Şimdi Ara

12 Binden 2 bine Çekebilir miyim?'' 24.7.2015 Tercih Sonucu ÇAPA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
24
Favori
4.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sınav anında Türkçe kötü gidince Matematik ve fende çok dikkatsizlik yapmışım. Örneğin kuru ağırlık sorusunu yanlış okuyup 6-7 dk uğraşmışlığım var. Zaten matematik yanlışlarımda o andan itibaren başlıyor. Matematikte 1 boş bırakmışım ama kontrol etmeme rağmen farkedemedim boş bıraktığımı vs vs. Yani Türkçe sınav anında beni çok kötü etkiledi. Normalde ilk 2000 rahat yapabileceğime inanıyordum ama olmadı.

Artık ygs için yapacak bir şey kalmadı. LYS'ye çok çalışıp ilk 2000 e çekmeye çalışacağım ilk 2000e giremessem tercih yapmamayı planlıyorum.

Hedefim Cerrahpaşa Tıp Fakültesi idi.
    Eğer bu sene olmazsa gelecek seneye bırakıp ilk 100e girebileceğimi düşünüyorum.

Sizce bu sene 12000 den 2000e çekebilir miyim. Sonuçlar açıklanınca editlerim artık. Aşagıya teknofemden denemelerimi ve YGS sonuçlarımı atıyorum.

Yorumlarınızı Bekliyorum.

YGS SONUCUM:

DENEME SONUÇLARIM:
     12 Binden 2 bine Çekebilir miyim?'' 24.7.2015 Tercih Sonucu ÇAPA 12 Binden 2 bine Çekebilir miyim?'' 24.7.2015 Tercih Sonucu ÇAPA

EDİT:
    Sonuç açıklandı arkadaşlar son sözüm okul puanı yüzünden cerrahpaşa değil çapaya bile yerleşemeyebilirim. Sağlık olsun. Konu seneye girecek arkadaşlarımıza umut olur inşallah.

EDİT:

Tercihler:

Sonuç:

Destekleriniz için Teşekkürler arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruffie -- 24 Temmuz 2015; 11:15:29 >

• Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Mümkünse rahatlatıcı yorumlar olsun. Pazartesiden itibaren çalışmaya başlayacağım.
  • up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı durumdayız ben de ilk 2000 hatta olursa ilk 1500 istiyorum 12K dayım olmaz diye bir şey yok ama her şeyi fullemek lazım
  • lys ler ne almde ..neler bitti..nasil calisyrsunz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O denemelere 12k iyi gelmis bence.

• BOUN_PC kullanıcısına yanıt
    O denemelerden çok daha düşük alanlar bende daha yüksek puanlar aldı.Geçmiş ygsleri çözdüğümde 470-480 arası puanlar alıyordum.

Dediğim gibi Kendime güveniyorum 2000e çekebileceğimede inanıyorum.(Daha Önce okulumdada böyle örnekler mevcut 2013,2012 yıllarında).

Ailemde zaten problem yapmadı Gerekirse seneye yeniden girersin bile dediler.

Ama amacım bu sene LYS'ye çok sıkı çalışıp 2000e çekemesem bile gelecek sene ilk 100 e oynamak.

Birde daha orda olmayan denemelerde var mesela Fen Bilimleri ygs denemelerinden 460-470 civarında puanlar alıyordum. Bunlara birde ek gelecek puanları ekleyince rahat 480 puan civarlarına çıkıyordu yani puanlar.

Not: Sadece 12. sınıf Ağustos ayından itibaren adam gibi çalıştım. Ama okuduğum okulun kalitesinden dolayı derslerde biraz altyapı oluştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruffie -- 21 Mart 2015; 20:08:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herkes ileri çekiyo ama geri giden yok bu sene sanırım herkes ilk 2 binde olacak..
  • Hocam zaten sırasını düşüren adam niye yazsın. Ben 2000 den 10000e düştüm çok başarılıyım falan demesini mi bekliyodunuz?
  • Hocam sizi tebrik ederim 308 den nerelere gelmişsiniz bir kaç taktik verseniz ygs boyle ise lys de çekersiniz

• Benim de ygs2 11k, tıp istiyorum olmaz mı???

