Şimdi Ara

12 Binden 2 bine Çekebilir miyim?'' 24.7.2015 Tercih Sonucu ÇAPA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
24
Favori
4.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HDogus

Helal olsun bende tm den hazırlanıyorum boş vakitlerimde kimya fizik biyo çalışıp 5-10 nette oralardan yapmak istiyorum şu konulara çalışırsan rahat gelir dediğin konular varmıdır

Hocam Zaten 2 haftanızı ygs kimya ve biyolojiye ayırsanız çok rahat bitirirsiniz üstüne bide 10 ar net yaparsınız. Ygs fen müfredatı gerçekten çok basit ve yorum soruları geliyor. Hadi biyolojiden 10 yapamasanızda kimyadan 10 kesin yaparsınız.
  • Ruffie R kullanıcısına yanıt
    Ben lys de 160 netteyim ygs de 130 nette nasıl arttırcam ne önerirsiniz

• Reisi taniyorum.Adam doğuştan dahi zaten.Fizik yeteneğiyle kutsanmiş çılgın bir Fifacı

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruffie

Arkadaşlar bu kadar oldu. Aslında biyolojiden saçma hatalarım olmasa çok güzel olacaktı ama olmadı bakalım hayırlısı artık :)

Çok sevindim kazanmana. Boş beleş yorumları okuyunca hele daha çok sevindim. Hiç egosu olmayan insanların başarıya koşmaları tesadüf değil bence. Hakkında hayırlısı olsun. Bölümünde başarılar.

Sınav anında verecek tavsiyelerin varsa çok seviniriz. Bir de, YGS-LYS Mat'ı hangi kaynaklardan çalıştıysan onu da paylaşman on numara beş yıldız olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazKızıı

quote:

Orijinalden alıntı: Ruffie

Arkadaşlar bu kadar oldu. Aslında biyolojiden saçma hatalarım olmasa çok güzel olacaktı ama olmadı bakalım hayırlısı artık :)

Çok sevindim kazanmana. Boş beleş yorumları okuyunca hele daha çok sevindim. Hiç egosu olmayan insanların başarıya koşmaları tesadüf değil bence. Hakkında hayırlısı olsun. Bölümünde başarılar.

Sınav anında verecek tavsiyelerin varsa çok seviniriz. Bir de, YGS-LYS Mat'ı hangi kaynaklardan çalıştıysan onu da paylaşman on numara beş yıldız olur :)

Öncelikle teşekkürler.

YGS LYS mat için son sene femset çözdüm dershanede konular işlendikçe. Genel olarak Mat Geo ve fiziği(Her senenin son konuları yetişmedi zaten) Hepsini düzenli olarak hallettim. Yani 9. sınıf matematiğini zaten 9. sınıfta çok iyi bi seviyeye getirmiştim. Bunun Sonucundada son sene çok fazla kasmam gerek kalmadı. Ama LYS karekök matematike göz atma fırsatım oldu beğendim şahsen eğer temeliniz varsa kesinlikle öneririm.
    Diğer bir kaynak olarak 9. sınıfta Birey B aldırmıştı Matematik öğretmenimiz ordan zaten her sene düzenli bi şekilde konuları hallettim.Bu konuda okuduğum okulun katkısı büyüktür yazılılar baya zor geçerdi özellikle mat geo ve fizik. Yani zorunlu olarak çalıştım ve faydasını çok gördüm.

Sınav anıyla ilgili olaraksa kesinlikle sınavı erken bitirmeye çalışmayın sakın. Biyolojide bu hataya düştüm ve yanlış yapmayacağım soruları yanlış yaptım.
    Sınav anında kafanızda hiç bi düşünce olmasın mümkünse aklınıza hiçbir şey getirmeyin. Sınav başladığında direk sorulara odaklanın gerisi gelecektir. Sorulara 1 dakikadan fazla süre ayırmamaya çalışın. Baktınız soru gelmiyor yada uzun sürecek onu sınav sonuna bırakın. Eğer böyle yaparsanız sınav sonu illaki süreniz artar.

