Şimdi Ara

12 Binden 2 bine Çekebilir miyim?'' 24.7.2015 Tercih Sonucu ÇAPA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
24
Favori
4.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir uplayayımda insanlar daha sıkı çalışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruffie

Arkadaşlar sizce mümkün mü.

Sınav anında Türkçe kötü gidince Matematik ve fende çok dikkatsizlik yapmışım. Örneğin kuru ağırlık sorusunu yanlış okuyup 6-7 dk uğraşmışlığım var. Zaten matematik yanlışlarımda o andan itibaren başlıyor. Matematikte 1 boş bırakmışım ama kontrol etmeme rağmen farkedemedim boş bıraktığımı vs vs. Yani Türkçe sınav anında beni çok kötü etkiledi. Normalde ilk 2000 rahat yapabileceğime inanıyordum ama olmadı.

Artık ygs için yapacak bir şey kalmadı. LYS'ye çok çalışıp ilk 2000 e çekmeye çalışacağım ilk 2000e giremessem tercih yapmamayı planlıyorum.

Hedefim Cerrahpaşa Tıp Fakültesi idi.
    Eğer bu sene olmazsa gelecek seneye bırakıp ilk 100e girebileceğimi düşünüyorum.

Sizce bu sene 12000 den 2000e çekebilir miyim. Sonuçlar açıklanınca editlerim artık. Aşagıya teknofemden denemelerimi ve YGS sonuçlarımı atıyorum.

Yorumlarınızı Bekliyorum.

YGS SONUCUM:

DENEME SONUÇLARIM:

EDİT:
    Sonuç açıklandı arkadaşlar son sözüm okul puanı yüzünden cerrahpaşa değil çapaya bile yerleşemeyebilirim. Sağlık olsun. Konu seneye girecek arkadaşlarımıza umut olur inşallah.

EDİT:

Tercihler:

Sonuç:

Destekleriniz için Teşekkürler arkadaşlar.
    ]
    Hocam fiziğe nasıl çalıştınız hangi kaynakları kullanız biraz bahseder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46B352547 -- 2 Kasım 2015; 16:35:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Akdeniz tıp(5.5k) istiyorum 10.sınıfım calısmaya basladım ygs ve lys de kac bin yapmalıyım okul puanım kac olmalı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bune kardeş nasıl bir azimdir fiziği full çektin
  • Ruffie R kullanıcısına yanıt
    Lys fizik ve kimyaya nasıl ve hangi kaynaklardan çalıştın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruffie

quote:

Orijinalden alıntı: ösymağduru

Kardeş sen boşuna üniversiteyi okuma. Olum güvender'de 121 yapmışsın. Şükret 11000'den kurtulmuşun. İlk 2000 diyon. İyi o zaman bende türkiye 1.si olabilirdim. Ve ayrıca kopya mı çekiyon olum sen? Senin gibi net tutarsızlıkları olan kişiler kopya çekiyo. Fem ygs 1'de 70 yapmışsın. Temel yokmuş ki sende nasıl ilk 2000 olsun?Ayrıca fenin'de kötü. 2000 değil sen yerinde kalırsan şükret.

Ayrıca daha lys'ye girmeden hatta 3 ay varken seneye kalmayı düşünen adamdan hayır gelmez

Öncelikle sen kimsin de benimle bu şekilde konuşuyosun.Önce haddini bil.Sonra insanlarla muhatap ol.

Merak ettiklerine cevap vereyim simdi tek tek gerci senin bu kafayla anlayabilecegini zannetmiyorum ama.

1- Acaba Fem ygs-1 in düşük olmasi hem agustos ayında olması hemde benim sınava geç girmemden olabilir mi.(Tabi sence öyle bi ihtimal yok ama olsun ben yazayım.

2- Güvenderde 121 net yapmisim daha neler benden bi halt olmaz. O sınavdan 400ün altinda alan bi arkadasim su an ygs 106 veya 107. si olmasi lazim.(Kesin kopya cekmistir ygsde o arkadasim dimi.)

