Şimdi Ara

12 Monkeys (2015 - 2018) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
23
Favori
17.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel gidiyor, Birde hızlı çevirseler iyi olacak..
  • Sezon harika olmuş, sezon finali de ayrı bi mükemmeldi.

Athan'a yazık oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler şu bölümden devam edicem ama hatırlamıyorum hangi bölüm olduğunu yardımcı olursanız sevinirim

1.sezondan spoiler

ramse geçmişe gidiyodu sanırım. Ve geçmişte kötü olduğu ortaya çıkıyodu. Hangi bölümdü bu tam olarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Mühendis kullanıcısına yanıt
    hocam adamlar her bolum enaz 3-5 kez geçmişe gidip geliyor, burdan yola çıkarak bulman zor.
  • İlk gittiği zaman hocam. 1.sezonun sonları olması lazım. Hatta çine gidiyordu diye hatırlıyorum

• 3.sezona başladım izlediğim en güzel diziler arasında ilk 3 e girer rahatlıkla şuanda. 2.sezon ortalarında 1 2 bölüm hariç hemen hemen her bölüm oha dedirtti. Her detayın önemi var dizide. Umarım 3.sezonda da aynı çizgide ilerlerler

• Dostlar 2.sezon 3.bölümdeyim çılgınca spoiler yemek istemiyorum. Söyleyin bana zalım cassie göynünü cole reyize verdi mi?
    her bölüm öp artık şu adamı kadın zaman çöllerine düştü diyorum öldürdü bitirdi beni bu olay acayip hüzne boğuluyorum cole reyizi üzgün gördükçe
    bu konuda aydınlatın beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gulen Adamm -- 22 Haziran 2017; 9:43:11 >
  • 3x10 çok iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0je

Mükemmel bölümdü Einstein,hawking okumak lazım anlamak için sanırım çoğunu anlamıyorum :D

hadi ya çok mu bilimsel terimler var bende başlamayı düşünüyordum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mycete

quote:

Orijinalden alıntı: 0je

Mükemmel bölümdü Einstein,hawking okumak lazım anlamak için sanırım çoğunu anlamıyorum :D

hadi ya çok mu bilimsel terimler var bende başlamayı düşünüyordum :(

Hayır bilimsel terimler çok fazla yok olsa da herkesin anlayabileceği türden.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antares

Bitiren yok mu?

Efsane final yapmışlar. Kimsenin tahmin bile edemeyeceği şeyler. Böyle bir dizi nasıl tutmadı burda şaşıyorum.

Tutmaması normal hocam . iq seviyesi düşük kişilerin bu diziyi anlaması çok çok zor .

• quote:

Orijinalden alıntı: Gulen Adamm

Dostlar 2.sezon 3.bölümdeyim çılgınca spoiler yemek istemiyorum. Söyleyin bana zalım cassie göynünü cole reyize verdi mi?
    her bölüm öp artık şu adamı kadın zaman çöllerine düştü diyorum öldürdü bitirdi beni bu olay acayip hüzne boğuluyorum cole reyizi üzgün gördükçe
    bu konuda aydınlatın beni

Sadece göynünü Cole 'e vermedi hocam

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Şoktan şoka girdim hocam ve rahatladım sonunda üzülüyordum cole'a

• Filmini yıllar önce izlemiş epey etkilenmiştim. Dizisine de başlıyorum
  • https://www.youtube.com/channel/UCAJTwbQ7nTG2P9r9psf2ubg yeni kanalım dizi bilgileri paylaşıyorum. Göz atıp abone olursanız sevinirim.
  • 4. Sezonu final sezonu galiba . birde 4. Sezon tam olarak ne zaman geliyor bilgisi olan varmı .

Mr robot bittikten sonra gelse bari çünkü 2 tane beyin yakan dizi üst üste bünye kaldırmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

4. Sezonu final sezonu galiba . birde 4. Sezon tam olarak ne zaman geliyor bilgisi olan varmı .

Mr robot bittikten sonra gelse bari çünkü 2 tane beyin yakan dizi üst üste bünye kaldırmaz

evet son sezon. ne zaman başlayacagını bende merak edıyorum.
  • Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    buarada kaynak

http://www.dizimood.com/12-monkeysten-bir-kotu-bir-iyi-haber-var-10000/

sanırım son sezon 2018 şubatta start alıyor.
  • 1x3 siyahi arkadaşı vurmasındaki neden neydi ? orda ölmesi gerektiği için mi ?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.