Birde lys konusu olarak bakınca önemli olan konuların hepsi hakkında bilgi sahibi olmanız. Mesela biyo ve kimyadan konuları müthiş derecede öğrenmedim ama hepsi hakkında yeterli bilgim vardı ve sınav anında kolayca aklıma geldi. Unutmayın fazla ve gereksiz bilgi bi süre sonra sizi yanlışa itebilir.

Peki reis kaliteli konu anlatım yayını onerebilirmisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: HDogus

Peki reis kaliteli konu anlatım yayını onerebilirmisin.

Ben simetri kullandım güzel geldi konu anlatımı. Bide palme soru bankalarının kenarlarında yazan konu anlatımlarıda çok güzel özet şeklinde olmuş. Birde biyolojiden Asel yayınlarının biyoloji defteri var çok yardımı oldu.
  • Peki bu zor sınav döneminde kendinizi nasıl motive ettiniz bize sırınızı açıklar mısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Somelne

Peki bu zor sınav döneminde kendinizi nasıl motive ettiniz bize sırınızı açıklar mısınız

Motive etme değilde ygs sonucumu önemsemedim açıkçası. Sadece önümdeki LYS sınavına odaklandım - ve + larımı değerlendirip ona göre çalıştım.
  • Tebrik ederim gerçekten iyi bir sonuç almışsın dostum. YGS sonucunu burdan paylaştıktan sonra yapılan eleştirel yorumlara rağmen motivasyonunu kaybemeden lys'ye girip bu netleri yapmak çok daha önemli.

Müsaitsen eğer birkaç soru da ben sormak istiyorum :

Kimya için elimde palme lys konu anlatımlı ve palme lys soru bankası var. Fem organik konu anlatımlı ve fem organik soru bankası var.Bunlar bana yeter mi sence.Hedefim de yüksek bu arada.Yani özellikle simetri lys kimya mı daha iyidir yoksa palme lys kimya k.a mı ? Bir de ygs'den sonra palme organik soru bankası almayı düşünüyorum.Ayrıca sence lys kimya ne zaman bitirilmeli en son?

Fiziği de fullemek kolay değil.Ama hep çalıştım demişsin.En kötü dersim fiziktir. Bu yıl ygs'de 7-6 yaptım 1 boş vardı. lys'de 20-9 yaptım.Elimde 3 tane konu anlatımlı kaynak var : Güvender lys fizik k.a , palme a-b-c-d , fdd lys fizik mustafa başer k.a . Ama soru bankasına karar veremedim. Elimde ekip ygs ve lys fizik tamamı çözümlü soru bankası var.Ek bir soru bankası daha lazım ne önerebilirsin.Tabi bir de çalışma metodu olarak tavsiyen nedir?

Umarım uzun olmamıştır :) Teşekkürler şimdiden.

• çekemezsin en fazla 5bine çekersin
  • vay be kardeşim bravo gerçekten ben başaramadım mezuna kaldım malesef ama çok da üzgün değilim hedefimi biraz daha büyütmek için azim oldu senin sonucun bana umarım seneye ben de bir mezun başarı hikayesi ile buralara geri dönerim :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedBull Racing RB7

Tebrik ederim gerçekten iyi bir sonuç almışsın dostum. YGS sonucunu burdan paylaştıktan sonra yapılan eleştirel yorumlara rağmen motivasyonunu kaybemeden lys'ye girip bu netleri yapmak çok daha önemli.

Müsaitsen eğer birkaç soru da ben sormak istiyorum :

Kimya için elimde palme lys konu anlatımlı ve palme lys soru bankası var. Fem organik konu anlatımlı ve fem organik soru bankası var.Bunlar bana yeter mi sence.Hedefim de yüksek bu arada.Yani özellikle simetri lys kimya mı daha iyidir yoksa palme lys kimya k.a mı ? Bir de ygs'den sonra palme organik soru bankası almayı düşünüyorum.Ayrıca sence lys kimya ne zaman bitirilmeli en son?

