< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 10 Aralık 2024; 21:2:14 > |
28 Years Later (20 Haziran 2025 - “Zombi”/Korku)
-
-
28 yıl sonra
27 yıl sonra
26 yıl sonra -
Gelsin severiz
-
Çok baba seridir 28 saat 28 gün 28 hafta şeklinde 3 filmi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arondir -- 6 Ekim 2024; 20:9:53 > -
28 saat diye bir filmi yok. 2 filmlik bir seri bu -
Çok eskiden izlemiştim 3 film diye aklımda kalmış işkembeden sallamışın saat olanı :) -
O isimde bir film çıkıyor ama fan yapımı sanırım
-
-
Hocam izninizle ilk mesaja ekliyorum. -
Estağfurullah hocam ne izni. Tabii ki.
-
28 Yıl Sonra, yeni 28'in üçlemesinin ilk filmi olacakmış. Benim merak ettiğim, bir sonraki filmin adını ne yapacaklar? Muhtemelen 28 Ay Sonra olup, 28 Yıl Sonra filminin devamı niteliğinde olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 6 Aralık 2024; 15:13:36 > -
-
Hocam çok ciddiyim dün acaba ne zaman trailer gelir diye aklımdan geçiyordu teaser geldi. İçime doğmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 7 Aralık 2024; 17:47:4 > -
Posteri paylaştığımda aynısını düşünmüştüm vizyon tarihini görünce.
-
İnanır mısın 18 yıldır şu filmi bekliyorum hocam. 2025'e gireceğiz, 2007'de 28 Weeks Later geldi. 28 Days Later'da beni çok derinden etkilemiştir. Bomboş Londra sokakları, yalnızlık, çaresizlik, arka planda atmosfere müthiş uyumlu bir soundtrack. Sinematografisi benim için muazzamdır. Defalarca izledim. 2025'e giriyoruz. Yıllardır Google'da 28 Months Later diye aradım, bir haber var mı, gelir mi, ne olur... En nihayetinde geliyor. Movieclipsyoutube28 Days Later (1/5) Movie CLIP - Vacant London (2002) HDhttps://www.youtube.com/watch?si=zFJha1CfYgDnD-8n&v=eCdRFMp8Xwo&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 7 Aralık 2024; 18:45:36 >
-
Gerçekten ilk filmdeki o atmosfer efsaneydi. İlk zamanlar izlediğimde kıymetini çok bilememiştim bu filmin. Tabii yine de o zamanlar zombi filmlerini sevmediğim halde bu filmlere bayılmıştım. Yakın zamanda yani birkaç yıl önce bir kez daha bu filmleri izlediğimizde gerçekten özellikle ilk filme tekrardan hayran kaldım. Bomboş Londra sokakları filan gerçekten harika olmuş.
Aslında var ya 2020 yılında yaşadığımız pandemi ve dolayısıyla kapanmalar sebebiyle sokaklar boşken ben olsam dışarda çeşitli ortamlarda çekim yapar bu görüntüleri sonraki yıllarda film çekimlerinde kullanırdım. Güzel bir yerli ve milli korku filmi olurdu hem de gerçek görüntülerle. Ne plato ne yeşil perde ne yapay zeka ne CGI. Bilmiyorum belki yapan yapmıştır. Ama böyle görüntüler almak için mükemmel bir fırsattı 2020 yılı. Bomboş metro istasyonları vs. 7/24 Dünyanın en kalabalık yerlerini böyle bomboş görmek gerçekten farklı bir his uyandırıyor.
-
Trailer
Sony Pictures Entertainmentyoutube28 YEARS LATER – Official Trailer (HD)https://www.youtube.com/watch?si=XeK8pEGpDAM_Syf6&v=mcvLKldPM08&feature=youtu.be
Filmin başlangıcında virüsün ilk gününden başlayıp 28 yıl sonrasına konu alacak sanırım. Ben böyle anladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 10 Aralık 2024; 11:18:12 >
-
İngilizcesi olanlar için direk wikipedide yazanı aktarıyorum.
Alıntı
metni:28 Years Later Part II: The Bone Temple is an upcoming post-apocalyptic horror film directed by Nia DaCosta, from a screenplay by Alex Garland and Danny Boyle. Produced by Columbia Pictures in association with BFI, DNA Films and Decibel Films, it will serve as the direct sequel to 28 Years Later (2025) and the fourth installment in the 28 Days Later film series. Bundan sonra gelen filmin adı 28 Yıl Sonra Bölüm 2: Kemik Tapınağı olacakmış. Çekim hazırlıkları başlamış olabilir.
-
Zombiler evi basınca tekneye vınlayan abi hangi filmdiş -
28 Weeks Later
Karakterin adı: Don
İlk tekneye vınlayan Jacob
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 10 Aralık 2024; 12:50:0 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Trailer
Sony Pictures Entertainmentyoutube 28 YEARS LATER – Official Trailer (HD) https://www.youtube.com/watch?si=XeK8pEGpDAM_Syf6&v=mcvLKldPM08&feature=youtu.beFilmin başlangıcında virüsün ilk gününden başlayıp 28 yıl sonrasına konu alacak sanırım. Ben böyle anladım. |
Benzer içerikler
- kuzuların sessizliği serisi sırası
- zindan adası konusu
- joker 2 izle
- p**** film seyretmek istiyorum
- game of thrones kaç yaş üstü
- alacakaranlık izleme sırası
- napolyon filmi hangi platformda
- uzay filmleri
- x-men filmleri
- kore filmleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X