3- 11bin olduguma sukrediyorum cünkü 4 yil boyunca duzenli calisan ve denemelerde benden cok daha iyi olan arkadaslarim 16-20 bin arasinda oldular.

4- Acaba net tutarsizliklari Fem-Güvender-Körfez arasindaki zorluk farkindan kaynaklaniyo olmasin.Yada sinavlar arasi zorluktan yada sinav anindaki aksilikler? (Yok canim daha neler kesin kopyadir)

5-Evet bu arada fenim kötü ama ocak ayinda calisarak kimya ve biyolojiyi halletmistim Fizik zaten sevdigim bir ders oldugundan genelde ortalamanin ustunde.Bu arada hic ygs fizik calismadim tamamen derste dinlediklerim.

6- Hayirdir kimden hayir gelecegine sen mi karar veriyosun. Heralde bu konularda bayagi iyisin gelmis burada kendince cikarimlarda bulunmussun ama bunlar cikarim degil karsindakini ezmek ve yermek icin soylenmis kalitesiz insan(emin degilim) sözleri.

Konuma mesaj atmassan iyi olur. Sen gibilerle hayatin hic bi alaninda muhatap olmayi sevmemde.

Sana tavsiyem baskalari hakkinda yorum yaparken biraz beyninide isin icine.katmayi dene. İnsanlar beyinleri olmadan biraz sacmalayabiliyor.

Hardcore yapmışın reis öğret bize nasıl hardcore yapılır

• nasıl çalıştığını kaç saat çalıştığını taktiklerini hangi soru bankaları bitirdiğini detaylı olarak yazabilirmisin.özellikle fizik ve kimya nasıl bi yol izledin ygs den sonra ya neleri bırakmıştın? bu arada tebrik ederim.şimdiden teşekkür ederim
  • Fizik ve kimya lys'ye nasıl çalıştınız? Bu arada tebrik ederim.

• Tebrikleriniz için teşekkürler arkadaşlar.

Fizik'e doğuştan bi ilgim vardı zaten. her sene düzenli olarak zaten fizik'e çalıştım. Kaynak istiyosanız 9-10-11 de esen yayınlarından çalıştım 12. sınıfta ise Simetri ve fdd ygs&lys soru bankasından çalıştım.

Kimya ve biyolojiye 9-10-11 de hiç çalışmadım desem yeridir. Hatta lys kısımlarını ygs'den sonra hallettim. Kaynak olarak Palme, Simetri, Femset ve Fem soru bankası kullandım.

Matematiktende sadece integralde karekök lys kullandım. Diğerleri simetriden konu özeti şeklinde çalıştım. Geometri analitik hariç . sınıfta hiç çalışmadım.

Zaten Lise hayatım boyunca Mat geo ve Fizik çalıştım bunun meyvesinide son sene gayet güzel aldım.
  • Ruffie R kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim..Üniversite hayatınızda başarılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler
  • Tebrikler kardeşim , bu arada ortalıkta yok bir arkadaş. utanmıştır senin sonucunu görünce
  • Yapamazsın dediler yaptı sen bu halinle iki bine mi çekiceksin dediler çekti

• Tebrikler. Üniversite hayatında başarılar

• Tebrikleriniz için teşekkürler

@JustWriter @Somelne @Shadow Chaser
  • Helal olsun bende tm den hazırlanıyorum boş vakitlerimde kimya fizik biyo çalışıp 5-10 nette oralardan yapmak istiyorum şu konulara çalışırsan rahat gelir dediğin konular varmıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 3 Kasım 2015; 16:00:28 >
  • Tebrik ederim hocam hakkınızı almışsınız
  • Ben de 11kdan 3kya çektim bu sene. Bizim sınıfta 22k dan 3kya çeken de var.
    Ümidinizi kaybetmeyin.

• Ulan ben 80 net yapayım diye dötümü yırtıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Amiller

Ben de 11kdan 3kya çektim bu sene. Bizim sınıfta 22k dan 3kya çeken de var.
    Ümidinizi kaybetmeyin.

ss atabilir misin gozumuz gonlumuz acilsin

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.