Şimdi Ara

12 Monkeys

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dünyada insanlığın yok olmasına yetecek derecede tehlikeli olan bir virüs yaklaşık beş milyar kişinin ölümüne yol açmıştır. Geriye kalan az sayıdaki insan yer altlarına kurdukları barınaklarda yaşamlarını sürdürebilmektedirler. Bu esnada virüsün yok olması için bir çözüm yolu bulan insanlar, zamanda geriye gidebilecekleri bir zaman makinesi yaparlar. İlk test sürüşü içinse eski bir mahkum olan James Cole gönüllü olur. James kendisini yedi yıl geride, bir akıl hastanesinde bulur. Akıl hastanesi gibi bir ortamda gelecekten geldiğini ve misyonunu anlattığında ise gerçek anlamda akıl hastası etiketi yemesine neden olur.

12 Monkeys

12 Monkeys

• kaç zamandır ha bugün izlicem ha şu gün izlicem derken kısmet bu gece yarısınaymış. herhalde fazlaca pollyannacı bir bakış açısıyla izlemiş olmalıyım ki filmin sonu benim için hafiften sönük kaldı.
  • Bu sene dizisi de çıkacak. Ben asıl onu bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuncu kadrosu çok iyi olmasına rağmen filmi pek beğenmedim
  • başları ınsanın canını sıksada bos değil aldıgı puanın hakkını veren bır fılm
  • brad pitt in en iyi oyunculuğu bu filmde
  • Arşivimdedir bu film. Bazen açar izlerim.

Brad Pitt'in oyunculuğu başarılı gerçekten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Suits (2011) | IMDB:9.0
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende böyle bi filmi 2014'te izledim.Büyük hata etmişim şimdiye kadar izlememekle.
  • şimdi izledim. sürükleyici ve duygusal. ama brad pitt ve bruce wilis olmasa sıradan bi film olabilirdi. oyuncular filmi yukarı taşımış.
  • Iyidide cok kafa karistirdi

• brad pitt'in repliklerini tekrar tekrar duymak için onlarca kez izlenilir.
  • Üç kere izlemeye kalktım hep yarıda kaldı , izlemeye hevesim yok artık

• taa vcd zamanlarında izlemiştim çok sonra high-res izlediğimde farklı bi tad vermişti. kült denebilecek bir yapım...
  • Brad Pitt ve Bruce Willis'in oyunculukları zirvededir şu filmde. Konunun işleyişi beni pek cezbetmemişti ama oyunculuklar gerçekten hayranlık veriyor
  • ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 21:46:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.