Şimdi Ara

12 Monkeys (2015 - 2018) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
23
Favori
17.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle mi yayınlanacak cidden

12 Monkeys (2015 - 2018)
  • İlk 2 bölümü şimdi bitirdim.Bu sezon dehşet başladı.Bakalım 2.sezondaki hayal kırıklığını silip dizi ilk sezonundaki çizgisine çıkacak mı tekrar...
  • Dizinin dönüşü muhteşem oldu.
  • İlk bölümü dizi sitesinden izledim, görüntü kalitesi kötüydü. Geri kalan bölümleri indirdim lakin altyazı bulamıyorum ?
  • 2.sezon sonunu dizi finali gibi canlandırdım kafamda. 3.sezonu izlemeyi düşünmüyorum. Birkaç bölüm oynasın bakalım değer mi devam etmeye.
  • Bu sezonu resmen Jennifer uçuruyor....
  • 3x3

çok acayip şeyler oluyor. Bu ramsey yine şeytanlık peşinde, ayar oluyorum resmen herife.

• Yani sezon çok farklı bitti ne bilem ya çok aptal gibi davrandılar bence

• 1. sezon iyidi, 2. yi ortalardan sonra yer yer sıkıcıydı . 3 nasıl ?
  • unpop kullanıcısına yanıt
    ilk bölümü izledim, açıkçası özlediğimdenmidir nedir yine kafa yakan moda soktu beni. yoklukta nankörlük etmeden izlemek lazım kanımca.

tek takıldığım nokta, kendısı ıle karsılasıyor hatta bunun paradoksa neden olacagını soyluyor lakın yelek tarzı gıydıgı bır makınenın buna engel oldugunu fılan soyluyor bıraz sankı mantıksız tad verdı orda. 3x1 dekı en begendıgım yer alman cephesınde gecen yerdı. izleyınce hak vereceksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamine. -- 24 Mayıs 2017; 13:27:32 >
  • https://media.giphy.com/media/l4FGGw8CUBI49SIXC/giphy.gif

Tüyler diken diken öyle böyle olaylar bu sahneye kadar fena bağlanmamıştı şurdan sonra daha etkileyici bir final olabilirdi sanki scifi fetişiniz varsa benim gibi izlenir ama onun dışında bayabilir bir şey diyemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DE04D47E5 -- 26 Mayıs 2017; 15:37:23 >
  • 3. sezon tek kelime ile muhteşemdi. Bence Westworld bile halt etmiş yanında...
  • 3x10

Athan, James'in oğlu. James, Athan'ın ve Jennifer'ın oğlu mu. OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA çıldırıyorum
  • Olaylar giderek karışmaya başladı

• Bitiren yok mu?

Efsane final yapmışlar. Kimsenin tahmin bile edemeyeceği şeyler. Böyle bir dizi nasıl tutmadı burda şaşıyorum.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 12:11:10 >
  • Sezonu bitirdim sonu acayipti. Büyük spoiler izlemeyenler bakmasın!!!

Özellikle olivianin tanık çıkması büyük sürpriz oldu.

• xgny58x kullanıcısına yanıt

şok oldum keşke açmasaydım, daha 3x3 deyım. valla hıc aklıma da gelmemıstı . begenerek ızlıyorum, benım ılk 3 favorı dızım ıcerısınde tum zamanlarda.
  • Söyledim ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgny58x -- 3 Haziran 2017; 17:56:40 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.