Ayın 25inde duyurulacakmış, %70'e varan indirim+1 ay ücretsiz şeklinde bir kurgusu olabilir.Bekleyelim,konu güncellenecek. |
TradingView Black Friday Kampanyası (25.11.2024)
-
-
black friday dışında tradingview almak imkansız, aslında değil ama değmez sadece tekel olduğu için kullanmak zorundayız.
kesinlikle değerlendirilmeli
-
Geçen sene almıştım. Cyber monday kampanyasından. Black friday kaçıran olursa orayı bekleyebilir. -
Ne gibi faydası oluyor arkadaşlar. Bisti anlık görüyoruz, kripto zaten anlık. Başka güzel yanları var mı -
Bunun amacı anlık veri değil. Grafik. -
quote:
Orijinalden alıntı: xweser
Bunun amacı anlık veri değil. Grafik.Premium olmadan da görünüyor hocam grafik
-
Bist bildiğim kadarı ile anlık değil gecikmeli.
Birden fazla grafiği tek sayfada görebiliyorsun. Daha fazla indikatör yükleyebiliyorsun.
-
Osmanlı menkul üyeliğim ile girdiğimde anlık görüyorum. Ama hacim gözükmüyor
-
Sınırlı çoğu şey ve anlık değil. -
Ben uzun süredir vakıf trade ile ücretiz izliyorum anlık olarak. Sadece izlemek için. Hesabım bulls da. -
Merhaba
Normalde anlık değil veriler gecikmeli gelir. Osmanlı yatırım üyeliğin ile anlık canlı görebilirsin ok doğru
Fakat 2 indikatör aynı anda kullanabilirsin. Daha fazlasına izin yok
Bazı zaman dilimlerindeki grafiklere bakamazsın . Örnek 2dk veya 10 dk lık zaman aralıklarındaki gibi
Reklam görürsün
Osmanlı ile girince anlık kopmalar vs oluyor deneyimlediğim..
Kısaca makul fiyatsa alınır.
-
Vakıfbankta yatırım hesabı açıp hiç işlem yapmasak aylık/yıllık ücret kesiliyor mu?
Veriler gecikmeli mi yoksa anlık mı?
-
Güzel bir fal proğramı.
-
Hiç kesilmedi. -
beklemedeyiz, güzel bir "alım fırsatı" verir umarım :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X