Şimdi Ara

12,95 TL Asonic Kulak İçi Mikrofonlu Kulaklık (Şok Market) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
2
Favori
34.284
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de fiyat performans ürünüdür diye satın aldım tam bir hayal kırıklığı oldu. Zamanında aceleyle benzinlikte 5 TL'ye görüp aldığım kulaklık bundan iyi ses veriyor.
  • Arkadaşlar ürün elime geçti. Ben memnum kaldım 12.95TL ye işimi gördü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekinsan_1 -- 6 Ağustos 2019; 11:53:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün aldım iki tane beyaz olanından. Fiyatına göre iyi.

• sırf konu sahibinin yorumuna aldanarak arkadaşa ve kendime 2 tane aldım. hayatımda bu kadar kalitesiz kulaklık görmedim. kulaklığın biri arızalı çıktığı için arızasından dolayı sesi kalitesiz galiba dedim değişim yaptım sağlam çıktı ancak onun kalitesi de berbat. sırf değişim yaptım denedim diye iade etmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anarki24

sırf konu sahibinin yorumuna aldanarak arkadaşa ve kendime 2 tane aldım. hayatımda bu kadar kalitesiz kulaklık görmedim. kulaklığın biri arızalı çıktığı için arızasından dolayı sesi kalitesiz galiba dedim değişim yaptım sağlam çıktı ancak onun kalitesi de berbat. sırf değişim yaptım denedim diye iade etmedim.
    Verdiğiniz 13 TL ve bu fiyata gayet iyi kulaklık. Sennheiser performansı elbette beklenemez. Gerçekten şaşırıyorum bu tip yorumları görünce sanki şokla ortaklığım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 6 Ağustos 2019; 19:27:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce aldım, parasının kulaklığı. Mikrofon olması avantaj

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Verdiğiniz 13 TL ve bu fiyata gayet iyi kulaklık. Sennheiser performansı elbette beklenemez. Gerçekten şaşırıyorum bu tip yorumları görünce sanki şokla ortaklığım var.

Alıntıları Göster
    Konu başlığında aynen yazdığın bu. ''Fiyatının üzerinde ses çıkış gücüne ve kalitesine sahip. ''

Şaşırmayacaksın arkadaşım.Bu yorumu okuyan bir tüketici sence ne düşünür? Bunca zaman foruma fırsat ürünlerini paylaşıyorsun.Eline emeğine sağlık.eyvallah.Ancak sana güvenen bir kitle var. Bu yorumundan sonra çamur gibi ses veren daha doğrusu ses veremeyen bir kulaklıkla karşılaşınca elbette bir tepki olacak.Ben 10 tlye çok kulaklık aldım daha bunun kadar kalitesizini hakikatten görmedim. malzeme ne ise onu söylüyoruz.hayırdır gerçeklerle yüzleşmek bu kadar mı zor. senin bu ürünlerden bir karın vardır yoktur orası beni ilgilendirmez ancak tavsiye ettiğin ürünün kalitesizliği ortada bir ben değil bir kaç kişi doğrusunu yazmış.eleştirilecek bir şey varsa diğer arkadaşlar gibi haklı olarak eleştirim. kabul etsende etmesende...şaşırsan da şaşırmasan da...

• anarki24 kullanıcısına yanıt
    Ben kullandım beğendim ve bunu da aktardım. Eleştirebilirsiniz de elbette bunun bir adabı vardır -aldanarak- da ne demek? Hayırdır derken? Bu nasıl bir üslup? Ya iletişim becerileriniz gelişmemiş, kendinizi düzgün ifade edemiyorsunuz ya da şevkat görmemişsiniz. Aksi taktirde çıkarı olmadan, yalnızca yardım etmek amacıyla paylaşım yapan birine bu derece kin ve nefret dolu ve zan altında bırakacak bir tutum sergilemezdiniz. Ben kulaklığı zaten almışım, siz alsanız bana ne faydası var, almasanız ne zararı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 6 Ağustos 2019; 20:9:8 >
  • Kalite kisiye gore degisir birine gore kaliteli bir irun baskasina gore kaliyesiz olabilir alirsin denersin begenmessen iade edersin baskasi alir begernir 10 tane daha alir.bir cok kisi sirf bu yuzden artik firsat ve paylasim yapmiyor.kimi urune çöp yazarken kimide yere göge sigdiramiyor konuyu acan arkadasa tesekkurler. Bence urun bu fiyat icin guzel tabikide cok bir beklentisi olan 12 tl verip bu kulakliktan mucizeler beklememli saygilarimla vesselam

