|
28 Years Later (20 Haziran 2025 - “Zombi”/Korku) (2. sayfa)
-
-
Teşekkürler ben bunları izledim de unuttum. Don da kendince haklıydı
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Zombiler basmış eşine gel diye ısrar ediyor eşi gelmiyor konuşuyor cak cak donda can havliyle kaçıyor :D x (formerly twitter)x.comhttps://x.com/pressstartexe/status/1866437117439844835?t=USfHF4OjtnQQ-asWh3OVBg&s=19
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KristalTürk -- 10 Aralık 2024; 16:49:1 > -
O his ilk filme özgüydü, 2. filmle birlikte gitmişti zaten. Bence yine de bu film iş yapar, fragmanı epey beğendim şahsen. TWD gereğinden fazla abartılan balon bir diziydi. Şu filmlerin kalitesiyle boy ölçüşemez, uzağından dahi geçemez.
28 Months Later diye bir film daha lazım bize. 3'lemez kesmez.
-
Vınlamak diyince aklıma bir şaka geldi 28 hafta sonra filmindeki kovalama sahnesi ile ilgili. Güldürdünüz forumdaşlar sağolun.
-
2. Filmden daha iyi olacağı kesin tabii ama işin içine çok fazla aksiyon girsin istemiyorum. 28 Years Later'ın ilk kısmı virüsün başlangıç evresini göstereceği için heyecanlıyım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 10 Aralık 2024; 14:9:57 > -
Neyse ki filmi Danny Boyle çekiyor, o yüzden beklentim fazla bu filmden.
-
Enfes duruyor fragman beş altı defa izledim. Arkadaki Rudyard Kipling şiiri de cuk oturmuş. 2015'te 28 Months Later için ayak sesleri gelmeye başlamıştı, Garland Boyle ile görüşmelere başladığını söylemişti. Ayları atladılar yıllar geldi ama buna da şükür. İlk filmi gecenin bir vakti buz gibi salonda Show TV'de denk gelip izlemiştim. Yeri bende ayrıdır. Devam filmi de bayağı iyiydi ancak sonrası gelmedi. Bunca sene beklenecek bir film değildi esasında ama buna da şükür. Garland var senaryonun arkasında ki bu adam postapoliptik atmosfer yaratma başarısını Civil War ile göstermişti. Bu ikiliden boş çıkması imkansız. Ne zamandır bir filme böyle yükselmemiştim. Dahası sürpriz oldu, Youtube'a girdim baktım fragmanı öneriyor, lan dedim fan made falan mı acaba. Hype is real yani özetle.
-
Trailer efffsane olmuş
Bomba bi film gelecek gibi
-
O ne güzel bi fragman öyle ya. Harika.
-
fragmana aldanmamak gerek. sonucta bir SONY filmi.
-
Esasen yönetmen ve senarist güven veriyor. Sony sadece dağıtıcı.
Yapım şirketleri: DNA Films, Decibel Films, Columbia Pictures, Britanya Film Enstitüsü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 11 Aralık 2024; 14:17:37 > -
Trailer'ın bu kadar iyi olmasındaki en büyük sebep arkadaki Boots şiiri. Taylor Holmes tarafından mükemmel seslendirmiş zamanında. Tüyler diken diken oldu.
Vizler Andrásyoutube'Boots' - Rudyard Kipling We're foot—slog—slog—slog—sloggin' over Africa—Foot—foot—foot—foot—sloggin' over Africa -- (Boots—boots—boots—boots—movin' up and down again!) There's no discharge in the war! Seven—six—eleven—five—nine-an'-twenty mile to-day—Four—eleven—seventeen—thirty-two the day before -- (Boots—boots—boots—boots—movin' up and down again!) There's no discharge in the war! Don't—don't—don't—don't—look at what's in front of you. (Boots—boots—boots—boots—movin' up an' down again); Men—men—men—men—men go mad with watchin' em, An' there's no discharge in the war! Count—count—count—count—the bullets in the bandoliers. If—your—eyes—drop—they will get atop o' you! (Boots—boots—boots—boots—movin' up and down again) -- There's no discharge in the war! We—can—stick—out—'unger, thirst, an' weariness, But—not—not—not—not the chronic sight of 'em—Boot—boots—boots—boots—movin' up an' down again, An' there's no discharge in the war! 'Taint—so—bad—by—day because o' company, But night—brings—long—strings—o' forty thousand million Boots—boots—boots—boots—movin' up an' down again. There's no discharge in the war! I—'ave—marched—six—weeks in 'Ell an' certify It—is—not—fire—devils, dark, or anything, But boots—boots—boots—boots—movin' up an' down again, An' there's no discharge in the war! Try—try—try—try—to think o' something different—Oh—my—God—keep—me from goin' lunatic! (Boots—boots—boots—boots—movin' up an' down again!) There's no discharge in the war!https://www.youtube.com/watch?v=s9RYG-iMdx0
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X