• Kardeş sen boşuna üniversiteyi okuma. Olum güvender'de 121 yapmışsın. Şükret 11000'den kurtulmuşun. İlk 2000 diyon. İyi o zaman bende türkiye 1.si olabilirdim. Ve ayrıca kopya mı çekiyon olum sen? Senin gibi net tutarsızlıkları olan kişiler kopya çekiyo. Fem ygs 1'de 70 yapmışsın. Temel yokmuş ki sende nasıl ilk 2000 olsun?Ayrıca fenin'de kötü. 2000 değil sen yerinde kalırsan şükret.

Ayrıca daha lys'ye girmeden hatta 3 ay varken seneye kalmayı düşünen adamdan hayır gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laevum -- 21 Mart 2015; 21:01:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ösymağduru

Kardeş sen boşuna üniversiteyi okuma. Olum güvender'de 121 yapmışsın. Şükret 11000'den kurtulmuşun. İlk 2000 diyon. İyi o zaman bende türkiye 1.si olabilirdim. Ve ayrıca kopya mı çekiyon olum sen? Senin gibi net tutarsızlıkları olan kişiler kopya çekiyo. Fem ygs 1'de 70 yapmışsın. Temel yokmuş ki sende nasıl ilk 2000 olsun?Ayrıca fenin'de kötü. 2000 değil sen yerinde kalırsan şükret.

Ayrıca daha lys'ye girmeden hatta 3 ay varken seneye kalmayı düşünen adamdan hayır gelmez

Öncelikle sen kimsin de benimle bu şekilde konuşuyosun.Önce haddini bil.Sonra insanlarla muhatap ol.

Merak ettiklerine cevap vereyim simdi tek tek gerci senin bu kafayla anlayabilecegini zannetmiyorum ama.

1- Acaba Fem ygs-1 in düşük olmasi hem agustos ayında olması hemde benim sınava geç girmemden olabilir mi.(Tabi sence öyle bi ihtimal yok ama olsun ben yazayım.

2- Güvenderde 121 net yapmisim daha neler benden bi halt olmaz. O sınavdan 400ün altinda alan bi arkadasim su an ygs 106 veya 107. si olmasi lazim.(Kesin kopya cekmistir ygsde o arkadasim dimi.)

3- 11bin olduguma sukrediyorum cünkü 4 yil boyunca duzenli calisan ve denemelerde benden cok daha iyi olan arkadaslarim 16-20 bin arasinda oldular.

4- Acaba net tutarsizliklari Fem-Güvender-Körfez arasindaki zorluk farkindan kaynaklaniyo olmasin.Yada sinavlar arasi zorluktan yada sinav anindaki aksilikler? (Yok canim daha neler kesin kopyadir)

5-Evet bu arada fenim kötü ama ocak ayinda calisarak kimya ve biyolojiyi halletmistim Fizik zaten sevdigim bir ders oldugundan genelde ortalamanin ustunde.Bu arada hic ygs fizik calismadim tamamen derste dinlediklerim.

6- Hayirdir kimden hayir gelecegine sen mi karar veriyosun. Heralde bu konularda bayagi iyisin gelmis burada kendince cikarimlarda bulunmussun ama bunlar cikarim degil karsindakini ezmek ve yermek icin soylenmis kalitesiz insan(emin degilim) sözleri.

Konuma mesaj atmassan iyi olur. Sen gibilerle hayatin hic bi alaninda muhatap olmayi sevmemde.

Sana tavsiyem baskalari hakkinda yorum yaparken biraz beyninide isin icine.katmayi dene. İnsanlar beyinleri olmadan biraz sacmalayabiliyor.