• karşınızdaki kişiye psikolojik baskı oluşturacak ''kelimeleri'' seçip de nemalanmaya çalışmayın lütfen o kelimelerle bütünleşen cümlede samimiyetle vurgulanmak istenene bakın.kendimi de gayet iyi ifade ederim eleştirmeyi ne kadar iyi yaparsam takdir etmeyi de gayet iyi yaparım.Hakikaten forumda birileri istifade etsin diye çokça indirimli ürün veya fırsat ürünü paylaşıyorsun taktire şayan. Ancak tekrar söylüyorum senin yorumuna aldanarak bir ürün aldım ve hiç memnun kalmadım. yani senin kalitende biri bu ürünü fiyatına göre iyidir diyip kötü çıkması aslında öz eleştiri de yapmanı gerektirir. kısacası senin tavsiye edip paylaştığın üründen beklenti yüksek ancak gerçekte ürün öyle değil. Özellikle belirtmek isterim ki bu paylaşımlarından istifade edip aldığım ilk ürün değil.
  • arkadaşlar urunu arayip buldum 12 adet vardi buldugum sokta hala da var sagolsun kasiyer denememe izin verdi husranla sonuclandi ama bas iyi ama sesi boğuk ve sesi artirinca cizirti geliyor 12 liraya gore normal ama alinabilicek bir kulaklik degil kisacası bana göre çöp iyi yazan arkadaslar neyi begenmis anlamadım kesinlikle onermiyorum.

• anarki24 kullanıcısına yanıt
    Ya aynı ürünü almadık ya da sizin çevrenizde 10 TL'ye çok kaliteli kulaklıklar var Ben bir bunu bir de öncesinde kullandığım aşağıdaki kulaklığı taktım
    www.hepsiburada.com
    En Ucuz Kulaklık Seti Modelleri hepsiburada.com'da
    https://www.hepsiburada.com/kulaklik-setleri-c-16117

Belirgin bir fark hissetmedim. Öz eleştiri yapılacak bir durum yok ben memnunum ve tavsiye de ederim.

• marka aynı hocam asonic AS-XK80 senin verdiğin internet linkinden aldım hatta diğer model vardı beyazı daha farklı kulak içi değil birini de ondan aldık. eğer xiaomi ile belirgin fark yok ise ürünle alakalı daha da birşey söylemem benimde kullanmakta olduğum kulaklık creative ep-630 5 senelik rahat var hala da kullanırım. arasındaki farkı anlatmaya derman sığmaz.
  • MiskinC kullanıcısına yanıt
    Bu kulaklık öldüğüne göre buradan yürüyelim. Bu nasıldır arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • milliadam M kullanıcısına yanıt
    3-4 aydır sporda kullanıyorum ikincil kulaklık için tavsiye ederim. F/p bir ürün ancak 20 liralık kulaklıktan 100 liralık performans beklemeyin derim.

• Bu kulaklik şok marketlerde mi var hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: murat1981pls

Bu kulaklik şok marketlerde mi var hocam
    Evet

• Ben gittim bana yok dediler. Bakalım başka mağaza da var mı?

• TR58 0001 2009 6620 0001 0234 68 hadi bakalım acaba sözünüzün eri misiniz? @RavenoLL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncudroid -- 17 Mayıs 2020; 12:23:34 >
  • Çöp iade ettim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.