Şimdi Ara

12,95 TL Asonic Kulak İçi Mikrofonlu Kulaklık (Şok Market) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
2
Favori
34.276
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demin aldım kasiyer açtı kutuyu denetti. Şaşırdım böyle oluyor mu ya falan dedim de düzgün bir cevap vermedi. Neyse, kozmetik ufacık bi kusuru vardı çok ta umursamadım. Sesi gayet yüksek. Sesi ortalamadan biraz daha iyi bende dodocool da109 vardı sesini çok beğendiğim. Bu da ona yakın ama biraz daha boğuk. Her şey güzeldi ama kasada bass test etmek aklıma gelmedi basslar yine güzel ama sol kulağında 65 hzin altına düşünce çok yüksek bir cızırtı geliyor bir anda. bu yüzden değiştirmeyi veya iade etmeyi düşünüyorum. Çok önemli bir şey olmasa da değişmezsem içime sinmez.

Edit: cızırtı muhtemelen telefonumdan dolayı. telefonum romlu olduğundan sesi çook yüksek ötekilere göre ve cızırtıyı sadece maxa yakınken yapıyor. Öteki telefonlarda cızırtı olmamasının sebebi onların en yüksekteki sesinin benimkine göre düşük kalması olabilir ama olmaya da bilir yani alacaksanız dikkate almayın :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncudroid -- 6 Ağustos 2019; 0:1:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oyuncudroid O kullanıcısına yanıt
    Kulaklığın iadesi olmaz ki hocam. Malum hijyen kuralları. Alırlarmı biliyorum alırlarsa daha kötü başkasına satıcaklar birde o ürünü.
    Kasiyerin denetmesi hepten garip bir durum almasaydınız direk başkasına satılacaktı.

Yanlış anlamayın sizle alakalı değil ama bu durumlar yüzünden kulaklık almaya korkar oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 5 Ağustos 2019; 22:16:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bence de normal şartlarda almazlarsa haksız değiller ancak kasiyerin ben sormadan denetmesi işin garip yanı ve iş uzarsa da üzerine giderim sonuçta kamera kaydı vs illaki bulunur yani. İade alırlarsa da içine "almayın ben iade ettim" diye not düşmeyi deneyeyim

• 12,95 TL Asonic Kulak İçi Mikrofonlu Kulaklık (Şok Market)

-Asonic Kulaklık 12.95 TL
    -Asonic USB Şarj Başlığı 14.95 TL
    -Fruko Gazoz 4x1lt 4TL'den aldım. (25TL'lik alışverişe özel kampanya)

Kulaklıktan 1 adet alabildim stok bitmeseydi 2 adet daha alacaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekinsan_1 -- 5 Ağustos 2019; 23:3:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şarj cihazının çıkışı nedir? 5v 1a mı?

• hayatgezi kullanıcısına yanıt
    Hocam ürün kutusunda 1.1A Max ibaresi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekinsan_1 -- 5 Ağustos 2019; 23:41:16 >
    Bravo..öyle yapın kasiyeri zor duruma düşürün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurtbeyi -- 6 Ağustos 2019; 1:28:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncudroid

Evet hocam bence de normal şartlarda almazlarsa haksız değiller ancak kasiyerin ben sormadan denetmesi işin garip yanı ve iş uzarsa da üzerine giderim sonuçta kamera kaydı vs illaki bulunur yani. İade alırlarsa da içine "almayın ben iade ettim" diye not düşmeyi deneyeyim
    Ekmek parası kazanmak için oldukça zor şartlarda ve düşük ücrete çalışan bir emekçiyi 10 TL için zor duruma düşürmek içinize siniyorsa yapabilirsiniz

• Banada radyo için lazım. Bakalım yarın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncudroid

yazık
    iban yolla da 10 lira atayım emekçi insanları uğraştırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Ekmek parası kazanmak için oldukça zor şartlarda ve düşük ücrete çalışan bir emekçiyi 10 TL için zor duruma düşürmek içinize siniyorsa yapabilirsiniz

Alıntıları Göster
    Ölücülüğün altın kuralı kimsenin gözünün yaşına bakmamak :)

denettirmese eve göntürüp iade edecektin. teknik olarak farkı yok. he kasiyer zorla kulağına da sokmadıysa denemek istemiyorum deseydin.
  • yemini Y kullanıcısına yanıt
    Ithinke ben kimsenin iyi, fiyatına göre idare eder falan diyebileceğini zannetmiyorum. Rezalet bir kulaklık.
  • 10 lira için türlü çirkeflikler yapacak açlar, cidden kasiyeri zor duruma düşürecekseniz gelin ben vereyim 10 liranızı.

• Ucuz ve kaliteli kulaklık arıyorsanız kesinlikle HYPERGEAR kulaklıkları öneririm.
    www.dr.com.tr
    HyperGear marka ürünler D&R'da | D&R - Kültür, Sanat ve Eğlence Dünyası
    https://www.dr.com.tr/Marka/hypergear/m=10010096

• Emekçiyi savunmak için vuran arkaadaşlar, direk iban mı yazalım?
  • MiskinC kullanıcısına yanıt
    Bime geldiğinde almıştım bu kulaklığı idare eder fakat kullanmaya başladıktan 15 dk içinde yapısından sanırım kulağımı ağrıttı. Başlık boyutlarını da denedim fark etmiyor dış boyutundan kaynaklı büyük ihtimal

• Aldım sol tarafından ses gelmiyor seside kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZELKUVVET -- 6 Ağustos 2019; 10:23:53 >
  • Neresini beğendiniz ula bunun dün denedim 8 yıllık g3 beatin içinden çıkan kulaklık bunun yanında pro kalır.Almadım değmez.
  • Burada yazan yorumları görünce bir beklentiyle gittim. Kasiyer ben istemeden bana da denemeyi teklif etti. Taktım kulağıma en azından bu fiyatlara birkaç yıl önce aldığımız kz markalı aliexpress kulaklıkları vardı ona yakın performans bekledim.

Alakası yok, şöyle diyeyim, LG telefon ile gelen bütün kulaklıklar bundan daha iyi, diğer çoğu marka için de durum aynıdir. Seste öyle bir boğukluk var ki, sanki kulağına su kaçmış da öyle dinlemeye çalışıyormuş gibi. 10 lira bile verilmez.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.