Fiziği de fullemek kolay değil.Ama hep çalıştım demişsin.En kötü dersim fiziktir. Bu yıl ygs'de 7-6 yaptım 1 boş vardı. lys'de 20-9 yaptım.Elimde 3 tane konu anlatımlı kaynak var : Güvender lys fizik k.a , palme a-b-c-d , fdd lys fizik mustafa başer k.a . Ama soru bankasına karar veremedim. Elimde ekip ygs ve lys fizik tamamı çözümlü soru bankası var.Ek bir soru bankası daha lazım ne önerebilirsin.Tabi bir de çalışma metodu olarak tavsiyen nedir?

Umarım uzun olmamıştır :) Teşekkürler şimdiden.

Hocam öncelikle kimya için lys olarak simetri gerçekten çok iyi anlatmış testleride çok güzel. Simetriden konuyu halledip palmeden pekiştirmenizi öneririm.
    Ama simetrinin organik kısmını beğenmedim ben zaten kimya hocamız bize kendi hazırladığı notları dağıtmıştı ben notlardan çalışıp organik kimya soru bankasındanda adım adım testleri çözüp konuyu pekiştirdim. Kesinlikle Palme organik öneririm.Ben lys kimyayı ygs den sonra hallettim. Çok sıkıntı değil kimya zaten mayıs sonlarına doğru bitirmiş olmaya bakın derim ben.

Hocam fizik için eğer temelin iyiyse FDD ygs-lys fizik s.b öneririm. Gerçekten üst seviye sorular olduğunu hissediyosunuz.
    O kitabı hakkıyla bitirin 25+ net garantisi verebilirim. Çalışma metodu olarak bir günde en fazla 2 ayrı derse çalışın derim. birde mesela bugün manyetizmayı hallettiniz diyelim ardından 4-5 test çözün sonra 3-4 gün sonrada bir soru bankasından manyetizma kısmını bitirin. Konu pekişmiş olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulnur

vay be kardeşim bravo gerçekten ben başaramadım mezuna kaldım malesef ama çok da üzgün değilim hedefimi biraz daha büyütmek için azim oldu senin sonucun bana umarım seneye ben de bir mezun başarı hikayesi ile buralara geri dönerim :)))

İnsan önce yapacağından emin olmalı ve inançlı olmalı. Mesela ben sene başında gerçekten çok eksik olmama rağmen rahat ilk 1000e girerim diye düşünüyodum. Böyle biraz uçuk bi güvenim vardı kendime. Ama en azından lys olarak bu hedefime ulaştım. Kendinize inanıp güvenmelisiniz.
    Fizik için dediğin kitabı ygs'den sonra baştan sonra çözeceğim o zaman.Madem sıkı temel istiyor önce ekip yayınlarını bitireyim ygs'ye kadar.. O zamana kadar konular da bitmiş olur zaten inşallah.

Cevabın için de teşekkür ederim.Tekrar tebrikler umarım seneye senin okuluna gelebilirim hedefimin başında orası var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedBull Racing RB7

Fizik için dediğin kitabı ygs'den sonra baştan sonra çözeceğim o zaman.Madem sıkı temel istiyor önce ekip yayınlarını bitireyim ygs'ye kadar.. O zamana kadar konular da bitmiş olur zaten inşallah.

Cevabın için de teşekkür ederim.Tekrar tebrikler umarım seneye senin okuluna gelebilirim hedefimin başında orası var :)

Umarım kazanırsınız. Cerrahpaşaya gitmeyin. Bizim eğitim daha kaliteli :)
  • Up.

• quote:

Orijinalden alıntı: Everybody Dance Now

Benim de ygs2 11k, tıp istiyorum olmaz mı???

Olmaz :D

• cancanlakop kullanıcısına yanıt
    Cancan yorum yazarken dikkatli ol . Yapar falan bum olursun . Gerçekten helal olsun. Bakalım bu sene neler olacak.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.