Bildirim
12 led diyotu nasıl bağlayabilirim
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bi fotoğraf atar mısınız normal led ler mi mrrak ettim. (bu arada led dediğinizde zaten diyot diyorsunuz sondaki d diode nin d si)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
12v ile 3er 3er seri şekilde bağlamayı düşünüyorum ama hangi direnci ve nasıl bağlıcağım hakkında bir bilgim yok -
Piyasada, 12v 1A veya 2A adı altında, internet modemi için adaptörler satılmaktadır..
kolayca bulabileceğiniz bu adaptör ile ledlerinizi çalıştırabilirsiniz..
3 led + 1 drenç en sağlıklısıdır... 3 seriled + 1 seri drenç ( 180 - 270 ohm arası ). bu şekilde 4 grup oluşturuyorsunuz, ve bu 4 grubu birbirine paralel bağlıyorsunuz..
9v pil ile çalıştıracaksanız,, drenç 180 ohm dan büyük olmasın..
Kolay gelsin -
Piyasada, 12v 1A veya 2A adı altında, internet modemi için adaptörler satılmaktadır..
kolayca bulabileceğiniz bu adaptör ile ledlerinizi çalıştırabilirsiniz..
3 led + 1 drenç en sağlıklısıdır... 3 seriled + 1 seri drenç ( 180 - 270 ohm arası ). bu şekilde 4 grup oluşturuyorsunuz, ve bu 4 grubu birbirine paralel bağlıyorsunuz..
9v pil ile çalıştıracaksanız, drenç değeri 180 ohm dan yüksek olmasın..
Kolay gelsin -
teşekkürler ben de aynısı daha önce öğrendim -
elimde bir led adaptörü var 12 v 3.5 A Amperi zarar verir mi yanlış hatırlamıyorsam direnç ler 210 ohm -
hiç zararı olmaz,, doğru bağlayın yeterli -
hazır bilgili birini bulmuşken bir soru daha soruyum 9v 0.6 A adaptör ile 1 mt şerit ledi yakabilir miyim -
Az yanar, voltaj düşük.. şerit led 12v dur. En azı 1m de 400mA çeker. Adaptör 600mA. Az yakması dışında sıkıntı olmaz.
Şerit led tek cipli mi ? . 3 ,cipli ise olmaz..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tek çipli olur mu -
veya ledleri 50 50 yapıp seri bağlasam olur mu -
anlamadığım normal 9v pille çalışıyor ama
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X