Ayın 25inde duyurulacakmış, %70'e varan indirim+1 ay ücretsiz şeklinde bir kurgusu olabilir.Bekleyelim,konu güncellenecek. |
TradingView Black Friday Kampanyası (25.11.2024)
-
-
black friday dışında tradingview almak imkansız, aslında değil ama değmez sadece tekel olduğu için kullanmak zorundayız.
kesinlikle değerlendirilmeli
-
Geçen sene almıştım. Cyber monday kampanyasından. Black friday kaçıran olursa orayı bekleyebilir. -
Ne gibi faydası oluyor arkadaşlar. Bisti anlık görüyoruz, kripto zaten anlık. Başka güzel yanları var mı -
Bunun amacı anlık veri değil. Grafik. -
quote:
Orijinalden alıntı: xweser
Bunun amacı anlık veri değil. Grafik.Premium olmadan da görünüyor hocam grafik
-
Bist bildiğim kadarı ile anlık değil gecikmeli.
Birden fazla grafiği tek sayfada görebiliyorsun. Daha fazla indikatör yükleyebiliyorsun.
-
Osmanlı menkul üyeliğim ile girdiğimde anlık görüyorum. Ama hacim gözükmüyor
-
Sınırlı çoğu şey ve anlık değil. -
Ben uzun süredir vakıf trade ile ücretiz izliyorum anlık olarak. Sadece izlemek için. Hesabım bulls da. -
Merhaba
Normalde anlık değil veriler gecikmeli gelir. Osmanlı yatırım üyeliğin ile anlık canlı görebilirsin ok doğru
Fakat 2 indikatör aynı anda kullanabilirsin. Daha fazlasına izin yok
Bazı zaman dilimlerindeki grafiklere bakamazsın . Örnek 2dk veya 10 dk lık zaman aralıklarındaki gibi
Reklam görürsün
Osmanlı ile girince anlık kopmalar vs oluyor deneyimlediğim..
Kısaca makul fiyatsa alınır.
-
Vakıfbankta yatırım hesabı açıp hiç işlem yapmasak aylık/yıllık ücret kesiliyor mu?
Veriler gecikmeli mi yoksa anlık mı?
-
Güzel bir fal proğramı.
-
Hiç kesilmedi. -
beklemedeyiz, güzel bir "alım fırsatı" verir umarım :)
-
Kayda değer bir indirim olmamış.
1 yıllık vergisiyle beraber 151 usd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bien -- 25 Kasım 2024; 13:19:22 > -
Bazı yerleri değiştirince fiyat düşüyordu. -
nasıl oluyor. gerçi artık aldım da
-
evet ben de essential aldım ama premium la arasında öyle kaldım ki. çünkü premium a manyak bir indirim gelmiş ama o kadar ayrıntılı kullanmıyorum diye 90 dolar fazla vermeyeyim dedim
-
Geçen yıl ödediğim rakam.
150 dolar ödemem. Free kullanırım.
Benzer içerikler
- 5 kg şeker - a101
- pegasus doğum günü indirimi
- aşımsız prime 30 gb
- çaykur çaycı yorum
- lio sızma zeytinyağı yorumları
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X