Şimdi Ara

12,95 TL Asonic Kulak İçi Mikrofonlu Kulaklık (Şok Market)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
2
Favori
34.284
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12,95 TL Asonic Kulak İçi Mikrofonlu Kulaklık (Şok Market)
    www.ceptesok.com
    Asonic Kulak İçi Mikrofonlu Kulaklık - CEPTE ŞOK
    https://www.ceptesok.com/kulak-ici-mikrofonlu-kulaklik

Geçen şehir dışına çıktığımda kulaklığımı unuttuğumu farkedip şoktan bu kulaklığı aldım. Fiyatının üzerinde ses çıkış gücüne ve kalitesine sahip. Karşı taraf da sesin net geldiğini belirtti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 4 Ağustos 2019; 21:34:32 >

• sırf konu sahibinin yorumuna aldanarak arkadaşa ve kendime 2 tane aldım. hayatımda bu kadar kalitesiz kulaklık görmedim. kulaklığın biri arızalı çıktığı için arızasından dolayı sesi kalitesiz galiba dedim değişim yaptım sağlam çıktı ancak onun kalitesi de berbat. sırf değişim yaptım denedim diye iade etmedim.
    Konu başlığında aynen yazdığın bu. ''Fiyatının üzerinde ses çıkış gücüne ve kalitesine sahip. ''

Şaşırmayacaksın arkadaşım.Bu yorumu okuyan bir tüketici sence ne düşünür? Bunca zaman foruma fırsat ürünlerini paylaşıyorsun.Eline emeğine sağlık.eyvallah.Ancak sana güvenen bir kitle var. Bu yorumundan sonra çamur gibi ses veren daha doğrusu ses veremeyen bir kulaklıkla karşılaşınca elbette bir tepki olacak.Ben 10 tlye çok kulaklık aldım daha bunun kadar kalitesizini hakikatten görmedim. malzeme ne ise onu söylüyoruz.hayırdır gerçeklerle yüzleşmek bu kadar mı zor. senin bu ürünlerden bir karın vardır yoktur orası beni ilgilendirmez ancak tavsiye ettiğin ürünün kalitesizliği ortada bir ben değil bir kaç kişi doğrusunu yazmış.eleştirilecek bir şey varsa diğer arkadaşlar gibi haklı olarak eleştirim. kabul etsende etmesende...şaşırsan da şaşırmasan da...
    Kalite kisiye gore degisir birine gore kaliteli bir irun baskasina gore kaliyesiz olabilir alirsin denersin begenmessen iade edersin baskasi alir begernir 10 tane daha alir.bir cok kisi sirf bu yuzden artik firsat ve paylasim yapmiyor.kimi urune çöp yazarken kimide yere göge sigdiramiyor konuyu acan arkadasa tesekkurler. Bence urun bu fiyat icin guzel tabikide cok bir beklentisi olan 12 tl verip bu kulakliktan mucizeler beklememli saygilarimla vesselam
  • Ses kalitesi migrostaki ithink'ten iyi mi acaba ? alasım var uygunmuş fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yemini

Ses kalitesi migrostaki ithink'ten iyi mi acaba ? alasım var uygunmuş fiyatı.
    Onu kullanmadım eve gelince kendi kulaklığımı taktım belirgin bir fark hissetmedim. Kulaklığım:
    www.hepsiburada.com
    En Ucuz Kulaklık Seti Modelleri hepsiburada.com'da
    https://www.hepsiburada.com/kulaklik-setleri-c-16117

Kablosu da basit plastik değil örgü kablo. Bu fiyata hiç beklentim yoktu cızırtı olmasın yeter diyordum birkaç parça dinleyince şaşırttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 4 Ağustos 2019; 22:1:21 >

• yarin sok markete bakayim
    kz zse kullaniyorum uzun suredir , yanina ucuza yedek bi kulaklik almak iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende ucuz yollu birşey bakıyordum, tavsiyeniz tam denk geldi...
  • alacak arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa çok iyi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben daha önce aldım. Memnunum orta kalitede bir kulaklık ama fiyatına göre oldukca iyi diyebilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yarın alicam bir tane, teşekkürler

• Samsung akg dlye satılanlara benziyor gibi geldi. Civardaki şubede 1 tane var gözüküyor da kesn bozuk falan derler

• ödemeyi yaptım yarın şubeden teslim alacağım teşekkürler
  • Aldım testi akşam yapacağım

• şokta combolira geçiyor mu acaba? şu comboliraları bi harcayamadım
  • Samsung note 9 yanında gelen akg kulaklıgım var onun %100 aynı çakması gibi
  • Bende aldım kutusu falan afilli. Kaliteli bişeye benziyo. Daha denemedim

Edit: Basslar falan iyi. Tatmin ediyo. Seside iyi. Parasına göre güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 5 Ağustos 2019; 19:51:54 >
  • berbat bir ürün. ses kalitesi felan diye birşey yok. 20 lira verin daha iyisini alın...
  • Ben aldım çok güzel çıktı ürün
  • Şoka gittim göremedim dönüşte a101de 8 liraya kulaklık gördüm ondan aldım 2 tane

• panasonic yok asonic verelim olmus.

• Aldım şimdi müzik dinliyorum. Bas kalitesi falan iyi bence fiyatına göre uygun. Mikrofonlu olmasından sebep daha iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kulaklığı alıp telefon görüşmesi yapan oldu mu? Mikrofon hassasiyeti(ağza tutmadan konuşunca güzel algılıyor mu?) ve mikrofon netliği nasıl?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.