Şimdi Ara

12 Ay Taahütlü Limitsiz İnternet Kampanyaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir çok internet sağlayıcı 24 ay taahütlü kampanya yapıyor, ancak hem sürenin çok uzun olması, hem de şu anda fiber olmayan bir çok yerde 24 ay içinde fiber internet gelme ihtimali olmadığından benim gibi 24 ay taahüte geçmek istemeyen arkadaşlar var , mevcut kampanyalardan 12 ay taahütlü/taahütsüz (uygun fiyat) ve limitsiz internet için neler önerebilirsiniz

Benim bulabildiğim mevcut Ttnet'le tam isabet kampanyası var ; Ancak bu da sadece yeni müşteriler için, interneti kestirip geçemiyoruz anladığım kadarıyla, (şöyle bir madde var ; Daha önce ADSL abonesi olan ve abonelik iptali yapan aboneler, iptal tarihinden sonraki ilk 3 ay içinde tekrar TTNET abonesi olmaları durumunda bu kampanyadan yararlanamazlar)

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/TTNET-le-Tam-Isabet-Kampanyasi.aspx#

• quote:

Orijinalden alıntı: anything

Arkadaşlar bir çok internet sağlayıcı 24 ay taahütlü kampanya yapıyor, ancak hem sürenin çok uzun olması, hem de şu anda fiber olmayan bir çok yerde 24 ay içinde fiber internet gelme ihtimali olmadığından benim gibi 24 ay taahüte geçmek istemeyen arkadaşlar var , mevcut kampanyalardan 12 ay taahütlü/taahütsüz (uygun fiyat) ve limitsiz internet için neler önerebilirsiniz

Benim bulabildiğim mevcut Ttnet'le tam isabet kampanyası var ; Ancak bu da sadece yeni müşteriler için, interneti kestirip geçemiyoruz anladığım kadarıyla, (şöyle bir madde var ; Daha önce ADSL abonesi olan ve abonelik iptali yapan aboneler, iptal tarihinden sonraki ilk 3 ay içinde tekrar TTNET abonesi olmaları durumunda bu kampanyadan yararlanamazlar)

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/TTNET-le-Tam-Isabet-Kampanyasi.aspx#

biri adsl in 3 aylık peşin paketleri var, 3 ay kalıyosun sonra bitiyo, istersen araştırabilirsin, 3 ay sonra da paylaştığın kampanya ya geçersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: GokberkTunc

quote:

Arkadaşlar bir çok internet sağlayıcı 24 ay taahütlü kampanya yapıyor, ancak hem sürenin çok uzun olması, hem de şu anda fiber olmayan bir çok yerde 24 ay içinde fiber internet gelme ihtimali olmadığından benim gibi 24 ay taahüte geçmek istemeyen arkadaşlar var , mevcut kampanyalardan 12 ay taahütlü/taahütsüz (uygun fiyat) ve limitsiz internet için neler önerebilirsiniz

biri adsl in 3 aylık peşin paketleri var, 3 ay kalıyosun sonra bitiyo, istersen araştırabilirsin, 3 ay sonra da paylaştığın kampanya ya geçersin.

29 lira boşuna aktivasyon parası ödenir ama. her yeni abonelikte tekrar aktivasyon ücreti alıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

Orijinalden alıntı: GokberkTunc

quote:

29 lira boşuna aktivasyon parası ödenir ama. her yeni abonelikte tekrar aktivasyon ücreti alıyorlar.

ona rağmen fiyatlar süper aktivasyon ücreti dahil 3aylık 100gb aknli paket 200tl akn olmasın tam limitsiz olsun dersen ki şahsen bunu tercih ederdim 250tl şahsen ben bu fiyatlar olduğunu bilmiyordum süpermis buradan incele istersenwww.biri.com.tr/yazlikcibiri.aspx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunlarda dışında çok fazla 12 ay yok gibi..
    Heryer 24 ay dolmuş , süre çok fazla.
  • kullanıcıyı 24 ay bağlıyorlar resmen kendilerine
  • Tam isabet kampanyasini dusunuyordum bende. 81 lira 8limitsiz icin iyi sayilabilecek bir fiyat ama kampanya sadece yeni musteriler icinmis. Mevcut musteriler birsey ifade etmiyor cunku TTNet'e...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olethros -- 8 Ocak 2013; 21:57:46 >
  • Bu fiyatlar pahalı 59 tl en fazla ödenir buda cep telefonu muhabbetini dönüyor yurt dışında bu fiyatlar yok adsl fibernetten pahalı olmuş hadi onu geçtim Hiper hızında fiber mi olur ttnet soguslesin biz Türkler i tek gerçek fiyat , sözleşme ve hız sultan ı Turkcell Süper online ha adsl de TurkNet 29 tl te sınırsız + kablo tv vs. Vardı hızı ping felan iyiydi lakin kablo tv her yerde yok sorun o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.