Şimdi Ara

12 GB Ram ve Gigabyte UD3H

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • soru basit arkadaşlar bu anakarta bu ram gidermi ikisininde resimleri aşağıdadır.
    kullandığım işlemci amd 1055T

ANAKART

RAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _xZenoN_ -- 10 Şubat 2011; 19:00:48 >

• Kullanılırda, 12 gb ram ile ne işiniz var?
  • Oyun,ps vs hepsini bir arada yapıyorum 4gb yetersiz kalıyor.

benim asıl sorum tam olarak sorunsuz bir şekilde görmesi ve çalışmasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pardusss

Oyun,ps vs hepsini bir arada yapıyorum 4gb yetersiz kalıyor.

benim asıl sorum tam olarak sorunsuz bir şekilde görmesi ve çalışmasıdır.

oyun oynarken aynı anda çizim yapmak büyük yetenek sanırsam oyunda yaptıklarınızı çiziyorsunuz
  • işte beklenen cevap bravo arkadaşım.
    yok çizerken oyun oynuyorum ben

laga luga bi kenara oynadığım oyun silkroadonline.
    hani bot meselesi var yani ben çizerken o oynuyor 10-12 client açık iken pc yi rahat kullanmak zorlaşıyor.
  • hmm anladım öyle oluyor evet o durumu biliyorum
    ama o oyunda isterse 24gb olsun zir 10 yerine 20 açacaksınız ozaman
    yinede siz bilirsiniz ama 4gb yeter iş yapacagınız zaman yükü azaltırsınız biraz
  • Kullanırsın kullanmasına da, 12 Gb çok abartı olur. Zaten 3 kanal bellek o fotodakiler, sana çift kanal lazım. 8 Gb'a geçebilirsin madem 4 yetmiyor;

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-cmx8gx3m2a1600c9-8gb-%282*4gb%29-xms3-ddr3-1600mhz-cl9-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=51582
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Kullanılırda, 12 gb ram ile ne işiniz var?

Sana yakıştıramadım dostum, 3 kanal bellek kitini nasıl kullanıcak 2 kanal destekli anakartta? İlahi sana Ha dersen ki, "3 slotu kullanır biri boş kalsın" onada bir şey diyemem
  • @CESAJANS

3 kanal olduğunu gördüm. 12 GB için kullanılabilir dedim. Asıl sorum ise 12gb ram ile ne yapacağıydı.

Duruma göre bende @LUZz'un verdiği cevabı verecektim.
  • @Luzz
    eyvallah dostum en açık cevap için teşekkür ederim.
  • Hocam , ayni anakarttan bende de mevcut ; ama Gigabyte sitesinde bu anakarta 12 gb lik sadece KHX1600C9D3K3/12GX bu modeli kullanabilirsin , o da Kingston.

http://download.gigabyte.eu/FileList/Memory/mb_memory_ga-890gpa-ud3h_v.2.1.pdf
  • quote:

Orijinalden alıntı: LUZz

Kullanırsın kullanmasına da, 12 Gb çok abartı olur. Zaten 3 kanal bellek o fotodakiler, sana çift kanal lazım. 8 Gb'a geçebilirsin madem 4 yetmiyor;

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-cmx8gx3m2a1600c9-8gb-%282*4gb%29-xms3-ddr3-1600mhz-cl9-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=51582

çift kanal olmazsa biraz bellek bant genişliğinden kayıp oluyor o da maksimum %10 kadar bir perf. eksikliği demek.
    fakat bu durumun karşılığında ekstra bellek kapasitesi var
    bütceye göre ya 12gb ya da 8gb lık vengeance kitlerden biri tercih edilebilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.