve sorunsuz bır arac ıstıyorsanız jazz olabılır (bayanların en çok sevdiği model diyebilirim )ınttekı fıyatlar pıyasaya gore en az 2 bın fazladır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi USR. -- 21 Ağustos 2011; 13:02:40 >
  • 1.4 GLS OPEL CORSA 1998
  • vw polo

• opel corsa 1.0 Eco aldım. kilometre 126 binde. renk kırmızı . arka bagaj kapağı, ön ve arka tampon değişik, 1 kapıda boya var. fiyat 14 000 TL.

yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlarıma tekrardan çok teşekkür ediyorum.
  • hayırlı olsun.
  • balıkesir -bandırma'dan aldım. otomatik vites (triptonik dedikleri tipten. yokuşta kaçırıyor, frenden hemen sonra gaza basmak gerekiyor. )

arka bagaj kapağı, ön ve arka tampon değişmiş, kapının biri boyalı sanırım. ustamız önemli kazalarının olmadığını söyledi, biz de aldık.

50-60km kadar kullandım şuan. izlenimlerimi paylaşıyım sizlerle.

vites geçişleri hissediliyor ama çok fazla rahatsız edici değil.
    düz yolda çok hızlı bi şekilde vites değiştirebiliyor, düz yolda gaza normal basışta 200-300m sonra sanırım 5 vitese kadar geçiyor.
    arabanın devri yokuşların haricinde genelde 1500 devirlerde.
    yokuşlarda biraz zorlanıyor ve vites düşüşünde biraz geç kalıyor sanırım. bu nedenle de biraz bayılıyor ilk anda.
  • hayırlı olsun. bizde dusunuyoruz hanıma aynı aractan
  • Hayırlı olsun. Ben de hanıma arıyorum. 2003 modeli için 16.500_TL istiyorlar. Ama araçta boya yok, değişen yok. Km 65000 bana uygun geldi. Ama henüz aracı görmedim. Yakıt konusunda yorumlarınız nedir? 1.0 eco az yakar diye yorumlar okumuştum. Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.