< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 4 Ağustos 2019; 21:34:32 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 4 Ağustos 2019; 21:34:32 > |
berbat bir ürün. ses kalitesi felan diye birşey yok. 20 lira verin daha iyisini alın...
|
sırf konu sahibinin yorumuna aldanarak arkadaşa ve kendime 2 tane aldım. hayatımda bu kadar kalitesiz kulaklık görmedim. kulaklığın biri arızalı çıktığı için arızasından dolayı sesi kalitesiz galiba dedim değişim yaptım sağlam çıktı ancak onun kalitesi de berbat. sırf değişim yaptım denedim diye iade etmedim.
|
Konu başlığında aynen yazdığın bu. ''Fiyatının üzerinde ses çıkış gücüne ve kalitesine sahip. ''
Şaşırmayacaksın arkadaşım.Bu yorumu okuyan bir tüketici sence ne düşünür? Bunca zaman foruma fırsat ürünlerini paylaşıyorsun.Eline emeğine sağlık.eyvallah.Ancak sana güvenen bir kitle var. Bu yorumundan sonra çamur gibi ses veren daha doğrusu ses veremeyen bir kulaklıkla karşılaşınca elbette bir tepki olacak.Ben 10 tlye çok kulaklık aldım daha bunun kadar kalitesizini hakikatten görmedim. malzeme ne ise onu söylüyoruz.hayırdır gerçeklerle yüzleşmek bu kadar mı zor. senin bu ürünlerden bir karın vardır yoktur orası beni ilgilendirmez ancak tavsiye ettiğin ürünün kalitesizliği ortada bir ben değil bir kaç kişi doğrusunu yazmış.eleştirilecek bir şey varsa diğer arkadaşlar gibi haklı olarak eleştirim. kabul etsende etmesende...şaşırsan da şaşırmasan da... |
Cidden çok kötü, radyo vs dinlenir en fazla, müziğin içine ediyor. İhtiyaç varsa ve çok parasız kaldıysanız alın. Alayım dursun, lazım olur belki bile denilmeyecek bir kulaklık.
|
Neresini beğendiniz ula bunun dün denedim 8 yıllık g3 beatin içinden çıkan kulaklık bunun yanında pro kalır.Almadım değmez.
|
Kalite kisiye gore degisir birine gore kaliteli bir irun baskasina gore kaliyesiz olabilir alirsin denersin begenmessen iade edersin baskasi alir begernir 10 tane daha alir.bir cok kisi sirf bu yuzden artik firsat ve paylasim yapmiyor.kimi urune çöp yazarken kimide yere göge sigdiramiyor konuyu acan arkadasa tesekkurler. Bence urun bu fiyat icin guzel tabikide cok bir beklentisi olan 12 tl verip bu kulakliktan mucizeler beklememli saygilarimla vesselam
|
yazık
iban yolla da 10 lira atayım emekçi insanları uğraştırma |
Ithinke ben kimsenin iyi, fiyatına göre idare eder falan diyebileceğini zannetmiyorum. Rezalet bir kulaklık.
|
Ben de fiyat performans ürünüdür diye satın aldım tam bir hayal kırıklığı oldu. Zamanında aceleyle benzinlikte 5 TL'ye görüp aldığım kulaklık bundan iyi ses veriyor.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 4 Ağustos 2019; 22:1:21 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 5 Ağustos 2019; 19:51:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|