Şimdi Ara

28 Years Later (20 Haziran 2025 - “Zombi”/Korku)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Resmi Fragman

28 Years Later (20 Haziran 2025 - “Zombi”/Korku)

Hakkında

Gösterime giriş tarihi: 20 Haziran 2025 (ABD)

Yönetmeni: Danny Boyle

Senaryo: Danny Boyle, Alex Garland

Yapım şirketleri: DNA Films, Decibel Films, Columbia Pictures, Britanya Film Enstitüsü

Cillian Murphy’li “28 Years Later” Filminde Çekimler Sona Erdi

“28 Years Later” filmi prodüksiyon aşamasını noktaladı. “28 Days Later” ile başlayan hayatta kalma mücadelesi, şimdi yeni bir üçlemeye hazırlanıyor.

Prodüksiyonu Tamamlanan “28 Years Later” Filmi Yeni Bir Üçlemenin İlk Adımı Olacak

Danny Boyle’un bir kez daha yönetmen koltuğuna geri döneceği yapımın senaryosu ise Alex Garland imzasını taşıyor. Yeni bir üçlemeyi başlatacak olan 28 Years Later’ın yapımcısı Andrew Macdonald, The Hollywood Reporter’a yaptığı açıklamada filmin çekimlerinin tamamlandığını açıkladı.

Macdonald ayrıca serinin gelecek filminin prodüksiyonunun da yakın zaman içerisinde başlayacağını duyurdu.

“Alex’in yazdığı, Danny’nin yönettiği ve çekimlerini tamamladığı 28 Yıl Sonra adlı ilk filmle birlikte toplam üç 28 filmi yapmayı umuyoruz. Yakında da ikinci bölüme başlamak üzereyiz. Ve umuyoruz ki üçüncü bir bölüm daha olacak ve bu bir üçlemeye dönüşecek.”

28 Years Later 20 Haziran 2025 tarihinde sinema salonlarında gösterime girecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 10 Aralık 2024; 21:2:14 >

• 28 yıl sonra
    27 yıl sonra
    26 yıl sonra
  • Gelsin severiz

• Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt
    Çok baba seridir 28 saat 28 gün 28 hafta şeklinde 3 filmi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arondir -- 6 Ekim 2024; 20:9:53 >
  • Arondir kullanıcısına yanıt
    28 saat diye bir filmi yok. 2 filmlik bir seri bu
  • bobsantino kullanıcısına yanıt
    Çok eskiden izlemiştim 3 film diye aklımda kalmış işkembeden sallamışın saat olanı :)
  • Arondir kullanıcısına yanıt

O isimde bir film çıkıyor ama fan yapımı sanırım

• 28 Years Later (20 Haziran 2025 - “Zombi”/Korku)
  • Ed Wood kullanıcısına yanıt
    Hocam izninizle ilk mesaja ekliyorum.
  • Metal Head kullanıcısına yanıt

Estağfurullah hocam ne izni. Tabii ki.

• 28 Yıl Sonra, yeni 28'in üçlemesinin ilk filmi olacakmış. Benim merak ettiğim, bir sonraki filmin adını ne yapacaklar? Muhtemelen 28 Ay Sonra olup, 28 Yıl Sonra filminin devamı niteliğinde olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 6 Aralık 2024; 15:13:36 >
  • Teaser geldi.

28 Years Later (20 Haziran 2025 - “Zombi”/Korku)Sony Pictures Entertainmentyoutube
    🆘
    https://www.youtube.com/watch?v=_gABRheXVNo
    Hocam çok ciddiyim dün acaba ne zaman trailer gelir diye aklımdan geçiyordu teaser geldi. İçime doğmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 7 Aralık 2024; 17:47:4 >

Posteri paylaştığımda aynısını düşünmüştüm vizyon tarihini görünce. 28 Years Later (20 Haziran 2025 - “Zombi”/Korku) 

İnanır mısın 18 yıldır şu filmi bekliyorum hocam. 2025'e gireceğiz, 2007'de 28 Weeks Later geldi. 28 Days Later'da beni çok derinden etkilemiştir. Bomboş Londra sokakları, yalnızlık, çaresizlik, arka planda atmosfere müthiş uyumlu bir soundtrack. Sinematografisi benim için muazzamdır. Defalarca izledim. 2025'e giriyoruz. Yıllardır Google'da 28 Months Later diye aradım, bir haber var mı, gelir mi, ne olur... En nihayetinde geliyor.
    Movieclipsyoutube
    28 Days Later (1/5) Movie CLIP - Vacant London (2002) HD
    https://www.youtube.com/watch?si=zFJha1CfYgDnD-8n&v=eCdRFMp8Xwo&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 7 Aralık 2024; 18:45:36 >

Gerçekten ilk filmdeki o atmosfer efsaneydi. İlk zamanlar izlediğimde kıymetini çok bilememiştim bu filmin. Tabii yine de o zamanlar zombi filmlerini sevmediğim halde bu filmlere bayılmıştım. Yakın zamanda yani birkaç yıl önce bir kez daha bu filmleri izlediğimizde gerçekten özellikle ilk filme tekrardan hayran kaldım. Bomboş Londra sokakları filan gerçekten harika olmuş.

Aslında var ya 2020 yılında yaşadığımız pandemi ve dolayısıyla kapanmalar sebebiyle sokaklar boşken ben olsam dışarda çeşitli ortamlarda çekim yapar bu görüntüleri sonraki yıllarda film çekimlerinde kullanırdım. Güzel bir yerli ve milli korku filmi olurdu hem de gerçek görüntülerle. Ne plato ne yeşil perde ne yapay zeka ne CGI. 28 Years Later (20 Haziran 2025 - “Zombi”/Korku) Bilmiyorum belki yapan yapmıştır. Ama böyle görüntüler almak için mükemmel bir fırsattı 2020 yılı. Bomboş metro istasyonları vs. 7/24 Dünyanın en kalabalık yerlerini böyle bomboş görmek gerçekten farklı bir his uyandırıyor.

• Trailer

Sony Pictures Entertainmentyoutube
    28 YEARS LATER – Official Trailer (HD)
    https://www.youtube.com/watch?si=XeK8pEGpDAM_Syf6&v=mcvLKldPM08&feature=youtu.be

Filmin başlangıcında virüsün ilk gününden başlayıp 28 yıl sonrasına konu alacak sanırım. Ben böyle anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 10 Aralık 2024; 11:18:12 >

• İngilizcesi olanlar için direk wikipedide yazanı aktarıyorum.

Alıntı

metni:
    28 Years Later Part II: The Bone Temple is an upcoming post-apocalyptic horror film directed by Nia DaCosta, from a screenplay by Alex Garland and Danny Boyle. Produced by Columbia Pictures in association with BFIDNA Films and Decibel Films, it will serve as the direct sequel to 28 Years Later (2025) and the fourth installment in the 28 Days Later film series.

Bundan sonra gelen filmin adı 28 Yıl Sonra Bölüm 2: Kemik Tapınağı olacakmış. Çekim hazırlıkları başlamış olabilir.

• Zombiler evi basınca tekneye vınlayan abi hangi filmdiş
  • KristalTürk K kullanıcısına yanıt
    28 Weeks Later
    Karakterin adı: Don
    İlk tekneye vınlayan Jacob

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 10 Aralık 2024; 12:50:0 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.