• merkez123 M kullanıcısına yanıt
    Hocam can sıkmaya gerek yok daha geçen sene bizim okuldan sevdiğim bir abim ygsde 30bin yapti lysde toplayip itü makineye gitti. Siralamasini 6bine falan cekmisti.
    Ondan önceki sene 15 bin yapip lysde marmara tipa giden insanlar cikti bizim okuldan.

Ayrica bu sene siralamayi yukari cekmek daha kolay cünkü bu sene 12bin den 2bine cekmekle gecen sene 20binden 6bine cekmek eşdeğer. Yani bu sene cok daha rahat cekebiliriz.

Güzel bi çalışma ile neden olmasın.

• ayni sinavlarda ben de girdim hangii zir hangii kolay biliyorum. onu gececen. sonra arkadasin 106. imismismis he he. vahiy mi geldi noldu? hadi fem ygs1 kotu bahanem fem ygs2 de kotu . kesin onda da hastasindir. senden hayir gelmez bosuna dememisim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ösymağduru

ayni sinavlarda ben de girdim hangii zir hangii kolay biliyorum. onu gececen. sonra arkadasin 106. imismismis he he. vahiy mi geldi noldu? hadi fem ygs1 kotu bahanem fem ygs2 de kotu . kesin onda da hastasindir. senden hayir gelmez bosuna dememisim.

Kardesim heralde anlama konusunda sikintilarin var. Acaba 12. sinifa kadar ygs calismamis bir insanin kac puan almasini bekliyosun.

Yada puanlarin calistikca artmasi normal degil mi.

Anlayamadigim nokta anlamamazliktan gelip trollüyor musun yoksa bazi seyleri idrqk edemiyor musun?

Ama haklisin hata bende sen gibi birini muhatap aldigim icin aptal olmaliyim.

Hadi tamam denemeler falan kopya sen haklisin. Simdi kaybol burdan daha fazla rahatsiz etme!

• Dostum aynı şeyleri yaşamışız ama farkımız türkçe ya sen iyi yapmışın ben 26 yaptım rezalet ve 16k oldum ona rağmen 8puan var aramızda ardındayım haberin olsun:) aslında sene başında gerçekçi olarak koyduğum hedef 15bin olup ege dişe gitmekti çünkü tıp okucak adam değilim ben ama sene içinde puanlar coştu benim dersaneye gittim gitmedim arası bişey pek iyi bi yerde değil yerel bi dersane güvendere falanda girmedim hiç zamana bir kaç kez girdim en son ygs2013 yaptım 473 oldu ama hayatımın en kötü türkçesini en şstediğim feni vw senenin en düşük puanını yaptım türkçe çok kötü etkiledi benide stres oldum malesef ama ilk 2klık adam dolu 20kda lys çekişmeli olucak 15k da olayım yeter banada keşke 10k 5k olsaydıbu kadar yaklaşmışken sence dersaneyi bırakmalımıyım dostum ne önerirsin o konuda veya fem gibi dersaneler için artık geç değilmi

• ogimevzusinav O kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sene ilk 10bindekiler cok dusus yasayacaklar zaten cekeriz insalah. Dershane ygs icin cok faydali oldu ama lys icin faydali olacagini sanmiyorum.
    Ben zaten cogu zaman ugramamayi dusunuyorum dershaneye.

Bide kaynak olarak palme Biyoloji ve Kimya al soru bankasi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruffie

Hocam bu sene ilk 10bindekiler cok dusus yasayacaklar zaten cekeriz insalah. Dershane ygs icin cok faydali oldu ama lys icin faydali olacagini sanmiyorum.
    Ben zaten cogu zaman ugramamayi dusunuyorum dershaneye.

Bide kaynak olarak palme Biyoloji ve Kimya al soru bankasi

Züğürt tesellisi işte, 2 bindeki adamın 2 bine çekmesi mi kolay yoksa senin mi ?
  • Hala ilk10 bindekiler düşüş yaşayacak diyenler var. Hepsi mi şansa girdi oraya.Kendinizi kandırmayı bırakın.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.